Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Orlovskis

"Nuggets" pagarina līgumu uz trim sezonām ar veterānu Milleru

"Nuggets" pagarina līgumu uz trim sezonām ar veterānu Milleru
Andrē Millers (ar bumbu) vēl trīs sezonas aizstāvēs "Nuggets" kluba krāsas
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Denveras "Nuggets" ar pieredzējušo saspēles vadītāju Andrē Milleru pagarinājis līgumu uz trim sezonām par deviņiem miljoniem ASV dolāru, Yahoo! Sports pavēstīja līgai tuvi avoti.

36 gadus vecais Millers aizvadītajā sezonā "Nuggets" vienībā bija nomināli otrais saspēles vadītājs ar Taja Lavsona. Vidēji mačā pagājušajā sezonā aizsargs vidēji guva 9,7 punktus un iekrāja 6,7 rezultatīvas piespēles. 13 sezonu laikā Millers viņš ir izlaidis tikai četras (!) spēles, piedaloties kopumā 1044 NBA mačos.

Pieredzējušais saspēles vadītājs Denverā nokļuva pirms aizvadītās sezonas sākuma maiņas darījuma rezultātā, kad viņš tika aizmainīts no Portlendas "Trail Blazers" vienības. Millera veiksmīgākā karjeras sezona bija 2001./2002. gada sezona, kad Klīvlendas "Cavaliers" rindās vidēji mačā viņš guva 16,5 punktus un izdalīja 10,9 rezultatīvas piespēles.

Saspēles vadītājs, kurš karjeras laikā regulārajā turnīrā ir izdalījis kopumā 7472 rezultatīvas piespēles jeb vidēji 7,2 mačā nekad nav pārvarējis play-off turnīra pirmo kārtu.

"Raptors" piedāvā Nešam triju gadu līgumu par 36 miljoniem

Toronto "Raptors" vienība kanādiešu saspēles vadītajam Stīvam Nešam ir izteikusi piedāvājumu noslēgt līgumu uz trim sezonām par 36 miljoniem ASV dolāru. Pagaidām konkrēta vienošanās nav panākta un abas puses turpina sarunas. Nešs, kurš ir divkārtējs MVP balvas ieguvējs, aizvadītās astoņas sezonas pavadīja Fīniksas "Suns" vienībā, bet pēc aizvadītās sezonas noslēguma ir kļuvis par neierobežoti brīvo aģentu. Saspēles vadītājs ir izteicies, ka izskatīs jebkuru piedāvājumu un ir gatavs sarunām ar jebkuru vienību.

Asiks piekrīt "Rockets" piedāvājumam

Čikāgas "Bulls" centra spēlētājs Omers Asiks, kurš ir ierobežoti brīvais aģents, ir piekritis parakstīt līgumu ar Hjūstonas "Rockets" vienību uz trim sezonām par 25,1 miljonu ASV dolāru. Kad spēlētājs oficiāli būs parakstījis līgumu 11. jūlijā, "Bulls" būs trīs dienas laika, lai spēlētājam izteiktu tādu pašu piedāvājumu, kā izteica "Rockets".

Asiks aizvadītajā sezonā bija nomināli otrais centrs "Bulls" vienībā aiz Joakima Noā, laukumā pavadot vidēji 14,7 minūtes, gūstot 3,1 punktu un izcīnot 5,3 atlēkušās bumbas. Asiks, kurš NBA ir aizvadījis divas sezonas, ir neatlaidīgs cīnītājs par atlēkušajām bumbām un labs cīnītājs aizsardzībā.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports - Sports News, Scores, Rumors,...
ESPN


