Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Kas nomedīs Kenjonu Martinu?

Kas nomedīs Kenjonu Martinu?
Kenjons Martins jau kopš Ziemassvētkiem uz brīvām kājām, taču spēlēt vēl nedrīkst...
Foto: AFP/Scanpix

Ķīnas Basketbola Asociācijas (CBA) sezona noslēgsies jau marta beigās, taču vēl agrāk atbrīvosies to komandu spēlētāji, kas neiekļūs izslēgšanas spēlēs. Starp tām arī vairākas, kurās spēlē Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) kāroti spēlētāji... Viens no tiem ir Kenjons Martins, par kuru interesējas četras komandas, tostarp Maiami "Heat".

Kad rudenī NBA lokauta beigas šķita tālākas nekā mēness, Denveras "Nuggets" vīri Kenjons Martins, Dž.R. Smits un Vilsons Čendlers nolēma ļauties piedzīvojumam un parakstīja līgumus ar Ķīnas basketbola klubiem. Pirmais mājās sagribēja Kenjons Martins, kurš pārstāvēja "Xinjiang Flying Tigers" - spēka uzbrucēju atbrīvoja no darba Ziemassvētku vakarā, taču atgriezties NBA Martins uzreiz nedrīkstēja un nedrīkst joprojām.

Pēc CBA noteikumiem visiem spēlētājiem, kuriem bijis līgums ar kādu līgas vienību, vispirms jāsagaida, kad attiecīgā komanda noslēgs sezonu. Šobrīd "Xinjiang Flying Tigers" atrodas astotajā pozīcijā turnīra tabulā - pēdējā, kas dotu vietu izslēgšanas spēlēs. Martins noteikti tur īkšķus par tuvākajam sekotājām, jo tas nozīmētu, ka basketbolists drīkstēs parakstīt līgumu ar kādu NBA klubu jau pēc divām nedēļām, kad CBA regulārā sezona noslēgsies. Pretējā gadījumā var nākties gaidīt līdz pat 30. martam, kad paredzēta pēdējā finālspēle...

Interesi par Martina pakalpojumiem jau izrādījusi "Nuggets" komanda, kurā uzbrucējs spēlējis septiņas sezonas un tajā laikā bijis viens no komandas līderiem. Tāpat arī Čonsijs Bilapss runājis ar savu čomu par iespēju pievienoties "Clippers", bet Atlantas "Hawks" esot gatavi Martinam piedāvāt veterāna minimumu. Interesi par spēlētāju izrādījusi arī Maiami "Heat".

Pieprasīta prece NBA tirgū noteikti būs arī abi pārējie Martina rudens domubiedri vieglais uzbrucējs Vilsons Čendlers, kurš pagājušajā sezona maiņas darījumā no "Knicks" nonāca "Nuggets", spēlē "Zhejiang Guangsha Lions" vienībā. Komanda šobrīd atrodas septītajā pozīcijā tabulā, tāpēc NBA karjerā vidēji 13,9 punktus guvušais un 5,2 bumbas izcīnījušais Čendlers, ticamāk, tik drīz vēl nevarēs atgriezties NBA.

Visbeidzot Dž.R.Smits, kurš viņnedēļ iemeta 60 punktus CBA spēlē, parakstīja līgumu ar "Zhejiang Cyclones", kas pagaidām ir sestā 17 komandu konkurencē. Smits NBA karjerā vidēji guva 12,5 punktus, bet Ķīnā uzbrūkošais aizsargs vidēji met 35,2 punktus un ir labākais metējs visā līgā. Čendlers ar 26,1 punktu ir desmitais vidēji rezultatīvākais.

Izmantotie resursi:
Asian Basketball Main Page - ASIA-BASKET
Tucson Citizen - The Voice of Tucson


, 2012-02-03 20:40, pirms 12 gadiem
Vēl jau arī Ārons Brukss iestrēdzis Ķīnā
, 2012-02-03 20:47, pirms 12 gadiem
He...
Lasu un smaidu Es gan ko citu lasīju...

The Clippers and free-agent forward Kenyon Martin have agreed on a mini-midlevel deal that will be finalized as soon as Martin passes a physical, according to an NBA individual familiar with the negotiations.

Clippers, Kenyon Martin agree on a deal -...
, 2012-02-03 20:54, pirms 12 gadiem
Kas, kas - Vefs
, 2012-02-03 21:06, pirms 12 gadiem
Clippers jau nomedīja Streetbasket.lv - Jaunumi
, 2012-02-03 21:25, pirms 12 gadiem
riepmetejs rakstīja: Clippers jau nomedīja http://www.streetslam.lv/lv/lat/1/streetslam/jaunumi/?text_id=978126
Nožēlojams raksts, ja to par tādu var nosaukt.. Siliņa mazliet novecojusi informācija vismaz ir sakarīgi uzrakstīta, Tavs links ir kkādas nožēlojams twitter ziņas līmenī...
Kas tas par rakstu.
1) Kā vēsta avoti - kādi avoti? Riežupītes avoti?
2) Vakar parādījās informācija, ka Martinam ir atļauts parakstīt līgumu - kāds vakar, kāds atļauts, tas jau sen bija skaidrs, kādi ir priekšnoteikumi līgum parakstīšanai un piedāvājumu izskatīšanai.
3) Cik es lasīju LA Times summu nenosauca, tas, ka summa ir saprotama pēc tā, ko nosauca LA Times, tas ir cits stāsts, bet LA Times tā nav teikuši.
4) Līgums tikšot parakstīts mazliet vēlāk - kas tas par sviestu... viens - kas ir mazliet vēlāk, cik dienas, stundas, minūtes? šodien, rīt, naķamnedēļ? Zin, ka LA Times ir nosaucis summu, bet nezin ko LA Times ir minējis par parakstīšanu?
5) Izmantotie resursi: latimes.com - izlasiet rakstu LA times, un pasakiet, cik lielam imbecilim ir jābūt lai izlobītu tikai to, kas ir rakstīts streetbasket

Tik sū.. rakstu sen nebiju lasīji, godīgi saku. Sportacentrs.com, nu galīgi nav tas kvalitatīvākais uzziņu avots, bet ja gribi kvalitāti, tad ar kko ir jāsāk, sportacentrs būtu krietni labāks sākums ziņu atspoguļojumiem.
, 2012-02-03 23:17, pirms 12 gadiem
Ja J.R. Smith ļoti labi veicas Ķīnā, tad jau nav nemaz vajadzība doties atpakaļ uz NBA..
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
8

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.