Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Artjoms Jeļisejevs

LBL2: "Turība" grauj un turpina perfekti

LBL2:  "Turība" grauj un turpina perfekti
BA Turība
Foto: Turiba.lv

Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrās divīzijas kopvērtējuma priekšgalā atgriezās "Turība" komanda, kas trešdien izbraukumā ar 101:52 sagrāva "OC Limbaži" komandu.

Uzvarētāju liktenis izšķīrās jau mača pirmajā ceturtdaļā, kurā “Turība” bija pārāka ar graujošu 32:14. Arī mača turpinājumā mājiniekiem neizdevās izrādīt vērā ņemamu pretestību līderiem, kuriem beigu beigās graujoša uzvara ar 101:52 un kopvērtējuma pirmā pozīcija ar bilanci 14-0.

Uzvarētāju rindās 20 punktus guva Dāvids Kārlis Muižnieks, 17 – Arnis Ate. Zaudētājiem ar 22 punktiem izcēlās Inguss Immers.

Savukārt turnīrā par 13.-21.vietu “Rīga/Rīdzene” savā zālē nespēja tikt galā ar “Madonu/BJSS”. Izšķirošo izrāvienu madonieši veica otrajā ceturtdaļā, kuru uzvarēja ar 26:14, dodoties puslaika pārtraukumā ar 44:30. Madoniešu pārsvars izpaudās arī mača otrajā puslaikā un beigās viņu likumsakarīga uzvara ar 90:61.

Vairāk nekā pusi punktu “Madonas/BJSS” labā guva divi spēlētāji – Martins Terels Barets iemeta 28 punktus, pievienojot desmit izcīnītās bumbas zem groziem, bet 23 punktus sakrāja Artūrs Škute, kura kontā deviņas atlēkušās bumbas.

Madoniešiem panākums ļauj turnīra par 13.-21.vietu kopvērtējumā ieņem trešo pozīciju.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība


Raivo Butirins. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
1

VEF lūkos trešoreiz pieveikt liepājniekus un 14. reizi sasniegt LBL finālsēriju

Maija pirmajā dienā Latvijas čempionvienība basketbolā "VEF Rīga" aizvadīs pusfināla sērijas trešo spēli pret "Liepājas" komandu. Rīdzinieki panākuma gadījumā iekļūs Latvijas čempionāta finālsērijā, kas bez Vefiņa dalības nav notikusi jau kopš 2010. gada.
Artūrs Ausējs. Foto: Dāvis Lejasmeiers
14

Ausējam septiņi trejači, ''Ventspils'' izbraukumā revanšējas Zeļļiem

''Pafbet'' Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālsērijā līdzsvaru panākusi desmitkārtējā valsts čempione ''Ventspils'', kas izbraukumā Daugavas sporta namā pieveica ''Rīgas Zeļļus'' – 103:82.
Kristiāns Šulcs. Foto: Ģirts Gertsons
13

"Liepāja" atkal ļauj aizbēgt, Vefiņš soļa atstatumā no kārtējā LBL fināla

Vienas uzvaras atstatumā no sava 14. Latvijas Basketbola līgas fināla sasniegšanas nonākusi "VEF Rīga" komanda, kas svētdien izbraukuma spēlē ar 86:64 pārspēja "Liepāju", tādējādi sērijā līdz tīrs uzvarām sasniedzot 2-0.