Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Fizdeils kļuvis par favorītu uz "Knicks" galvenā trenera amatu

Fizdeils kļuvis par favorītu uz "Knicks" galvenā trenera amatu
Deivids Fizdeils
Foto: AP / Scanpix

Par favorītu uz latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Ņujorkas "Knicks" galvenā trenera amatu kļuvis Deivids Fizdeils.

Par šādu notikumu pavērsienu pirmais ziņojis "Yahoo!", tomēr vietējie žurnālisti noskaidrojuši, ka darījums vēl nav noslēdzies, kā arī trešdienas vakarā citi kandidāti nav vēl bijuši informēti par cīņas noslēgšanos.

Turklāt Fizdeilu gatavojušās intervēt arī Šarlotes "Hornets", Fīniksas "Suns" un Orlando "Magic" vienības. Tomēr "Suns" trešdien amatā apstiprināja serbu Igoru Kokoškovu.

Tiek ziņots, ka "Knicks" vadība intervējusi vismaz 11 kandidātus. Fizdeilam nav liela pieredze kā galvenajam trenerim, bet fani viņu iecienījuši kā basketbola komentētāju televīzijā. 2016. un 2017. gadā viņš vadīja Memfisas "Grizzlies" vienību, tomēr speciālistam izvērtās nesaskaņas ar centru Marku Gazolu, kurš nebija mierā ar Fizdeila vēlmi spēlēt ātrāku un mūsdienīgāku basketbolu, kas rezultējās ar Gazola atrašanos rezervē, un klubs nolēma šķirt ceļus ar treneri. Savulaik viņš astoņus gadus pavadīja Maiami "Heat" klubā, izcīnot divus čempiontitulus kā trenera palīgs.

Pirmajā sezonā ar "Grizzlies" viņš izcīnīja 43 uzvaras.

Kā tika vēstīts šonedēļ, "Knicks" kā pēdējo uz interviju sauca čempiones Goldensteitas "Warriors" galvenā trenera Stīva Kera asistentu Maiku Braunu. Starp galvenajiem kandidātiem uz darbu jāmin arī bijušais Klīvlendas "Cavaliers" galvenais treneris Deivids Blats, kurš otro gadu vada Turcijas "Darussafaka" un nesen izcīnīja ULEB Eiropas kausu, un no Atlantas "Hawks" nule kā atlaistais Maiks Budenholzers. Intervijas notikušas arī ar Marku Džeksonu, Džuvenu Hovardu, Džeimsu Borego, Džeriju Stekhausu, Džeju Laranagu, Maiku Vudsonu un Keniju Smitu.

Tiek uzskatīts, ka Budenholzers pāries uz Milvoki "Bucks", ja neizvēlēsies gadu atpūsties un ievākt naudu no "Hawks", bet Stekhauss ir favorīts darbam ar Orlando "Magic".

Izmantotie resursi:
David Fizdale is getting closer to becoming new...


