Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Patriots" vienojas ar no "Raiders" atlaisto Braunu

"Patriots" vienojas ar no "Raiders" atlaisto Braunu
Antonio Brauns
Foto: AFP/Scanpix

Īsi pirms Nacionālās futbola līgas (NFL) regulārās sezonas pirmā mača Jaunanglijas "Patriots" ir noslēguši līgumu ar Antonio Braunu, kuru vēl vakardien no savām rindām atlaida Oklendas "Raiders".

Vakardien jau ziņojām par to, ka Oklendas "Raiders", nespējot atrast kopīgu valodu ar zvaigžņoto malējo uzbrucēju Antonio Braunu, kurš gada sākumā arī sarīkoja pamatīgu traci Pitsburgas "Steelers" rindās, nolēma atlaist talantīgo futbolistu. Šis lēmums tika pieņemts neskatoties uz to, ka par Braunu "Steelers" komandai tika atdotas divas drafta izvēles tiesības, bet pats spēlētājs tā arī nebija aizvadījis nevienu oficiālo maču Oklendas kluba rindās.

Bez darba gan Brauns ilgi nepalika, jo dažas stundas vēlāk notika tas par ko runāja uzreiz kā kļuva skaidrs, ka malējam uzbrucējam nav vēlmes pārstāvēt "Raiders" vienību, proti, ar spēlētāja aģentu sazinājās Jaunanglijas "Patriots" komanda un abas puses ļoti ātri vienojās par viena gada sadarbību.

Sadarbība paredz, ka malējais uzbrucējs par šo laiku varēs tikt pie 15 miljoniem ASV dolāru, deviņi no kuriem ir "parakstīšanas bonuss". Kopumā garantētā līguma summa ir 10 miljoni dolāru, bet vēl piecus viņš varēs nopelnīt par dažādiem sasniegumiem sezonas laikā.

Jāatgādina, ka "Patriots" ir esošie NFL čempioni un viena no 21. gadsimta spēcīgākajām NFL komandām, kura tāpat ir zināma kā vieta, kurā vienības vadītāji un galvenais treneris Bils Beličeks nevairās dot "otro iespēju" spēlētājiem, kuriem ir bijušās dažāda veida problēmas. Parasti šīs sadarbības arī izrādās ļoti veiksmīgas.

Tāpat ir jāpiebilst, ka pirms regulārās sezonas Jaunanglijas "Patriots" komandai bija diezgan lielas problēmas ar malējiem uzbrucējiem, t.i., viņiem trūka augstas klases izpildītāju. Pašlaik Toma Breidija piespēles varēs ķert, Džulians Edelmans, Demariuss Tomass, Antonio Brauns un arī Džošs Gordons, kurš ir viens no jau iepriekš pieminētajiem "problemātiskajiem" spēlētājiem.

Lai arī NFL pirmajā nedēļā Jaunanglijas "Patriots" tiksies ar Pitsburgas "Steelers", komandu, kuras sastāvā Brauns aizvadīja savu līdz šim pēdējo NFL regulārās sezonas maču, šajā cīņā malējais uzbrucējs piedalīties nevarēs un Bils Beličeks viņu varēs iespēlēt vien no otrās nedēļas. Tas nozīmē, ka pret savām bijušajām komandām Brauns regulārajā sezonā spēlēt nevarēs, jo pret "Steelers" vairāk maču nebūs, bet pret "Raiders" tie nemaz arī nebija paredzēti.

Antonio Brauns NFL ir aizvadījis jau deviņas sezonas, visas Pitsburgas komandas rindās, septiņās no tām spējot gūt vismaz 1100 jardus, bet piecās iepriekšējās sezonās viņa kontā bija vismaz deviņi piezemējumi. 2018. gada sezonu Brauns noslēdza ar 1297 gūtajiem jardiem un 15 piezemējumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/


, 2019-09-08 09:36, pirms 5 gadiem
Labs!! No rīta iečekoju nfl un skatos šis jau patriots!!
Belāčeks ātri savāca pie sevis!
, 2019-09-08 09:54, pirms 5 gadiem
Te smird pēc tā,ka AB visu šo darīja speciāli
, 2019-09-08 10:44, pirms 5 gadiem
Meklējam 1 spēlētāju ESPN latviešu fantasy futbola līgai. Ja kādam ir interese, iedošu vairāk info
, 2019-09-08 10:47, pirms 5 gadiem
modests rakstīja: Meklējam 1 spēlētāju ESPN latviešu fantasy futbola līgai. Ja kādam ir interese, iedošu vairāk info
Info lūdzu.
, 2019-09-08 11:16, pirms 5 gadiem
Ko es teicu pie iepriekšējā raksta jāsāk tiešām domāt, ka tas bija speciāli. Tagad viņu Pitsburgā vēl vairāk ienīdīs
, 2019-09-08 12:02, pirms 5 gadiem
austrumnieks rakstīja: Info lūdzu.
Nosūtīju PM
Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.
Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.