Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: „Zeļļi“ nokārto formalitātes iekļūšanai kausa ceturtdaļfinālā

Cīņu par Latvijas kausu basketbolā turpina „Rīgas Zeļļi", kas savus sāncenšus par iekļūšanu ceturtdaļfinālā pārspēja arī otrtrajā no divām cīņām. Mačs Cēsīs uzvarēts ar 90:73. Uzvarētāju vienībā 18 punkti un 11 atlēkušās bumbas Francim Lācim.

Krišs Helmanis ar bumbu. Foto: Gelhardt/Beautiful Sports/Imago Images/Scanpix

Latvieši rezultatīvi Bundeslīgas pēdējā kārtā, Šmitam sākas izslēgšanas cīņas

Vācijas basketbola Bundeslīgas pamatturnīra pēdējā kārtā nozīmīgas lomas savu komandu rindās spēlēja Krišs Helmanis un Kārlis Šiliņš.
Irina Romaņenko 2023. gada 7. maijā. Foto: Ritvars Stankevičs, LJBL
3

Daugavpils U17 meitenes pieliek izsaukuma zīmi reģionu "zelta pavasarim", MVP – Anna Liepiņa

Irinas Romaņenko un Jūlijas Fedorenko trenētās Daugavpils U17 meitenes svētdien, 12. maijā, pirmo reizi uzvarēja PRIME Latvijas Jaunatnes basketbola līgā, finālā Mārupes sporta kompleksā apspēlējot pērngada čempioni Liepāju ar 65:60. "RBJSS Rīdzene" bronzas spēlē pārspēja Bertānu Valmieras basketbola skolu – 55:54.
Džeisons Teitums. Foto: AFP/Scanpix
18

Bostona atgūst mājas priekšrocību, OKC apzināto sodu taktika Dalasā nenostrādā

Nacionālās basketbola asociācijas izslēgšanas spēļu otrajā kārtā izbraukumā pie panākuma šonakt tika regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics", kas bez savainotā Kristapa Porziņģa ar 106:93 reabilitējās Klīvlendas "Cavaliers" par zaudējumu mājās. 2-1 sērijā panāca arī Dalasas "Mavericks", kas mājās ar 105:101 uzveica Oklahomsitijas "Thunder".