Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Strēlnieks: ''Jānostabilizē mūsu spēle''

Strēlnieks: ''Jānostabilizē mūsu spēle''
Jānis Strēlnieks
Foto: Juris Presņikovs

Latvijas čempionvienības BK "Ventspils'' saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks pēc iegūtās Baltijas Basketbola līgas (BBL) oktobra MVP balvas intervijā bbl.net atzinis, ka komandai ir jānostabilizē savs sniegums turpmākajā sezonas gaitā.

Baltijas Basketbola līgas kopvērtējumā BK "Ventspils'' ar izcīnītajām četrām uzvarām septiņās spēlēs pagaidām ierindojas otrajā vietā. Pirmie ar septiņām uzvarām septiņās spēlēs ir Kauņas ''Žalgiris''. Oktobra mēnesī par tā vērtīgāko spēlētāju tika atzīts BK ''Ventspils'' saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks.

Strēlnieks intervijā bbl.net atzinis, ka ir priecīgs par iegūto balvu: ''Sajūtas par balvas iegūšanu, protams, bija lieliskas, bet tajā pašā laikā, gribētos, lai komanda izcīnītu vairāk uzvaru. Ja komanda uzvar, tad arī noskaņojums labāks. Sezonas gaitā jau esam jutuši, ka tieši pieredze mums pietrūkst, lai sasniegtu vajadzīgo rezultātu, ko īpaši var pamanīt spēles beigās. Mēs vēl nespēlējam stabili - vienu spēli varam aizvadīt lieliski, bet citu pilnīgi otrādi. Mums ir jānostabilizē sava spēle - nākamā cīņa mums ir pret ''Zemgali'' un varēsim redzēt, vai mūsu spēlē ir kādi uzlabojumi.''

Basketbolists atzina, ka joprojām līgas galvenie favorīti ir Kauņas ''Žalgiris'' un Viļņas ''Lietuvos rytas'': ''Ir grūti pateikt, vai spēsim apturēt šīs komandas. Jāatzīst, ka ''Žalgiris'' un ''Lietuvos rytas'' spēlē nedaudz augstākā līmenī nekā mēs un tas ir spilgti redzams. Tajā pašā laikā ''Final Four'' nekas nav neiespējams, jo šīs komandas jāuzvar tikai vienā spēlē.''

Izmantotie resursi:
bbl.net


, 2009-11-14 18:02, pirms 14 gadiem
cerams ka strelnieks bus ari final four mvp
2016. gadā Artūrs Bērziņš "Valmieras/Ordo" rindās trešo reizi karjerā kļuva par Latvijas čempionu 
Foto: bkvalmiera.lv
14

Artūrs Bērziņš liek punktu spēlētāja karjerai

Bijušais Latvijas valstsvienības basketbolists un trīskārtējais Latvijas čempions Artūrs Bērziņš 30 gadu vecumā veselības problēmu dēļ nolēmis likt punktu profesionāla sportista karjerai, Bērziņš atklāja Sportacentrs.com.
BK "Ventspils" un tā atbalstītāji: vienīgais Latvijas klubs, kuram izdevās uzvarēt Baltijas līgā
Foto: Aivars Ķesteris, f64
17

Baltijas Basketbola līga pēc 14 gadu darba beidz pastāvēt

Baltijas basketbola līga (BBL) pārtrauks darbību, trešdien, 13. jūnijā, žurnālistiem apstiprināja Lietuvas basketbola līgas (LKL) prezidents Remigijs Milašis. Paziņojums izskanēja īsu brīdi pēc tam, kad tika apstiprināta Latvijas-Igaunijas vīriešu čempionāta izveide.
Lonzo Bola viesošanās Lietuvā nebūs pārāk ilga
Foto: 15min.lt
35

Bolu šovs beidzies: skandalozā ģimene pametīs "Vytautas" un Lietuvu

Prienu "Vytautas" priekšā noslēdzošās spēles Lietuvas Basketbola līgā, taču Lamelo un Liandželo Boli kopā ar savu tēvu Lavāru pametīs valsti un atgriezīsies Amerikā.