Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Orlando "Magic" centrs Mozgovs nepalīdzēs Krievijai Pasaules kausa kvalifikācijā

Orlando "Magic" centrs Mozgovs nepalīdzēs Krievijai Pasaules kausa kvalifikācijā
Timofejs Mozgovs
Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas basketbola izlases galvenais treneris Sergejs Bazarevičs federācijas mājaslapā atklājis, ka no valstsvienības kandidātu loka nācies svītrot 32 gadus veco Timofeju Mozgovu.

"Timofejs piezvanīja man ilgi pirms nometnes sākuma un paskaidroja situāciju," teica Bazarevičs. "Viņš sacīja, ka ļoti vēlas spēlēt izlasē, tomēr šajā reizē nekādi nespēs to darīt. Kā jau zināt, Mozgovs sezonu sāks jaunā klubā, un līdz pirmssezonas gatavošanās sākumam viņam jānokārto pārāk daudz ar sadzīvi saistītu jautājumu."

Iepriekšējo sezonu Mozgovs pavadīja Bruklinas "Nets", laukumā gan dodoties tikai 31 spēlē un 13 reizes iekļūstot starta pieciniekā. Mozgovs ik maču aizvadīja vidēji 11,6 minūtes, guva 4,2 punktus un izcīnīja 3,2 atlēkušās bumbas. Starpsezonā Mozgovs tika aizmainīts uz Šārlotes "Hornets", kas šķīrās no sava centra Dvaita Hovarda, bet nākamajā dienā tika iesaistīts trīs komandu darījumā un nokļuva Orlando "Magic".

Krievu centrs spēlējis arī tādās vienībās kā Ņujorkas "Knicks", Denveras "Nuggets", Klīvlendas "Cavaliers" un Losandželosas "Lakers", ar kuru 2016. gadā parakstīja iespaidīgu 64 miljonus ASV dolārus vērtu līgumu uz četrām sezonām. No šā līguma vēl palikuši divi gadi, un šajā sezonā Mozgova alga būs 16,7 miljoni dolāru. 2011. gadā Mozgovs kopā ar Krievijas izlasi izcīnīja Eiropas bronzu, bet gadu vēlāk pie bronzas tika arī Londonas olimpiskajās spēlēs.

Krievijas izlase otro kvalifikācijas posmu sāks ar trim uzvarām un trim zaudējumiem. 13. septembrī krievi viesosies Čehijas pilsētā Pardubicē, bet 16. septembrī Himkos uzņems Bulgāriju. Paplašinātajā kandidātu sarakstā ir palikuši 15 spēlētāji.

K grupa

VKomandaUZ+/-
1.Francija60+102
2.Čehija51+39
3.Krievija33+30
4.Somija33+4
5.Bulgārija24-10
6.Bosnija un Hercegovina24-81

Krievijas izlase

PozīcijaSpēlētājsKlubs
AizsargiDmitrijs KulaginsLokomotiv-Kuban
Vitalijs FridzonsLokomotiv-Kuban
Dmitrijs HvostovsLokomotiv-Kuban
Mihails KulaginsCSKA
Ivans UhovsCSKA
Jevgeņijs Baburinsbez kluba
Aleksejs ŠvedsKhimki
UzbrucējiSemjons AntonovsCSKA
Ņikita KurbanovsCSKA
Pjotrs GurbanovsKhimki
Andrejs ZubkovsKhimki
Ņikita Balašovsbez kluba
Sergejs KarasjovsZenit
CentriVladimirs IvļevsLokomotiv-Kuban
Artjoms KļimenkoUNICS

Izmantotie resursi:
https://russiabasket.ru/news/34625/...


, 2018-08-28 12:01, pirms 6 gadiem
Viņiem būs Šveds un Karasjovs domājams ar to pietiks tikt iz PK viņiem nav tik stipri pretinieki netākā mums.
, 2018-08-28 19:53, pirms 6 gadiem
Mekl︍︍ējat p︍uisi!
E︍s es︍︍mu Lu︍na, e︍s e︍smu 2︍1, ja︍utrs, sla︍ids u︍n na︍v pie︍ticīg︍s v︍isp︍ār))
Fo︍to u︍n tālr︍uņa num︍urs anke︍︍tā >>︍> 18pop.tk
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' līderis Hovards olimpisko spēļu kvalifikācijā pārstāvēs Puertoriko

Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) apstiprinājusi amerikāņu aizsarga Markusa Hovarda basketbola pilsonības maiņas pieprasījumu, tādējādi basketbolists vasarā varēs pārstāvēt Puertoriko valstsvienību olimpisko spēļu kvalifikācijā.
Malkolms Brogdons. Foto: AP/Scanpix

''Trail Blazers'' aizsargs Brogdons iesniedzis dokumentus Polijas pilsonības iegūšanai

Par Polijas basketbola izlases jaunāko naturalizēto papildinājumu jau tuvākajā laikā varētu kļūt NBA kluba Portlendas ''Trail Blazers'' aizsargs Malkolms Brogdons, kurš iesniedzis dokumentus Polijas pilsonības iegūšanai, ziņo poļu mediji.
Kendisa Pārkere 2022. gada 18. maijā Sietlā. Foto: AFP/Scanpix

WNBA leģenda Pārkere paziņo par karjeras beigām

Amerikāņu basketboliste Kendisa Pārkere (Candace Parker) svētdien, 28. aprīlī, pavēstīja par profesionālās karjeras beigām. Pērn viņa kļuva par pirmo spēlētāju, kura izcīnīja WNBA titulu trīs dažādu klubu sastāvā.