, 2018-05-03 11:29, pirms 6 gadiem
Manuprāt Fizdeils būtu ļoti piemērots Knicks un KP.
, 2018-05-03 11:36, pirms 6 gadiem
One Man Show! rakstīja: Manuprāt Fizdeils būtu ļoti piemērots Knicks un KP.
Priekš viņa un Knicks ideāls variants.
Patīk ātrs basketbols.Tāpēc arī sākas mēsli Memfisā jo tā komanda netika būvēta..Veterāni kuri var knapi pavilkt kājas laukumā,un kuri nevēlas mainīt to,kas ir darīts ļoti ilgi vidējā līmenī.
BTW Vudsons varētu pievienoties Knicks ja Fizdeils dabūs amatu.Beidzot būtu normāla treneru komanda.
, 2018-05-03 11:37, pirms 6 gadiem
Players coach!
, 2018-05-03 11:38, pirms 6 gadiem
Jā, vismaz viņš saprastu, ka vajag tādu Konliju pie Gasola, tātad pie KP arī kādu 3pt metēju un ast devēju. Protams, ja Keipejs ar to sapratīs un dos ara uz 3pt
, 2018-05-03 11:44, pirms 6 gadiem
Varbūt Knicks vairs nespēlēs ar 2 garajiem. KP jāiet zem groza aizsardzībā un uzbrukumā, lai centri mēģina viņam izskriet līdzi uz 3pt līniju un caurgājienos.
, 2018-05-03 11:50, pirms 6 gadiem
Pumalv rakstīja: Varbūt Knicks vairs nespēlēs ar 2 garajiem. KP jāiet zem groza aizsardzībā un uzbrukumā, lai centri mēģina viņam izskriet līdzi uz 3pt līniju un caurgājienos.
Tad Kantera dienas Knicks sastāvā būtu skaitītas. Kanters gan jau gribēs lielo līgumu, bet, ja atteiksies no nākamā gada, knicks viņu ar Fizdeilu jau var uzmest, atbrīvojot līdzekļus jau kādai zvaigznei.
, 2018-05-03 11:57, pirms 6 gadiem
chubaki rakstīja: Tad Kantera dienas Knicks sastāvā būtu skaitītas. Kanters gan jau gribēs lielo līgumu, bet, ja atteiksies no nākamā gada, knicks viņu ar Fizdeilu jau var uzmest, atbrīvojot līdzekļus jau kādai zvaigznei.
Jā, tā varētu būt. Ja vien nebūs gatavs par normālu summu nākt no soliņa. Man gan patīk viņa enerģija un domāju, ka ir labs komandas biedrs un nāk pa labu komandas ķīmijai, viņam tomēr ir oldschool spēles stils, kas tik labi vairs neiet kopā ar mūsdienu NBA basketbolu. Turklāt, lai gan ir zināms progress, aizsardzība viņam joprojām nav stiprā puse.

