Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Mazurs: "Spēles beigās zaudējām pārliecību"

Mazurs: "Spēles beigās zaudējām pārliecību"
Nikolajs Mazurs, "VEF Rīga" galvenais treneris
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Mums nav nepieciešami atgādinājumi. Mēs zinām, ka mums jācīnās par iekļūšanu VTB līgas izslēgšanas spēlēs un darīsim to līdz regulārās sezonas pēdējai dienai," pirmo reizi savā laukumā atzīstot Astanas pārākumu, teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Nikolajs Mazurs.

Džerijs Džonsons, Astanas spēlētājs

"Pirms pauzes zaudējām saspringtā spēlē mājās. Tagad mums bija ļoti svarīgi izcīnīt šo uzvaru, lai varētu sekmīgi doties tālāk."

Aleksandars Trifunovičs, Astanas galvenais treneris

"Apsveicu komandu ar ieguldītajām pūlēm un uzvaru. Spēlējot pēc pauzes, vienmēr jāuzmanās, turklāt pirms tam sarūgtinājām sevi, zaudējot Minskai. Svarīgākais, ka šodien noslēdzām spēli savā labā, turklāt tā kļuva par Astanas pirmo uzvaru Rīgā. Cerams, ne pēdējo.

VEF ir ļoti perspektīva, taču jauna un nepieredzējusi komanda. Atlētisma un talanta rīdziniekiem pietiek. VEF spēlētāji ir bīstami pretinieki, ja viņiem atļauj spēlēt savā ritmā. Mēs to zinājām. Otrajā puslaikā vairāk koncentrējāmies, pieļāvām mazāk kļūdu un uzvarējām spēli. Daudz palīdzēja mūsu pārākums cīņā par atlēkušajām bumbām.

Man bija gods sadarboties ar Jāni Blūmu gan Astanā, gan Viļņā. Bija iecere piesaistīt viņu arī Astanas jaunajam modelim, taču viņa līguma apmērs neiekļāvās kluba koncepcijā. Jānis godam nopelnīja tiesības spēlēt “Panathinaikos”. Piezvanīju un apsveicu viņu ar jauno līgumu."

Jānis Bērziņš, VEF spēlētājs

"Otrajā puslaikā nespēlējām tik enerģiski kā sākumā. Vairāk nevarējām iemest metienus un nepietiekami cīnījāmies par atlēkušajām bumbām. Pats vēl neesmu 100% iejuties pēc savainojuma, labāk jāapgūst sadarbības. Ceru, ka ar laiku spēšu ieiet ritmā."

Nikolajs Mazurs, VEF galvenais treneris

"Pārliecinoši zaudējām cīņā par atlēkušajām bumbām, savukārt otrajā puslaikā neiemetām daudzus brīvus metienus. Beigās zaudējām pārliecību. Kamēr spēlējām cilvēks-cilvēks aizsardzību, kontrolējām savas situācijas. Astana pamainīja aizsardzību, uzlika zonu. Tālmetienus netrāpījām un zaudējām metienu precizitāti vispār.

Jānis Timma šodien bija aktīvs, taču nevarēja iemest savus metienus. Trīspadsmit izdarītie metieni liecina, ka viņš mēģināja. Aigars Šķēle neizgāja laukumā, jo ārsti viņam ieteica pagaidām atturēties no spēlēšanas.

Mums nav nepieciešami atgādinājumi. Mēs zinām, ka mums jācīnās par iekļūšanu VTB līgas izslēgšanas spēlēs. Darīsim to līdz regulārās sezonas pēdējai dienai. VTB līgā vāju komandu nav, taču nākamajos mēnešos varēsim vairāk laika veltīt treniņdarbam un labāk sagatavoties katram nākamajam pretiniekam."


