Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:992, Did:0, useCase: 3

Autors: Romualds Vambuts

Foto: Kadetes sākušas gatavoties Eiropas U16 čempionātam

Latvijas U16 meiteņu izlases kandidātes galvenās treneres Mudītes Zanderes vadībā pirmdien sapulcējās uz pirmo treniņu, lai sāktu gatavoties jūlijā Tallinā paredzētajam Eiropas U16 čempionāta B līgas turnīram. Pirms darba sākšanas Amanda Betlere tika sveikta 15.dzimšanas dienā.
Foto: Romualds Vambuts


Foto: Gints Jankovskis (Pēda Latvijā)

Mājenieks: "Pirmajā puslaikā pret Zviedriju nospēlējām tā, kā jāspēlē vienmēr"

Latvijas U16 meiteņu izlase Baltijas jūras kausa izcīņā Tallinā pēc smagā cīņā izrautās uzvaras pār Somijas kadetēm (70:60), nākamos panākumus guva pārliecinoši (ar Zviedriju 78:38, ar Igauniju 71:39). Noslēguma tabula: Latvija 3-0, Somija 2-1, Igaunija 1-2, Zviedrija 0-3.Turnīra vērtīgākās spēlētājas balvu saņēma Laura Meldere.
Latvijas U16 izlases kandidātes.
Foto: Gints Jankovskis
11

Jaunatnes izlases: nosaukti sastāvi Baltijas jūras kausa izcīņai

Latvijas U16 un U18 meiteņu un puišu izlašu treneri pēc trīs dienu treniņnometnes nosaukuši komandu sastāvus Baltijas jūras kausa izcīņas turnīriem. No 3. līdz 5. janvārim Tallinā. “Audentes” sporta kompleksā, Latvijas komandas spēļu secībā sacentīsies ar Somijas, Zviedrijas un Igaunijas komandām. Tā būs pirmā nopietnā pārbaude, gatavojoties 2017. gada vasarā paredzētajiem Eiropas jaunatnes čempionātiem.
U16 izlases kandidāte Jete Nulle.
Foto: FIBA.com

Jaunatnes izlašu kandidātiem treniņnometne Salaspilī

No 28. līdz 30. decembrim Salaspilī notiks treniņnometne Latvijas U16 un U18 izlašu kandidātēm un kandidātiem. Jaunatnes izlašu treneru vadītās basketbola nodarbības papildinās izglītojošie semināri par fiziskās un psiholoģiskās sagatavotības niansēm, traumu profilaksi, higiēnu un uzturu. Nometnes laikā tiks izraudzīti izlašu sastāvi startam Baltijas jūras kausa izcīņā, kas no 3. līdz 5. janvārim risināsies Tallinā.