Par KP - jā, būs centri, kas viņu zem groza var nospiest. Tajos gadījumos var kaut ko domāt, bet nu kopumā nav tie centri vairs tik iespaidīgi zem groza. Savukārt, KP aizsardzībā zem groza ļoti traucē pretinieku caurgājieniem.
, 2018-05-03 12:23, pirms 6 gadiem
One Man Show! rakstīja: Manuprāt Fizdeils būtu ļoti piemērots Knicks un KP.
Fizdeils grib iet statistu ieteiktajā spēles pavedienā - 50% metieniem ir jābūt 3pt metieniem, jo tikai tā var vinnēt play-off. Gasols ir eiropas basīša dinozaurs, kur spēlē lēnu un pragmatisku spēli.
Šobrīd līgā valda nevis kombināciju spēle, bet gan 3pt konkursa analogs, kur noteiktā laika posmā ir jāizmet noteikts daudzums truļi. Uzvar tas, kurš iemet vairāk truļus. Pirms 5-10 gadiem Karijs, Tomsons, Hārdens bija klusi spēlētāji, kas ik pa laikam iemeta truļus un bija labi palīgi spēlētājiem kā monta eliss (nespēlē, jo bez viņa ir labāk), biedriņš (nespēlē, jo bez viņa arī ir labāk), OKC komandā Hārdens bija aiz RW un KD. Hardens aizgāja, OKC pat pleiofos netika, KD aizgāja no OKC uz truļu fabriku GSW un vinnē gredzenu.
Un vislabākais piemērs ir MIA un CLE ar LBJ- finālus vinnēja, jo Millers sameta, Allens sameta (it sevišķi 6 spēlē pamatlaikā pēdējo truli), LBJ un Irving salidināja pēdējās trīs spēlēs truļus ar tādu precizitāti, pielika arī Lavs un Smits, savukārt zēnam ar porcelāna potītēm un tomsonam nekrita.
Ir jauna ēra, kurā centriem nav vietas, pick and roll nav vietas, ir vai nu LBJ tipa spēlētāji, kuri māk iziet/izlidot cauri, vai arī truļu kapļi. Nav īsti normāli, ka sezonā iemet vairāk truļus nekā sodiņus.
KP vai tas der? No vienas puses jā, bet vajag dominējošu centru, kurš var uzbrukt grozam, tāpēc ir jāsedz, kas dod PF spēlētājam kā KP iziet ārā un mest 3pt. Kā izlasē bija Kambala un Helmanis - vienu sedz, otrs iziet ārā un met truļus (Lietuva 2001. ļoti labi atceras). Ja nav tāda centra, tad KP tas ir jāuzņemas centra loma, un tad jau sākas studentu basītis, kur bumbu laiž pa riņķi, kamēr kāds ir brīvs.
, 2018-05-03 12:37, pirms 6 gadiem
Žēl, ka ar Budenholceru laikam kkas īsti pārrunās nesanāca. Viņš man pat sāka patikt kā labāks variants par Fizdeilu, bet šim, protams, arī šķiet, ka nav ne vainas. Tad jau manīs, kā iegrozīsies.
, 2018-05-03 12:45, pirms 6 gadiem
Ivijis rakstīja: Žēl, ka ar Budenholceru laikam kkas īsti pārrunās nesanāca. Viņš man pat sāka patikt kā labāks variants par Fizdeilu, bet šim, protams, arī šķiet, ka nav ne vainas. Tad jau manīs, kā iegrozīsies.
Šis ir interesanti, ka komentētājiem kāds patīk mazāk cits vairāk .. mēs taču viņus kā cilvēkus vispār nepazīstam! skaidri redzams, ka plika statistika izvēlē nav galvenais, bet tieši individuālais cilvēciskais kontakts un iespaids, ko var novērtēt tikai pārrunās..
, 2018-05-03 12:47, pirms 6 gadiem
Tur var būt jebkurš izcils treneris, bet ja NYK bez KP nebūs vēl kāda superzvaigzne,kura regulāri spēj gūt punktus, tad tā arī paliks kā līdz šim.KP viens nav vilcējs, un tas nav arī prātīgi karjeras sākumā jau KP izspiest kā citronu.Sekas jau ir, un tikai muļķi to neredz.
, 2018-05-03 12:53, pirms 6 gadiem
Ja būs Kawhi, tad NYK būs monstruāli
, 2018-05-03 13:00, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Ja būs Kawhi, tad NYK būs monstruāli
Un kas ir tāds, ko NYK varētu par viņu piedāvāt? KP?
P.S. Fizdeils noteikti būtu labāks variants par Blatu. Cik saprotu, baigais advanced stats piuekritējs, cipargalva, bet OK: tāds ir mūsdienu basis.
, 2018-05-03 13:12, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Ja būs Kawhi, tad NYK būs monstruāli