, 2015-01-04 20:17, pirms 9 gadiem
Aizver muti!!!
, 2015-01-04 20:18, pirms 9 gadiem
dir*t negribās
, 2015-01-04 20:20, pirms 9 gadiem
Mazur, atkāpies!!!
, 2015-01-04 20:22, pirms 9 gadiem
s*ds tu ne trenneris....nemāki ne noskaņot ne savākt komandu...labi spēlētāji tev ir tik tu tāds pa*uļķis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-01-04 20:23, pirms 9 gadiem
kas tie pa arstiem,paši nezin kad lai spēlē, kad lai sēž tas šķēle...
, 2015-01-04 20:25, pirms 9 gadiem
Mazur raksti atlūgumu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Sporta novērotājs
, 2015-01-04 20:32, pirms 9 gadiem
markkomartins rakstīja: kas tie pa arstiem,paši nezin kad lai spēlē, kad lai sēž tas šķēle...
Vienkārši sastāvs bija īss un vajadzēja steidzīgi atpakaļ ierindā, tagad, kad ir visi veseli, var Šķēli saudzēt, lai pilnībā atkopjas
, 2015-01-04 20:35, pirms 9 gadiem
Sporta novērotājs rakstīja: Vienkārši sastāvs bija īss un vajadzēja steidzīgi atpakaļ ierindā, tagad, kad ir visi veseli, var Šķēli saudzēt, lai pilnībā atkopjas
atkal sarāva kreklu *irsā... būtu lidz galam sadakterēts un miers....nav viņš tāds atslēgas spēlētājs lai tik ļoti bija vajadzīgs
, 2015-01-04 20:36, pirms 9 gadiem
Visus speletajus sapi..... vai tas ir treners ,pilnigs idi.....
, 2015-01-04 20:42, pirms 9 gadiem
Sporta novērotājs rakstīja: Gan sastāvs gan treneri ir vainīgi, pietiks tikai vienu vainot, atlaižot Mazuru problēmas nepazudīs, ja kāds domā, ka pazudīs, tad tam varu teikt tikai vienu - beidz sapņot
Nu vieglāk ir visu atstāt kā ir un sū*kāt visiem tālāk, ja. Kaut kas ir jādara un pirmais ar ko vajadzētu sākt ir Mazura un A.Bērziņa atlaišanas (drošvien pat vēl kādu)
, 2015-01-04 20:46, pirms 9 gadiem
VEF ir ļoti perspektīva, taču jauna un nepieredzējusi komanda.

