Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

BBL "Final Four" notiks Viļņā?

BBL "Final Four" notiks Viļņā?
Dairis Bertāns un Sandis Valters
Foto: L&J

Šīgada Mastercard Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas "Final Four" notiks Lietuvas galvaspilsētā Viļņā, ziņo lietuviešu mediji. Finālspēļu rīkotājus pārstāv "Lietuvos Rytas".

Četras spēcīgākās komandas šajā BBL Elites divīzijas sezonā tiksies Lietuvā, kur cīnīsies par čempiontitulu. Pēc lietuviešu mediju informācijas piektdien tika pieņemts lēmums, ka "Final Four" spēles notiks 23. un 24. aprīlī Viļņā esošajā "Siemens Arena". Oficiālam paziņojumam vajadzētu sekot tuvākajā laikā.

Vietu "Final Four" jau garantējušas Viļņas "Lietuvos Rytas" un Kauņas "Žalgiris" komandas, kas aizņēma pirmās divas vietas pēc regulārās sezonas noslēguma. Šiem diviem klubiem pievienosies vēl divas komandas, kas tiks noskaidrotas pēc ceturtdaļfināla spēlēm. Ar "Žalgiri" pusfinālā tiksies "Ventspils" un "VEF Rīga" pāra uzvarētājs, bet ar fināla četrinieka rīkotājiem "Lietuvos Rytas" spēlēs "Šiauliai" vai Tartu "Rock".

Abu ceturtdaļfinālu pirmās spēles notiks trešdien, 24. martā. Latvijas klubu dueļa pirmā spēle notiks Ventspilī.

Izmantotie resursi:
basketnews.lt

     [+] [-]

, 2010-03-19 19:01, pirms 14 gadiem
varētu Rīgā

     [+] [-]

, 2010-03-19 19:58, pirms 14 gadiem
Maikls Skolfilds rakstīja: varētu Rīgā
busim optimisti, nevienam neinterese basketbols saja laika period, kad spele Dinamo!

  -1 [+] [-]

, 2010-03-19 22:58, pirms 14 gadiem
samss rakstīja: busim optimisti, nevienam neinterese basketbols saja laika period, kad spele Dinamo!
pilnīgi piekrītu