Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Galvanovskis: "Ceru, ka komanda no šī zaudējuma mācīsies"

Galvanovskis: "Ceru, ka komanda no šī zaudējuma mācīsies"
"Ventspils" galvenais treneris Agris Galvanovskis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

"Eiropas kauss ir cits līmenis nekā Baltijas līga, kur varam pieļaut dažas kļūdas, bet šeit nē," pēc zaudējuma "Nymburk" vienībai Eiropas kausa izcīņā sacīja "Ventspils" kluba galvenais treneris Agris Galvanovskis.

Agris Galvanovskis, "Ventspils" galvenais treneris:
"Ļoti slikti iesākām spēli šovakar, ātri nokļūstot zaudētājos ar 0:11. Mums ir ļoti jauna komanda un teicu puišiem, ka galvenais šodienas spēlē būs mūsu pacietība. Diemžēl pārāk bieži, sevišķi pirmajā puslaikā mēs izdarījām sasteigtus un nesagatavotus metienus, pretinieks mūs apspēlēja ar ātru spēli un vienā brīdī sešas minūtes pēc kārtas nespējām gūt punktus. Eiropas kauss ir cits līmenis nekā Baltijas līga, kur varam pieļaut dažas kļūdas, bet šeit nē. Ceru, ka komanda no šī zaudējuma mācīsies."

Muli Kacurins, "CEZ Nymburk" galvenais treneris:
"Biju ļoti pamierināts ar to, kā mana komanda iesāka spēli. Mūsu atdeve aizsardzībā bija lieliska un noteica toni visai atlikušajai spēlei. Īpaši trešajā ceturtdaļā mums izdevās pārņemt pilnīgu kontroli, pateicoties tieši mūsu aizsardzībai. Uzvarēt Eiropas kausa spēlē ar šādu aizsardzību mani padara īpaši priecīgu. Paldies visiem līdzjutējiem, kas šodien bija ieradušies mūs atbalstīt un ceru, ka viņi nākamreiz paņems sev līdzi arī draugus."


