Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Skariolo par korupciju Krievijas basketbolā (+audio)

Maskavas apgabala „Himki” vienības galvenais treneris Seržio Skariolo nācis klājā ar paziņojumiem par korupciju Krievijas basketbolā, kura pēdējā laikā ir nonākusi uzmanības centrā. Jūsu uzmanībai - trenera izteikumi, audio pierādījumi un notikumu pirmsākumi.

„Tiesneši, kuri strādā CSKA mājas spēlēs, saņem divas reizes lielāku atalgojumu, nekā tie, kuri darbojas jebkurā citā Superlīgas spēlē. Turklāt CSKA uzvaru gadījumā soģiem tiek izmaksātas prēmijas. Ja kādam ir nepieciešami dokumenti, mūsu ofisā tie ir. Labprāt ar tiem padalīsimies”, - savā elektroniskajā dienasgrāmatā paziņojis treneris.

Skariolo tāpat apsolīja uzdāvināt CSKA klubam jaunus 24 sekunžu pulksteņus, jo pašreizējie, pēc viņa teiktā, vienmēr kļūdījās par labu mājiniekiem.

Krievijas basketbola Superlīgā korupcija ir, un tā ir krietni lielāka, nekā daudzi varēja iedomāties. Piedāvājam noklausīties audio ierakstu, kurā skaidri dzirdāma vienošanās starp tiesnešiem, kuru uzdevums bija panākt „Lokomotiv” uzvaru pār „Dinamo”. Lai arī tiesneši centās izpildīt savu "darbu", viņiem tas neizdevās. Soģi atklāti "Lokomotiv" sauc par "mēslu kaudzi" un atklāti runā par netīrajām lietām Krievijas basketbola debesīs.

Ierakstā var labi dzirdēt, ka zaudējumu pasūtīja Krievijas basketbola federācijas prezidents Sergejs Viktorovičs Černovs. Leksikā – vairāk lamuvārdu, nekā normālu vārdu.

parsportu.lv: parSportu.lv

     [+] [-]

, 2010-06-02 17:28, pirms 14 gadiem
Te jau vēl lielāks cirks kā ar Pertiju...

     [+] [-]

, 2010-06-02 19:49, pirms 14 gadiem
šadas lietas Krievijā netikai sportā...

     [+] [-]

, 2010-06-03 18:18, pirms 14 gadiem
es esmu uz pakaļas!!! vai tad tiešām tās lietas šitā notiek visos sportos???