Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

NFL šodien: Sančezs būs "Jets" pirmais numurs

NFL šodien: Sančezs būs "Jets" pirmais numurs
Marks Sančezs
Foto: AP

Kā jau iepriekš tika ziņots, Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Ņujorkas "Jets" pēc otrās pārbaudes spēles (pret Baltimoras "Ravens") ir nosaukusi savu pirmo saspēles vadītāju un tas ir Marks Sančezs.

Sančezs – pirmais "Jets" kvoterbeks
Ņujorkas "Jets" ir izdarījuši savu izvēli, pirmais saspēles vadītājs būs Marks Sančezs, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja ASV koledžu sporta asociācijas (NCAA) organizētajā futbola čempionātā, pārstāvot Dienvidkalifornijas augstskolu. Ne tik sen, pēc vakardienas cīņas, radās šaubas, ka "Jets" savu pirmo numuru varētu nosaukt jau šodien, taču, kā izrādās, Sančezs ir pārliecinājis komandas vadību, ka ir labākā komandas izvēle "kvoterbeka" postenī.

Vorners atlabst no gurna operācijas
Aizvadītās sezonas viens no vadošajiem līgas saspēles vadītājiem Kurts Vorners ir pavēstījis, ka viņa atlabšana pēc starpsezonā veiktās gurna operācijas turpinās, lai gan ir arī dažādas problēmas, situācija ir krietni labāka nekā sākumā. Atgādināsim, ka iepriekš tika ziņots, ka Vorners, labākajā gadījumā, pilnīgi būs atlabis pēc operācijas vien nākamā gada martā.

"Patriots" šosezon vairāk skries
Kā intervijā kādam vietējam žurnālistam atzina Jaunanglijas "Patriots" saspēles vadītājs Toms Breidijs, tad viņa pārstāvētā komanda šajā sezonā plāno vairāk pievērsties uzbrukumiem pa zemi. Tāpat Breidijs atzīmēja, ka pašlaik komanda apsver iespēju savās uzbrukuma shēmās ieviest "wildcat" izspēles.

Bovs atkal trenējas ar galveno komandu
Kanzassitijas "Chiefs" malējais uzbrucējs Dveins Bovs atkal ir kļuvis par komandas pirmo izvēli šajā postenī. Atgādināsim, ka treniņnometnes gaitā Bovs tika nosūtīts uz komandas "trešo sastāvu", jo komandas galvenais treneris uzskatīja, ka spēlētājs treniņos nestrādā ar pilnu atdevi. Taču pašlaik treneri atzīmē, ka Bovs ir manāmi "pielicis" un tāpēc viņu atgriež pie pirmās komandas.

Berians vēlas ātrāk atgriezties spēlē
Minesotas "Vikings" malējais uzbrucējs Bernards Berians vēlas pēc iespējas ātrāk atsākt treniņus, jo vēlas pēc iespējas ātrāk atrast saspēli ar komandas jauno "kvoterbeku" Bretu Fāvru, taču pašlaik spēlētājs atkopjas no paceles cīpslas savainojuma, ko viņš guva pirmajā pirmssezonas spēlē un šis apstāklis var aizkavēt viņa atgriešanos.

Peperss nav zaudējis savas pozīcijas
Lai arī Karolīnas "Panthers" aizsardzības līnijas ārējais spēlētājs Džuliuss Peperss ir izlaidis lielu daļu no pirmssezonas treniņiem, jo bija problēmas ar viņa kontrakta noslēgšanu, šajā laikā savas pozīcijas spēlētāju rangā viņš nav zaudējis. Kā uzsver komandas treneri, tad ārējā aizsarga pozīcijas spēlētājiem nevajag īpaši daudz laika, lai pielāgotos un tā nav pati sarežģītākā pozīcija laukumā, tāpēc ja spēlētājs ir labā fiziskā kondīcijā, un Peperss ir, tad viņš ātri var pielāgoties.

Izmantotie resursi:
gridironfans.com
insider.espn.go.com


, 2009-08-26 19:05, pirms 15 gadiem
Ja uzrakstīji ''wildcat'' izspēle tad loģiski prasu kas tas ir???
, 2009-08-26 19:28, pirms 15 gadiem
The Wildcat offense is when you run a shotgun "QB draw" play but replace your QB with a RB or WR, Thus having an extra blocker and a skilled runner gives you an advantage
, 2009-08-26 21:43, pirms 15 gadiem
Jā, tā ir shotgun formācija ar RB vai WR kā QB, kamēr pats QB atrodas RB vai WR pozīcijā. Variācijas izspēles gaitā ir ļoti daudz.
Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx
2

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.
Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.