, 2009-12-01 22:29, pirms 14 gadiem
Ceru ka vadība no šī zaudējuma mācīsies un Tevi atlaidīs
, 2009-12-01 22:30, pirms 14 gadiem
Agri Tev pašām jāsāk mācīties, jāiet mājās! Esi aizsēdējies.
, 2009-12-01 22:35, pirms 14 gadiem
ruudias87 rakstīja: Agri Tev pašām jāsāk mācīties, jāiet mājās! Esi aizsēdējies.
domā ko runā muļķi.
, 2009-12-01 22:36, pirms 14 gadiem
Не судите строго... bet nu cik var, citēju: "arī šai spēlei komanda nebija gatava"? Un uzreiz otrs - "arī no šī zaudējuma mēs mācīsimies..." - šī jau nav mūžīga skola.
Tomēr šajā spēlē Aaronam - paldies, gan savu rezultātu uzlaboja, gan komandai ļoti palīdzēja
, 2009-12-01 22:37, pirms 14 gadiem
Agri tavs laiks shajaa komandaa ir pagaajis,cik var malt vienu un to pashu..
, 2009-12-01 22:37, pirms 14 gadiem
Njā, nav man skaidrs kāpēc Galvanovskis nevar džekiem iemācīt pat elementāru atbloķēšanu, kā arī aizsardzībā spēlet zonu (kāpēc vispār tā jāpielieto ja to nemāk darīt), un dažiem izskatās ka ir jāpadomā par pašatdevi, vai ja šādi spēlē tad ir jāspēlē par velti. Ceru ka ventiņ saņemsies.
, 2009-12-01 22:38, pirms 14 gadiem
rudzha1 rakstīja: domā ko runā muļķi.
Latvijā vēl takš ir demokrātija? Un runas brīvība? Tāpēc saku ko domāju!Un kurš te muļķis?TU!
, 2009-12-01 22:47, pirms 14 gadiem
Visas tehniskās un teorētiskās nianses tiek mācītas teniņos, taču problēma ir spēlētāju galvās, jo, tikko iznākot laukumā pret rūdītiem večiem, piespēles sāk lidot autā, daži prot aizķerties aiz savas kājas un metienu precizitāte aizsargiem pēkšņi kļūst kā centriem.
Lūk tas ir treneru-konsultantu pienākums (A.Krauliņš).
V-pilij uz šo spēli bija 4 (!!!!!) treneri (konsultanti). Priekš kam??? Taču izrādās, ka ir arī piektais, kas palicis mājās. Kāds izskaidrojiet, kam vispār ir domāts šis 5-tais (Graudiņš)?
bkventspils.lv: BK "Ventspils" treneri
, 2009-12-01 22:49, pirms 14 gadiem
eliot rakstīja: Visas tehniskās un teorētiskās nianses tiek mācītas teniņos, taču problēma ir spēlētāju galvās, jo, tikko iznākot laukumā pret rūdītiem večiem, piespēles sāk lidot autā, daži prot aizķerties aiz savas kājas un metienu precizitāte aizsargiem pēkšņi kļūst kā centriem.
Lūk tas ir treneru-konsultantu pienākums (A.Krauliņš).
V-pilij uz šo spēli bija 4 (!!!!!) treneri (konsultanti). Priekš kam??? Taču izrādās, ka ir arī piektais, kas palicis mājās. Kāds izskaidrojiet, kam vispār ir domāts šis 5-tais (Graudiņš)?
http://www.bkventspils.lv/komanda/bk_ventspils_treneri/17092009-bk_ventspils_treneri
A kas tev pa daļu cik viņiem treneru, kaut vai 100, ka tik spēle būtu sakarīga
, 2009-12-01 22:55, pirms 14 gadiem
LoRd rakstīja: A kas tev pa daļu cik viņiem treneru, kaut vai 100, ka tik spēle būtu sakarīga
Pareizi saki, taču diez vai es uztrauktos par to, ja Tavs apgalvojums būtu atbilstošs šībrīža BKV spēlei
Kā redzi, treneri veseli 5, taču spēles kvalitāte un psiholoģiskā "talantu" sagatavotība ir zem katras kritikas!!!
, 2009-12-02 00:07, pirms 14 gadiem
Man k kā žēl. Negribētos, lai Galvanovskis iet prom, jo viņš man ļoti simpatizē kā trenneris.
Ja komandai būtu labāk bez Galvanovska, tad esmu pārliecināts, ka viņš pats arī aizietu. Ja tā nenotiek, tad zinam - ar pamatotu iemeslu.
, 2009-12-02 00:59, pirms 14 gadiem
a man tas izklausās pēc fekālija gremojoša lopa atraugas .
, 2009-12-02 09:56, pirms 14 gadiem
Galvanovskim visu cieņu bet ar jauniem džekiem netiek galā.SARAUJ VENTSPILS!!!
, 2009-12-02 12:07, pirms 14 gadiem
Ar fričiem mājās nevarēja paskriet, tagad pats treneris to apstiprina. C'mon, jaunekļi! Ja nav spēka, mēģiniet to kompensēt ar prātu. Tiešām negribam būt labākie?
Linards Jaunzems sniedzas pēc bumbas. Foto: Aivars Ķesteris/ventasbalss.lv
4

"Ventspils" pārbaudes spēlē Liepājā droši pārspēj Rumānijas klubu

Savā trešajā pārbaudes spēlē pirms gaidāmās sezonas Latvijas vicečempione basketbolā "Ventspils" Liepājā ar rezultātu 80:66 pieveica Rumānijas "Divizia A" līga komandu "CSU Sibiu".

Pirmā!

BK Ventspils FIBA Čempionu līgā izcīnījuši pirmo uzvaru savā laukumā pārspējot Polijas vicečempionu Rosa Radom. Nākamais mačs šajā turnīrā jāaizvada 2. novembrī izbraukumā pret Turcijas Muratbey ar Rolandu Freimani sastāvā, bet līdz tam sestdien arī spēle LBL čempionātā Rīgā pret Barons kvartāls.
Kādreiz BK Ventspils sastāvā spēlējušais Tairons Brazeltons tika atzīts par FIBA Čempionu līgas pirmās kārtas vērtīgāko spēlētāju.

foto: Romāns Kokšarovs (Sporta Avīze)

Pret pirmās kārtas MVP un bijušo ventspilnieku

Jau rītvakar BK Ventspils aizvadīs nākamo FIBA Čempionu līgas spēli savā laukumā tiekoties ar Polijas klubu Rosa Radom, kas Ventspilī ierodas ar pirmajā kārtā trešajā pagarinājumā izcīnīto uzvaru pār Žaņa Peinera pārstāvēto Grieķijas PAOK un ar visa turnīra pirmās kārtas vērtīgāko spēlētāju Taironu Brazeltonu priekšgalā.