, 2012-07-02 13:30, pirms 12 gadiem
Nopietni? Asiks par 8,4 miljoniem sezonā? Šie tiešām ir saspiedušies. Aizsardzībā viņš ir labs, bet ne 8,4 miljonus vērts.
, 2012-07-02 13:48, pirms 12 gadiem
par Andre Milleru man vienmēr nāk prātā viena interesanta epizode no intervijas, kurā viņam jautāja - kā tu karjeras laikā esi varējis nospēlēt tik daudz spēļu pēc kārtas, neiedzīvojoties nevienā traumā? uz ko Millers atbildēja - vienkārši - es nelecu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-02 14:00, pirms 12 gadiem
Hjūstona jau sāk vilkt uz Goldensteitas līmeni, svaidās ar abnormāliem cipariem!
Toronto jau ar īpaši ar prātu nedraudzējas!
, 2012-07-02 14:03, pirms 12 gadiem
asikam tads cipars?????????????aaaaaaak Dievs ...... tad jau Andris sawus 9 ar uzviju atpelna
, 2012-07-02 14:18, pirms 12 gadiem
Man liekas, ka Nesh spēlēs vainu Dalasā vai Miami.
, 2012-07-02 14:29, pirms 12 gadiem
Labs, vēl trīs gadus varēs redzēt skaistus potīšlūzumus aizsardzībā. Millers šai ziņā ir bijis produktīvs. Pamatā gan kā tas, kuram lūzt, nevis tas, kas lauž
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-02 15:11, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: vai Feltons nebūtu bijis labāks par Milleru? par Feltonu varētu pacīnīties, liekas, ka viņš ar brīvais.
Feltons ir cita tipa saspēlnieks(bieži patīk pašam uzbrukt grozam), pie tam, diezgan nestabils. Millers tomēr ir NBA pārbaudīta vērtība - gadu no gada bijis top piespēlētājs līgā un vienmēr grozam uzbrucis ar augstu procentu, kamēr Feltons kā pa viļņiem - vienā spēlē samet visu, nakamajā visu aizmet garām... un pieļauju, ka arī algas ziņā Millers Nuggets vienībai izmaksā mazāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-02 15:20, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Nešs būs stulbs, ja nepiekristu 3 gadu!!! - tik, cik gribēja un vēl 36 miljoniem no Raptoriem . Turklāt, komanda jau nav slikta, tik jāsaspēlējas un jādabū uzvaras garša DAL vai MIA - dos mazu $.
pievienojoties Toronto, Nešam būtu iespēja karjeras beigas pavadīt ne nu gluži dzimtenē, jo dzimis viņš ir Dienvidāfrikā, tad senču dzimtenē gan...karjeras beigu daļā spēlētājiem tieši lokācijas vietai ir ļoti liela nozīme, uz ko arī Raptors spiež! katrā ziņā, cik esmu par Nešu lasījis, tad savu nākotni viņš saista tieši ar Kanādu. kāpēc gan ne ar Raptors?
, 2012-07-02 15:31, pirms 12 gadiem
Emilio rakstīja: Feltons ir cita tipa saspēlnieks(bieži patīk pašam uzbrukt grozam), pie tam, diezgan nestabils. Millers tomēr ir NBA pārbaudīta vērtība - gadu no gada bijis top piespēlētājs līgā un vienmēr grozam uzbrucis ar augstu procentu, kamēr Feltons kā pa viļņiem - vienā spēlē samet visu, nakamajā visu aizmet garām... un pieļauju, ka arī algas ziņā Millers Nuggets vienībai izmaksā mazāk.
Saistībā ar Feltonu ir izskanējušas baumas, ka "Knicks" ir izrādījusi par viņu interesi.
, 2012-07-02 15:59, pirms 12 gadiem
Edgars Orlovskis rakstīja: Saistībā ar Feltonu ir izskanējušas baumas, ka "Knicks" ir izrādījusi par viņu interesi.
atkal? vienreiz Knicks Feltonu taču jau izbrāķēja! pie tam vēl tagad, kad jebkurš saspēlnieks būs Džekija Čana ēnā(protams, ja viņš paliks Knicks, par ko gan nešaubos)...nu, nezinu, nezinu...
, 2012-07-02 16:03, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Asiks un tas cipars , tad jau ar Andri un viņa līgumu ir viss ok

Par Milleru jāsaka kā ir, - neko nevar zināt, bet Nuggetiem notekti noderēs.
Vispār jau kontrakts nav nemaz tik ārprātīgs. Lielāko daļu līguma summas viņš saņemtu pēdējā gadā (bija rakstīts, ka tuvu 15 milj, tad pieņemu, ka nedaudz zem 15milj par 3. gadu), tas nozīmē, ka ja viņa sniegums neapmierina Rockets pirmajos 2 gados, tad var mēģināt atbrīvoties no viņa. Otrs variants, kas, manuprāt, noteikti ir patiesība ir, ka kad Asikam iedos minūtes viņš kļūs krietni produktīvāks abos laukuma galos (piemērs - Gortats).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-02 19:12, pirms 12 gadiem
Draft rakstīja: Nopietni? Asiks par 8,4 miljoniem sezonā? Šie tiešām ir saspiedušies. Aizsardzībā viņš ir labs, bet ne 8,4 miljonus vērts.
Gandriiz sit pushu AB, bet ASiks neko pirms tam nebija paraadijis, bet AB bija potencials, tad jau sanaak, ka AB ir tirgus summa!
, 2012-07-02 19:56, pirms 12 gadiem
Asikam tik liela summa?!
, 2012-07-03 01:11, pirms 12 gadiem
celtics17 rakstīja: Robertam Perišam pāri 1600spēles 21gads NBA .Millers var apsteigt ,ja paliks vēl pēc tiem 3gadiem! Tad jau AB lbks par Asiku ,nu bet tas jau NBA .
Nevar. Viņam pietrūkst aptuveni 600 spēles. 600 spēles / 82 spēlēm sezonā = vairāk, kā 7 sezonas.
, 2012-07-03 11:52, pirms 12 gadiem
Wade $$$333 rakstīja: asikam tads cipars?????????????aaaaaaak Dievs ...... tad jau Andris sawus 9 ar uzviju atpelna
Ko tu runā, Asiks > Sviedriņš!
, 2012-07-03 11:56, pirms 12 gadiem
kobe.james rakstīja: Nevajag jau uzreiz norakstīt Asiku. Ieliks sākumsastāvā ar 30+ minūtēm spēlē un mož arī parādīs, kas viņš īsti ir.
Asiks varētu iet uz 10 punktiem un 8-10 atlēkušajām vidēji spēlē ar 30 min spēles laiku. Lai tik cenšas spēlēt atbilstoši algai, lai neiet Sviedriņa klubu ceļu.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.