Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: "VEF Rīga" piecas labākās epizodes oktobrī

LTV7 basketbola žurnālisti apkojuši aizvadītā mēneša labākos momentus "VEF Rīga" spēlētāju izpildījumā. Labāko pieciniekā iekļuvušas četras uzbrukuma epozodes un viena darbība aizsardzībā. Video: LTV7.

, 2012-11-09 16:15, pirms 12 gadiem
Kas tam LTV 7 ir ar to ekrānu?
, 2012-11-09 18:04, pirms 12 gadiem
Dzerevņa rakstīja: Kas tam LTV 7 ir ar to ekrānu?
labu laiku atpakalj pargajusi uz izmeriem 16:9
, 2012-11-09 19:17, pirms 12 gadiem
bum shakalaka, smiekligi jau ir, bet tas ir tas, kas latviesu komentetajiem vienmer ir pietruucis - komentet ar emocijam un teikt visu ko domaa attiecigajaas situacijaas, nevis tik sausmigi konservatiivi un garlaicigi atstastiit speles gaitu
Mārtiņš Laksa. Foto: Tauron GTK Gliwice

Laksa piekritis jaunam līgumam ar poļu "GTK Gliwice"

Latvijas basketbolists Mārtiņš Laksa kļuvis par pirmo spēlētāju, kuru savas nākamās aprisēs iekļāvis Polijas čempionāta klubs "GTK Gliwice". Poļu basketbola apskatnieki raksta, ka latviešu snaiperis piekritis turpināt sadarbību ar savu līdzšinējo komandu.
Māris Gulbis un Aiga Gulbe. Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Rīga
2

No Lielupes līdz Gaujai par viņiem brīnījās. LBL leģendas 2024

VEF treneri Jānis Gailītis un Jevgeņijs Kosuškins tuvojas sestajam titulam pēc kārtas, ceļā kļūstot par uzvarām bagātāko duetu Latvijas Basketbola līgas vēsturē. Uzmanību pelna arī Māra Gulbja vienpadsmitā kvalificēšanās līgas finālam.
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
31

Porziņģis vēl netrenējas kopā ar ''Celtics'' un nespēlēs pirmajā konferences finālmačā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bostonas ''Celtics'' oficiāli apstiprinājusi, ka naktī uz trešdienu pirmajā Austrumu konferences finālspēlē pret Indiānas ''Pacers'' nav sagaidāma Kristapa Porziņģa atgriešanās laukumā. Kluba galvenais treneris Džo Mazula pauda, ka latvietis vēl netrenējoties kopā ar komandu.