Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Browns" ārstu nedienas turpinās

"Browns" ārstu nedienas turpinās
Breilons Edvardss
Foto: AP

Kā ziņo Ziemeļamerikas prese, tad Nacionālās futbola līgas (NFL) vienības Klīvlendas "Browns" ārstiem, kurus, par stafilokoka infekcijas "ievazāšanu" ceļgala operācijas laikā tiesā iesūdzējis tās bijušais spēlētājs Džo Jurevičus, šis var būt tikai "tiesāšanās viļņa" sākums.

Jau ziņojām, ka 34 gadus vecais amerikānis ar lietuviešu "saknēm" Džo Jurevičus ir iesūdzējis tiesā savu bijušo vienību Klīvlendas "Browns", jo uzskata, ka tās medicīnas centrā veiktās ceļgala operācijas laikā, nedezinficētu instrumentu dēļ, viņa ceļgalā tika "ievazāta" stafilokoka infekcija, kuras dēļ malējais uzbrucējs bija spiests izlaist visu iepriekšējo sezonu.

Pašlaik ir atklājies, ka līdzīgas problēmas ir bijušas arī četriem citiem pašreizējiem Klīvlendas "Browns" futbolistiem – Breilonam Edvardsam, Kelenam Vinsolvam, Lečārlzam Bentlijam un Braienam Raselam, bet pāris pēdējo sezonu laikā kopumā ar stafilokoku ir tikuši inficēti vēl septiņi futbolisti.

Lai arī paredzams, ka Jurevičus nemēģinās tiesāties ar savu bijušo komandu līdz galam, jo tā pārstāv viņa dzimto pilsētu un Klīvlendā Jurevičus ir visai cienījams pilsonis, bet tikai vēlēsies oficiālu paziņojumu, ka tieši šis incidents ir saīsinājis viņa spēlētāja karjeru, citi potenciālie cietušie varētu nebūt tik miermīlīgi un, sagaidot atrisinājumu "Jurevičus lietā", iespējams, sniegs tiesā arī savas sūdzības.

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā Klīvlendas "Browns" spēja izcīnīt tikai četras uzvaras un ierindojās pēdējā vietā Amerikas konferences ziemeļu divīzijā.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com


, 2009-06-29 20:22, pirms 15 gadiem
Joptvai, tie Browns ārsti gan ir pakaļas! Cerams visiem viss būs kārtībā un spēlēt varēs.
, 2009-06-29 21:29, pirms 15 gadiem
kā var kautko vinnēt ja visiem spēlētājiem pēckārtas pielipina infekcijas !!
, 2009-06-29 21:33, pirms 15 gadiem
richukpumpis rakstīja: kā var kautko vinnēt ja visiem spēlētājiem pēckārtas pielipina infekcijas !!
Ja tā būtu vīrusa infekcija, tad - nekādu problēmu. Kam negadās, tā teikt.
Bet stafilokoka infekcija tiek ievazāta (dotajā gadījumā - operācijas laikā) lietojot nedezinficētus instrumentusveicot dažādas medicīniskās manipulācijas/nedezinficējot kaut ko, kas ir kontaktā ar operēto vietu.
Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.
Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.