Tad KP+picks/KP+Frenks/KP+Tims būs SAS īpašumā..
, 2018-05-03 13:12, pirms 6 gadiem
xZ rakstīja: Un kas ir tāds, ko NYK varētu par viņu piedāvāt? KP?
P.S. Fizdeils noteikti būtu labāks variants par Blatu. Cik saprotu, baigais advanced stats piuekritējs, cipargalva, bet OK: tāds ir mūsdienu basis.
Neko daudz nav jāpiedāvā ,jo viņam konflikts ar Spurs... un nakamo sezonu viņam beidzas līgums...
, 2018-05-03 13:23, pirms 6 gadiem
puika_labs_ rakstīja: Neko daudz nav jāpiedāvā ,jo viņam konflikts ar Spurs... un nakamo sezonu viņam beidzas līgums...
Konflikts tad konflikts, bet par paldies SAS viņu arī neatdos. Drīzāk liks nosēdēt gadu uz soliņa un lai pēc tam staigā, kur grib. SAS tāpat ir pārbūves priekšā. Ja traumas nav, tad Kawhi ir arī pamatīgi sabojājis savu klusā darbarūķa imidžu. Ja joprojām trauma ir pēc gada sēdēšanas malā, tad tas vispār ir kaķis maisā.
, 2018-05-03 13:30, pirms 6 gadiem
puika_labs_ rakstīja: Neko daudz nav jāpiedāvā ,jo viņam konflikts ar Spurs... un nakamo sezonu viņam beidzas līgums...
Kawhi nav nekāda konflikta ar SAS.Konflikts ir viņa komandai(onkulim).VIsu zin,ka Kawhi vispār ir nerunīgs,un viss kas nonāk pie žurnālistiem nāk no viņa komandas.
, 2018-05-03 13:34, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kawhi nav nekāda konflikta ar SAS.Konflikts ir viņa komandai(onkulim).VIsu zin,ka Kawhi vispār ir nerunīgs,un viss kas nonāk pie žurnālistiem nāk no viņa komandas.
Nu paga, paga. Un kā ar Kawhi onkuli/aģentu? ja nebūtu problēma, tad Kawhi 1) atrastos aiz soliņa PO laikā; 2) Ginobili, Pārkeram un citiem komandā nerastos publiski jautājumi par viņa statusu. Katrā ziņā neizskatās, ka SAS viņam dos supermax, ko viņš neapšaubāmi grib.
, 2018-05-03 13:37, pirms 6 gadiem
manuprāt OK, džeks, kas var dūri uzsist galdā un nolamāt, ja vajag
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-03 13:42, pirms 6 gadiem
xZ rakstīja: Nu paga, paga. Un kā ar Kawhi onkuli/aģentu? ja nebūtu problēma, tad Kawhi 1) atrastos aiz soliņa PO laikā; 2) Ginobili, Pārkeram un citiem komandā nerastos publiski jautājumi par viņa statusu. Katrā ziņā neizskatās, ka SAS viņam dos supermax, ko viņš neapšaubāmi grib.
kapēc viņš lai vispār gribētu palikt SAS kur viens pats dabūs vilkt komandu..nebrīnos ka abi ar PG13 nonāks LAL.Cerams tikai ka LAL nebūs tik stulbi un pagaidīs viņa līguma beigas nevis centīsies nākamsezon iemainīt atdot kaudzi ar jaunajiem čaļiem .
, 2018-05-03 14:10, pirms 6 gadiem
Knicks negrib nemt Blatu jo cer uz Lebronu vasarā
, 2018-05-03 14:42, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tad KP+picks/KP+Frenks/KP+Tims būs SAS īpašumā..
Bet vai tas nebūtu skaisti, redzēt divus latviešus cīnoties Teksasā ?
, 2018-05-03 15:40, pirms 6 gadiem
archdevil rakstīja: Fizdeils grib iet statistu ieteiktajā spēles pavedienā - 50% metieniem ir jābūt 3pt metieniem, jo tikai tā var vinnēt play-off. Gasols ir eiropas basīša dinozaurs, kur spēlē lēnu un pragmatisku spēli.
Šobrīd līgā valda nevis kombināciju spēle, bet gan 3pt konkursa analogs, kur noteiktā laika posmā ir jāizmet noteikts daudzums truļi. Uzvar tas, kurš iemet vairāk truļus. Pirms 5-10 gadiem Karijs, Tomsons, Hārdens bija klusi spēlētāji, kas ik pa laikam iemeta truļus un bija labi palīgi spēlētājiem kā monta eliss (nespēlē, jo bez viņa ir labāk), biedriņš (nespēlē, jo bez viņa arī ir labāk), OKC komandā Hārdens bija aiz RW un KD. Hardens aizgāja, OKC pat pleiofos netika, KD aizgāja no OKC uz truļu fabriku GSW un vinnē gredzenu.
