Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Rozītis: ''Sāpīgi, ka jāpiekāpjas vājākajai komandai līgā''

Rozītis: ''Sāpīgi, ka jāpiekāpjas vājākajai komandai līgā''
Rūdolfs Rozītis
Foto: Lāsma Irša, bkjekabpils.lv

''Jēkabpils'' galvenais treneris Rūdolfs Rozītis vakar pēc piedzīvotā zaudējuma ''Olybet'' Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārās sezonas turnīra spēlē pret Latvijas Universitāti neslēpa vilšanos par savas komandas parādīto sniegumu.

''Komanda sastāv no 12 spēlētājiem, treneriem, fizioterapeita un dakteriem. Uzvara ir smags darbs, kurā jāstrādā visiem dalībniekiem, un, ja kaut viens nav ar visiem 100% iekšā tajā, ko viņš dara, tad cieš visa komanda. Tikmēr, kamēr to neapzināsies pilnīgi visi šie komandas dalībnieki, tik ilgi mums būs grūtības arī tajās spēlēs, kurās mēs esam krietni labāki,'' tā pēc spēles ''Jēkabpils'' galvenais treneris Rūdolfs Rozītis.

''Šodien tās lietas pārāk daudz salasījās, un tādas ir sekas. Zaudējums ir normāla sastāvdaļa basketbolā. Sāpīgi, ka jāpiekāpjas vājākajai komandai līgā, bet cepuri nost pretiniekiem, ka viņi izmantoja to, ka mēs šodien nebijām komanda,'' turpināja Rozītis.

LU šajā cīņā izcīnīja tikai otro uzvaru aizvadītajās 11 spēlēs, kamēr ''Jēkabpilij'' piektais zaudējumus desmit mačos, kas joprojām ļauj atrasties ceturtajā vietā.

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv - Rūdolfs Rozītis: „Mēs šodien...


, 2016-11-28 11:08, pirms 7 gadiem
Komentārs labs. Bet krēsls jau trenerim "svilst".
, 2016-11-28 11:20, pirms 7 gadiem
Kaut ko tādu redzēju LV basī pirmo reizi- Jēkabpils met soda metienus , iemet, un pēc tam tiesnesis to visu atceļ un iedod sānu autu LU ........°kAS VAR PAMATOT MAN ŠO SITUĀCIJU???????
, 2016-11-28 11:36, pirms 7 gadiem
cobra30 rakstīja: Kaut ko tādu redzēju LV basī pirmo reizi- Jēkabpils met soda metienus , iemet, un pēc tam tiesnesis to visu atceļ un iedod sānu autu LU ........°kAS VAR PAMATOT MAN ŠO SITUĀCIJU???????
Varbūt var tiesnesis, bet tikai varbūt. :-)
, 2016-11-28 12:00, pirms 7 gadiem
cobra30 rakstīja: Kaut ko tādu redzēju LV basī pirmo reizi- Jēkabpils met soda metienus , iemet, un pēc tam tiesnesis to visu atceļ un iedod sānu autu LU ........°kAS VAR PAMATOT MAN ŠO SITUĀCIJU???????
Pamatojums vienkāršs. Jāmet sodi pareizajam spēlētājam nevis tam, kuram vislabāk krīt!
Mācamies basketa noteikumus pirms rājamies uz basketbola pasauli.
, 2016-11-28 13:23, pirms 7 gadiem
pinkainis rakstīja: Pamatojums vienkāršs. Jāmet sodi pareizajam spēlētājam nevis tam, kuram vislabāk krīt!
Mācamies basketa noteikumus pirms rājamies uz basketbola pasauli.
Bet situācijā Bija gan sods par ko jāmet, gan tehniskā piezimepar ko arī jāmet 1 sods jebkuram. Jautājums ko Tiesnesis parādīja kas jāmet vispirms..
, 2016-11-28 14:47, pirms 7 gadiem
cobra30 rakstīja: Bet situācijā Bija gan sods par ko jāmet, gan tehniskā piezimepar ko arī jāmet 1 sods jebkuram. Jautājums ko Tiesnesis parādīja kas jāmet vispirms..
Noteikti nemācēšu precīzi atbildēt bez apskatīšanās, kas jāmet vispirms, bet teiktu, ka par tehnisko met pēdējo.

Bet tam šajā gadījumā nav nekādas nozīmes, jo spēlētājs jau bija izmetis 2 no 3 soda metieniem, kas nozīmē, ka vismaz vienu izpildīja nepareizais spēlētājs.

Kā saka - gribēja apčakarēt citus, sanāca vien sevi apčakarēt un zaudēt 3 soda metienus un vēl uzbrukumu.
, 2016-11-28 15:23, pirms 7 gadiem
nu nekas.toto rulle.
, 2016-11-29 10:20, pirms 7 gadiem
Nav Jēkabpilij variantu ar šo sastāvu un treneru korpusu
Komandā ir vajadzīgi vismaz 2 leģionāri, kas var saasināt spēli, aiziet caurgājienā, samest pāri 20+ punktus
Viduvēji latvieši vien neko lielu nesasniegs
Treneris arī ļoti nepieredzējis
Kluba vadība gribēja ātru roku izveidot komandu, bet tā lietas nenotiekas
Foto: estlatbl.com
43

''Prometey'' projekts noslēdzies: Ukrainas grands izstāsies no Latvijas-Igaunijas līgas

Pēc divām aizvadītām sezonām Latvijas-Igaunijas basketbola līgā turnīru pametīs tā iepriekšējo divu sezonu čempione Slobožanskas ''Prometey'', kļuvis zināms portālam ''Sportacentrs.com''.
Rodrigo Būmeisters liekot atbloku Ričardam Vanagam. Foto: Andris Grīnbergs
31

Spraigā finālsērijas ievadā "VEF Rīga" nosargā uzvaru pār "Rīgas Zeļļiem"

Savu spilgtāko spēli "VEF Rīga" rindās aizvadīja Rodrigo Būmeisters, kurš ar 14 punktiem un astoņām izcīnītām bumbām palīdzēja Latvijas čempionvienībai LBL finālsērijas pirmajā spēlē ar 81:78 nosargāt uzvaru pār debitantiem "Rīgas Zeļļiem".
Foto: VEF Rīga

LBL fināls startēs ceturtdien, pirmās spēles norisināsies ierastajās mājvietās

LETA. "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērija starp "VEF Rīga" un "Rīgas Zeļļiem" sāksies ceturtdien, 9. maijā, informē Latvijas Basketbola savienība (LBS).