Noteikti gribēja teikt, ka vajag normālāku treneri atrast.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-01-04 20:48, pirms 9 gadiem
Saprotama lîdzjûtêju neapmierinàtîba un to,ká Mazura comment ir virspusêjs.skaidrs,ka Mazuram dots pàràk liels uzticîbas kredîts,jo nav redzams uz ko virzàs Mazurs komandas attîstîbá.Àtra spèle Vai laba aizsardzîba Vai kas cits?Nesaprotama trenera koncepcija,jo kaut ko sagràbstijis no Butauta,kaut ko no jaunatnes lîgas un nekas nestràdà.nav saproti a Gailîša distancèšanàs no Mazura spèles laikà
, 2015-01-04 20:50, pirms 9 gadiem
Es vnk. nesaprotu to Mazuru un visu VEF komandas vadību jeb personālu. Tiek atlaisti mazie saspēles vadītāji visulaik un aizvietoti, bet neviens neskatās uz mūsu lielajā augošajām zvaigznēm vai? Šodien domāju vnk. tāpat paanalizēt spēli, kas notiek kad kurš ir laukumā, bet tur manliekas idiotam jābūt, lai neredzētu, kas notiek, kad uznāk laukumā Artūrs Bērziņš un Ingus Jakovičs - šausmas vienkārši.
Sākuma sastāvs labi nokapā sākumu un aiziet 18:9 vadībā un tad sākas uzlaiž laukumā Artūru Bērziņu un 6 neveiksmes uzbrukumā pēc kārtas un visur iesaistīts Bērziņš, tad uzskrien savējam, tad nenoķer bumbu, tad aizmet gandrīz kluso, tad no grozas apakšas aizmet, tad pārķer viņa bumbu un jau esam iedzinējos paldies dievam otrās ceturdaļas vidū viņu nomainīja. Aizsardzībā tikmēr "labu" spēli demonstrē Jakovičs divi trīņi sejā (vai tiešām ir tik grūti pieiet vienu soli?). Tad atnāk pamatsastāvs ar Strēlnieku un spēle atkal aiziet VEF par labu, bet uznāk Jakovičs un puslaiks jau mīnusā.
Par otro puslaiku nerunāsim vienkārši Mazuram ir "labs" speciālists Gailītis, kas ir analizētājs vai tiešām nesaprot, ka ar šiem diviem nav jēgas spēlēt, ko tur audzināt Bērziņu, lai viņš maldās pa LBL otrā ešelona komandām, bet tikmēr Freimanis aiziet uz Kalev, kas iederētos šajā pozīcijā. Ko tas VEF domā? Tad labāk vairāk Pasečņiku laist laukumā nekā to duburu vismaz garāks un pacīnīties var. Visulaik domāju, ko visi to Mazuru nogāņā un noliek, bet wtf, ko viņš tur dara? Katru dienu strādā ar tiem čaļiem un neredz kādi viņi ir? (tūlit bars būs, kuri teiks, ko pats esi sasniedzis un tā, es vnk. gribu teikt, ja klubam ir lieli mērķi, tad ar šiem spēlētājiem nevar viņus sasniegt, viņi ir tikai vidusmēra LBL spēlētāji)
Slēpts komentārs: Sporta novērotājs
Slēpts komentārs: Sporta novērotājs
, 2015-01-04 20:58, pirms 9 gadiem
Toaldisr87par Jakoviču-pilnîga trenera atbildîba par vińa speli,Jo vińa stiprà puse ir àtrais basketbols ar caurgàjieniem un trîspunktu metieniem.Vai tàdas iespèja viñam tika dota?
, 2015-01-04 21:00, pirms 9 gadiem
Skaidrs ir viens,komandu vajag sapurinàt un to var izdarît treneru rotàcija Kosußkinu par galveno
, 2015-01-04 21:07, pirms 9 gadiem
Gunča rakstīja: Toaldisr87par Jakoviču-pilnîga trenera atbildîba par vińa speli,Jo vińa stiprà puse ir àtrais basketbols ar caurgàjieniem un trîspunktu metieniem.Vai tàdas iespèja viñam tika dota?
Viņam iespēja visulaik tiek dota viņš pat bija vienubrīd vienīgais saspēles vadītājs un kas tad notika, cik uzvaras? pie mīnus 20 čalis atbrīvojas un var iemest un komentētāji var pateikt o Ingus labi nospēlējis samet punktus, kad iet klāt (tik nesaprot, ka spēle jau sen beigusies un pretinieki vairs uz 100 procentiem nespēlē). Par ātro basketbolu runājot Rowlandam arī patika spēlēt ātri un trīņus mest, kāpēc viņu neviens nenoliek? jo viņš sakarīgi domā veidojot šo ātro spēli, Ingus tik dur galvu noliecis un šauj cauri.
Par Bērziņu runājot, kurš skautingoju un paņēma viņu komanda un parakstīja šādu līgumu? Ja viņam tik labi maksā tad vēl jo vairāk nesaprotu, tādas naudas vietā būtu divas reizes augstāku melno paņēmuši un naudas ziņā neko nezaudētu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-01-04 21:13, pirms 9 gadiem
fans366 rakstīja: Es par VEF naudu uztaisītu daudz maz spēcīgu sastāvu, taču tad sastāvs sastāvētu no vieniem leģionāriem
Varu tev pateikt, ka Timma arī nav šī brīža algas cienīgs
Nu Timmam salīdzinot ar Bērziņu ir tas talants un potenciāls. Bet nu jā pašlaik viņa spēle mazliet atgādina Josh Smitha spēli, kurš ar mētā truļikus ar zemu procentu un komadas biedri lūdzas, lai viņš to nedara. Galva jāsakārto ir.
, 2015-01-04 21:15, pirms 9 gadiem
Mazura atrunas pēc zaudējuma- neiemeta brīvus metienus.
Turklāt vietējiem tiek stipri pārmaksāts, īpaši vēlos izcelt Kapteini Bērziņu!
, 2015-01-04 21:20, pirms 9 gadiem
To aldisr87 ko nozîmê "dot iespèju "tavà izpratnè? Vai redzèji kaut vienu kombinàciju uz Jakoviču?Ko nozîmè slikta aizsardzîbà,ja komanda vispàr nav apmàcîba aizsardzîba.Termins "galva jàsakàrto"attiecas Nevis uz spèlètàji,bet spèlètàji galva jàmàk sakàrtot treneri .Vai Mazurs ir spèjîgs to izdarît,ja viñam trûkst gan harizma,gan pieredzes.Màcïties uz LBL flagmaña ir jau par vèlu,
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-01-04 21:24, pirms 9 gadiem
Mazur atkapies tak idritvaikocinj
, 2015-01-04 21:33, pirms 9 gadiem
Gunča rakstīja: To aldisr87 ko nozîmê "dot iespèju "tavà izpratnè? Vai redzèji kaut vienu kombinàciju uz Jakoviču?Ko nozîmè slikta aizsardzîbà,ja komanda vispàr nav apmàcîba aizsardzîba.Termins "galva jàsakàrto"attiecas Nevis uz spèlètàji,bet spèlètàji galva jàmàk sakàrtot treneri .Vai Mazurs ir spèjîgs to izdarît,ja viñam trûkst gan harizma,gan pieredzes.Màcïties uz LBL flagmaña ir jau par vèlu,
Tu saproti, ka elementāra nogulēšana, atkāpšanās no pretinieka utt. ir spēlētāja vaina? To treneris nevar izskaust.....Ne viss gulstas uz treneriem, spēlētāji ir profesionāli un viņiem ir jādarbojas maksimāli, ja viņi paši to nevēlas vai nevar attiecīgā līmenī, tad rodas problēmas, izteikts piemērs Mejeris aizsardzībā vai Jakoviča šodien divi ielaistie trīņi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-01-04 21:39, pirms 9 gadiem
Ja garie spēlētāji domā nevis kā uzbrukt grozam, bet gan kā pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no bumbas, tad tādā spēlē kā šodien zaudējums ir neizbēgams. Mazuram ir jāatbild pašam sev, kāpēc vecis ar 2.17 augumu neiet brīvā koridorā uz pikenrolu, bet pēc aizsega paliek uz vietas kā zemē iemīts, un, būdams brīvs metru no groza, nevis uzbrūk, bet atdod piespēli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Hovardu

Spānijas ACB līgas klubs ''Baskonia'' paziņojis, ka līdz 2027./2028. gada sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Markusu Hovardu.