Un vislabākais piemērs ir MIA un CLE ar LBJ- finālus vinnēja, jo Millers sameta, Allens sameta (it sevišķi 6 spēlē pamatlaikā pēdējo truli), LBJ un Irving salidināja pēdējās trīs spēlēs truļus ar tādu precizitāti, pielika arī Lavs un Smits, savukārt zēnam ar porcelāna potītēm un tomsonam nekrita.
Ir jauna ēra, kurā centriem nav vietas, pick and roll nav vietas, ir vai nu LBJ tipa spēlētāji, kuri māk iziet/izlidot cauri, vai arī truļu kapļi. Nav īsti normāli, ka sezonā iemet vairāk truļus nekā sodiņus.
KP vai tas der? No vienas puses jā, bet vajag dominējošu centru, kurš var uzbrukt grozam, tāpēc ir jāsedz, kas dod PF spēlētājam kā KP iziet ārā un mest 3pt. Kā izlasē bija Kambala un Helmanis - vienu sedz, otrs iziet ārā un met truļus (Lietuva 2001. ļoti labi atceras). Ja nav tāda centra, tad KP tas ir jāuzņemas centra loma, un tad jau sākas studentu basītis, kur bumbu laiž pa riņķi, kamēr kāds ir brīvs.
Ko tu te muldi, kādos playoff OKC netika? tas viss, ko esi sarakstījis ir nesams uz zupas virtuvi bezpajumtniekiem! Pick n roll nav vietas.. rēcīgs trollis tu esi divi vārdi - Klints Kapella un tur pārējo nav vērts komentēt, ej tak pēc zupas
, 2018-05-03 15:40, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tad KP+picks/KP+Frenks/KP+Tims būs SAS īpašumā..
Beidz! Pēc pēdējās sezonas peripētijām, domājams, Kawhi tirgus cena ir kritusies. Protams, ne līdz Beikera vai Tomasa līmenim, taču noteikti Kawhi šobrīd nav tādā pozīcijā, lai par viņu pretī prasītu Lebronu, Durentu vai Hārdenu. Domājams, SAS nebūtu iebildumu par Kawhi no Knicks dabūt Kanteru+jauno francūzi+1.kārtas draft piku. Vēl jo vairāk tādēļ, ka Popam patīk eiropieši un viņam sastāvā 2 francūži jau ir.
Knicks tādā ziņā arī būtu ieguvēji, jo 1. tiktu pie Kawhi un 2. viņi sezonas beigās izvilka "zelta zivtiņu" Bērka personā, tādejādi, francūža palaišana nebūtu tik sāpīga, pat neskatoties uz viņa talantu.
, 2018-05-03 15:52, pirms 6 gadiem
Emilio rakstīja: Beidz! Pēc pēdējās sezonas peripētijām, domājams, Kawhi tirgus cena ir kritusies. Protams, ne līdz Beikera vai Tomasa līmenim, taču noteikti Kawhi šobrīd nav tādā pozīcijā, lai par viņu pretī prasītu Lebronu, Durentu vai Hārdenu. Domājams, SAS nebūtu iebildumu par Kawhi no Knicks dabūt Kanteru+jauno francūzi+1.kārtas draft piku. Vēl jo vairāk tādēļ, ka Popam patīk eiropieši un viņam sastāvā 2 francūži jau ir.
Knicks tādā ziņā arī būtu ieguvēji, jo 1. tiktu pie Kawhi un 2. viņi sezonas beigās izvilka "zelta zivtiņu" Bērka personā, tādejādi, francūža palaišana nebūtu tik sāpīga, pat neskatoties uz viņa talantu.
Tas viss ir protams ir teorētiski,jo NYK netraidos Frenku un KP.
Publikai tikai parādīti/nopludināti treneru interviju jautājumi.VIens no tiem bija KP attīstība un konkrētā spēle pa 5 numuru.Un par Frenku bija kaut kas līdzīgs..Netreidos viņi pret Kawhi,lai cik kārdinoši tas būtu.
, 2018-05-03 16:11, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tas viss ir protams ir teorētiski,jo NYK netraidos Frenku un KP.
Publikai tikai parādīti/nopludināti treneru interviju jautājumi.VIens no tiem bija KP attīstība un konkrētā spēle pa 5 numuru.Un par Frenku bija kaut kas līdzīgs..Netreidos viņi pret Kawhi,lai cik kārdinoši tas būtu.
Man šķiet, ka šobrīd, vienīgais NYK par 99% neaizskaramais ir KP6. Visi pārējie, Frenku ieskaitot, var tikt aizmainīti pie attiecīga piedāvājuma. Kawhi šķiet pārāk kārdinošs, lai pretī nedotu Frenku un, manis minēto Kantero+1.round draft picku.
Kas attiecas uz THJr. - kurš, kurš, bet nu tāds Hārdevejs ar savu megalīgumu un drausmīgi zemo basketbola IQ, Popam 100 gadus nav vajadzīgs.
