Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: VEF mazliet pietrūka, lai pieveiktu viesus no Ņižņijnovgorodas

VTB Vienotās līgas mačā "VEF Rīga" svētdien savā laukumā zaudēja "Nizhny Novgorod" komandai (87:89), tomēr saglabāja pozitīvu iemesto un zaudēto punktu attiecību savstarpējās spēlēs. Piedāvājam mača video kopsavilkumu.

Video: VTB United League.

Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix
1

Iemeta uzvaras tālmetienu un nopelnīja līgumu – Kalatess karjeru turpinās "Monaco"

ULEB Eirolīgas rezultatīvo piespēļu un pārtverto bumbu rekordists Niks Kalatess starpsezonā no Stambulas "Fenerbahce" pāries uz "Monaco", ziņo portāli BasketNews un EuroHoops.
Kosts Slukass. Foto: AFP/Scanpix
8

"Real" 36 un septiņu punktu ceturtdaļas, Eirolīgā triumfē "Panathinaikos"

Šovakar par ULEB Eirolīgas čempioni kronēta Atēnu "Panathinaikos", kas Berlīnē notikušajā finālā ar 95:80 pārspēja Madrides "Real". Atēnu komandai tas ir pirmais Eiropas tituls kopš 2011. gada.
Pirejas "Olympiacos" pret Stambulas "Fenerbahçe". Foto: Annegret Hilse/Reuters/Scanpix
2

Mierīgā gaisotnē "Fenerbahçe" nepagūst atspēlēties, Eirolīgas bronza Pirejai

Salīdzinoši klusā noskaņā Berlīnē noritēja ULEB Eirolīgas finālčetrinieka spēle par trešo vietu, Pirejas "Olympiacos" tajā ar 87:84 uzveicot Stambulas "Fenerbahçe".