Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Pēc sagrāves pirmajā spēlē vairāki "Dolphins" spēlētāji prasa aizmainīšanu

Pēc sagrāves pirmajā spēlē vairāki "Dolphins" spēlētāji prasa aizmainīšanu
Foto: Zumapress.com/Scanpix

Pēc tam kā Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmajā regulārās sezonas spēlē Maiami "Dolphins" ar 10:59 piekāpās Baltimoras "Ravens" vairāki Floridas štata vienības spēlētāji esot pieprasījuši aizmainīšanu uz citu komandu.

Maiami "Dolphins" vienība šajā starpsezonā ir uzsākusi vērienīgu "pārbūves" procesu un tas, kā jau tādos gadījumos ir ierasts, nozīmē, ka īstermiņa uzvaras tiek upurētas ilgtermiņa komandas "atdzimšanas" labā. Tiesa, pirmā "delfīnu" spēle 2019. gada sezonā daudziem tās spēlētājiem ir bijusi nepatīkams pārsteigums.

Pēc tam kā komanda ar 10:59 piekāpās Baltimoras "Revens" vienībai, kā tiek ziņots, vairāki komandas spēlētāji esot pieprasījuši saviem aģentiem, lai speciālist meklē iespējas kā viņiem pamest "Dolphins" rindas. Pati Maiami vienība gan šo informāciju nav apstiprinājusi, norādot, ka neviens aģents vai spēlētājs neesot vērsies ar tiešu lūgumu pēc maiņas.

Kā ziņo neoficiāli avoti, spēlētājiem ir radušās pamatotas aizdomas par to, ka komanda un tās treneri šajā sezonā apzināti nevēlas cīnīties par uzvarām, lai 2020. gada draftā iegūtu pēc iespējas augstāku izvēles iespēju. Tā kā pirms NFL drafta netiek veikta izvēles secības izloze, pēdējā vieta regulārajā sezonā nozīmē arī garantētu pirmo drafta izvēles iespēju.

Par to, ka Maiami "Dolphins" šo sezonu varētu upurēt nākotnes labā tika runāts jau labu laiku iepriekš, jo komanda aktīvi atbrīvojās no komandas veterāniem un tirgū pieprasītākajiem spēlētājiem. Tā īsi pirms sezonas uz Hjūstonu tika aizmainīts Leremijs Tansils un Kenijs Stilss, bet iepriekš vienība atbrīvojās no ilggadējā saspēles vadītāja Raiena Tanehila un aizsarga Kiko Alonso. Tāpat viņi atlaida vai nepagarināja līgumus ar Kameronu Veiku, Tīdžeju Makdonaldu, Džuvanu Džeimsu, Deniju Almendolu un Frenku Goru.

Jāpiebilst, ka pirms sezonas komandas galvenais treneirs Braiens Floress, atbildot uz tiešu jautājumu par komandas šīs sezonas mērķiem, noraidīja runas, ka "Dolphins" šajā sezonā piekops apzinātās zaudēšanas taktiku, jeb tā saukto "tankošanu".

Izmantotie resursi:
https://www.thescore.com/


Treviss Kelsī. Foto: Zumapress/Scanpix

"Chiefs" vēl uz diviem gadiem pietur Kelsī, Eliots atgriežas Dalasā

Nacionālās futbola līgas (NFL) čempionvienība Kanzassitijas "Chiefs" pagarinājusi līgumu ar balsta uzbrucēju Trevisu Kelsī, pagarinot līgumu ar savu bumbas ķeršanas zvaigzni uz divām sezonām par 34 miljoniem ASV dolāru.
Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx
2

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.
Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".