, 2018-05-03 16:11, pirms 6 gadiem
kapeika rakstīja: Ko tu te muldi, kādos playoff OKC netika? tas viss, ko esi sarakstījis ir nesams uz zupas virtuvi bezpajumtniekiem! Pick n roll nav vietas.. rēcīgs trollis tu esi divi vārdi - Klints Kapella un tur pārējo nav vērts komentēt, ej tak pēc zupas
lūdzu mutīgais kungs, info par NBA, kas ir pasaulē spēcīgākā līga, kurā spēlē basketbolu (tā spēle ar oranžo bumbu hallēs, un uzvar tā komanda, kura to oranžo bumbu vairāk ir iemetusi pretinieku komandas grozā. Ja spēlē ārpus halles, tad to sauc par streetball turnīru.). Kā redzams, Oklahoma palika 9.vietā un piedalījās NBA dafta izlozē, kurā piedalās tikai un vienīgi tās komandas, kas netiek play-off.
pielieku klāt NBA sezonas statistiku 2014/2015.gadā
Western Conference
# Team W L PCT GB GP
1 z-Golden State Warriors * 67 15 .817 – 82
2 y-Houston Rockets * 56 26 .683 11.0 82
3 x-Los Angeles Clippers 56 26 .683 11.0 82
4 y-Portland Trail Blazers * 51 31 .622 16.0 82
5 x-Memphis Grizzlies 55 27 .671 12.0 82
6 x-San Antonio Spurs 55 27 .671 12.0 82
7 x-Dallas Mavericks 50 32 .610 17.0 82
8 x-New Orleans Pelicans 45 37 .549 22.0 82
9 Oklahoma City Thunder 45 37 .549 22.0 82
10 Phoenix Suns 39 43 .476 28.0 82
11 Utah Jazz 38 44 .463 29.0 82
12 Denver Nuggets 30 52 .366 37.0 82
13 Sacramento Kings 29 53 .354 38.0 82
14 Los Angeles Lakers 21 61 .256 46.0 82
15 Minnesota Timberwolves 16 66 .195 51.0 82
, 2018-05-03 16:23, pirms 6 gadiem
Emilio rakstīja: Man šķiet, ka šobrīd, vienīgais NYK par 99% neaizskaramais ir KP6. Visi pārējie, Frenku ieskaitot, var tikt aizmainīti pie attiecīga piedāvājuma. Kawhi šķiet pārāk kārdinošs, lai pretī nedotu Frenku un, manis minēto Kantero+1.round draft picku.
Kas attiecas uz THJr. - kurš, kurš, bet nu tāds Hārdevejs ar savu megalīgumu un drausmīgi zemo basketbola IQ, Popam 100 gadus nav vajadzīgs.
NYK vispār vajadzētu aizliegt līgai treidot pēc zvaigznēm Viņi to nemāk darīt.VIens treids un nākošie desmit gadi ir pilnīgā pakaļā.
Aiztreidja pickus pret sūdīgiem spēlētājiem.Picki beigās bija Noah un LA.Nevar aizmirst arī Melo treidu.Nevarēja pagaidīt nedaudz ilgāk un parakstīt Melo,kā FA.Atkal augsts picks aiziet par neko.Varbūt bija vairāk Zinot Knicks tad bija vairāk.
, 2018-05-03 17:13, pirms 6 gadiem
One Man Show! rakstīja: Manuprāt Fizdeils būtu ļoti piemērots Knicks un KP.
nu nezinu gan - man tieši liekas, ka slikti, jo viņa stiprā puse nav taktika, bet gan motivēšana. Līdz ar to neticu, ka strītbolerus pratīs pārvērst jēdzīgā komandā.
, 2018-05-03 17:17, pirms 6 gadiem
Emilio rakstīja: Beidz! Pēc pēdējās sezonas peripētijām, domājams, Kawhi tirgus cena ir kritusies. Protams, ne līdz Beikera vai Tomasa līmenim, taču noteikti Kawhi šobrīd nav tādā pozīcijā, lai par viņu pretī prasītu Lebronu, Durentu vai Hārdenu. Domājams, SAS nebūtu iebildumu par Kawhi no Knicks dabūt Kanteru+jauno francūzi+1.kārtas draft piku. Vēl jo vairāk tādēļ, ka Popam patīk eiropieši un viņam sastāvā 2 francūži jau ir.
Knicks tādā ziņā arī būtu ieguvēji, jo 1. tiktu pie Kawhi un 2. viņi sezonas beigās izvilka "zelta zivtiņu" Bērka personā, tādejādi, francūža palaišana nebūtu tik sāpīga, pat neskatoties uz viņa talantu.
Viss jau varētu tā arī būt, bet, diemžēl, ar Bērku būs ļoti grūti kaut ko augstu sasniegt, jo galvenais mīnuss ir viņa augums, kuru mainīt viņš nevar. Uzbrukums būs, bet aizsardzība...
, 2018-05-03 22:19, pirms 6 gadiem
Aleluja. Kaut nu taa butu
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.