Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

,,Zemgale,, -ZAHL augstākās līgas čempions

,,Zemgale,, -ZAHL augstākās līgas čempions
ZAHL Pirāti - Igate;

Zelta un sudraba medaļu ieguvēji zināmi - Zemgale un Karāts, par bronzu jautājums paliek atklāts .

Aizvadītās nedēļas nogalē notikušas trīs svarīgas spēles , kuru rezultāti varēja salikt visus punktus uz i . Taču jāatdzīst , ka pilnīgas skaidrības medaļu sadalījumā vēl joprojām nav.

KARĀTS - ZEMGALE 2:4 (2:2) (0:2)

Izšķiroša cīņa bija gaidāma starp abiem čempionāta līderiem , Karāta un Zemgales hokejistiem , kur uzvarētājs jau varētu justies bez maz vai pārliecināts par iegūto medaļu spožumu.
Spēli aktīvāk un ar bīstamākiem uzbrukumiem iesāka Karāta hokejisti ,kas arī bija pirmo vārtu guvēji . Jau otrajā minūtē pēc Ulda Buša radījuma rezultāts 1 : 0 . Cīņa laukumā pamazām izlīdzinājās , kam sekoja abpusēji bīstami uzbrukumi . Taču pie vārtu guvuma spēles 14 minūtē atkal nonāca Karāta hokejisti 2 : 0 .

Šķita , ka ar to arī būs izlemts spēles liktenis , taču Zemgalieši nedomāja , bet darīja un jau pēc pusotras minūtes tikai 2 :1 Karāta labā . Vārtus Zemgales labā guva Roberts Titiņš , vēl pēc pusotras minūtes Zemgale izlīdzina rezultātu 2 : 2 (Ģirts Vasīļjevs) . Tā arī noslēdzas spēles pirmais periods.

Turpinājumā spēle pašsaprotami kļuva asāka , spēka paņēmieniem un arī noraidījumiem bagātāka .

Karāta puišiem vairs neizdevās gūt vārtus , kaut gan izdevību bija gana .Savukārt Zemgalieši vēl divas reizes pamanījās pārspēt Karāta vārtsargu Mihailu Koturovu . Rezultāts kļuva 4:2 Zemgales labā.

Ceturtos vārtus Zemgales hokejisti (Guntis Pujats) guva izmantojot skaitlisko pārsvaru , kad laukumā pret viņiem cīnījas tikai trīs Karāta hokejisti.

Rezultāts skaidrs , pirmo divu vietu liktenis izlemts , jo Zemgalieši izcīnot uzvaru kļuva nepanākami , taču notikumi laukumā ar to nebeidzās .

Kaujas arī Jelgavā.

Jau atskanot beigu sirēnai izcēlās incidents , kas pārvērtās kautiņā . Te nu der lieki atgādināt , ka zaudēt arī ir jāmāk . Viss sākās ar grūšanu mugurā , kas pārvērtās par pašsaprotamu atbildes reakciju . Taču arī tai nav attaisnojuma . Rezultātā , katrā komandā divi spēlētāji saņēma (5 + 20) minūšu sodu un katrā komandā pa vienam spēlētājam spēles lielo sodu (25). Par pēdējo divu pārkāpumu un piešķiramo soda bardzību vēl lems līgas valde.

OLAINE - PIRĀTI 2:3 (2:1) (0:1) Pēcspēles soda met. 0 : 1

Spēle , kurā Pirāti varēja sev nosacīti nodrošināt bronzas medaļas . Taču mazliet pietrūka , jo uzvaru izdevās izraut tikai pēcspēles soda metienos , kas komandai garantēja divus punktus nepieciešamo trīs vietā .

Gan spēles sākums un visa tās gaita neliecināja , ka Olaines hokejisti šai spēlē atdāvinās puntus , taču dzīvē viss notika savādāk. Tādējādi , tagad izcīnītie punkti bronzas medaļu tīkotājiem Pirātiem un Mītavas hokejistiem ir vienādi pa 22 . Abām komandām atlicis aizvadīt pa vienai cīņai . Ja abas izcīnīs uzvaras , tad bronzas medaļas nonāks Mītavas komandas īpašumā , komandu savstarpējos rēķinos Mītaviešu rādījumi ir labāki.

MĪTAVA - IGATE 8:1 (2:0) (6:1)

Tikai spēles pirmajā periodā Igate spēja kaut cik aizturēt Mītavas aktivitātes , bet otrajā acīmredzami pietrūka spēka un izturības , lai pretotos acīmredzamam pārsvaram.

Augstākajā līgā atlikusi vairs viena kārta(7 martā) un neizspēlētā Bokovas - Bauskas spēle (1 martā) 7 martā notiks arī regulārā čempionāta laureātu apbalvošana .

Īsa atelpa un sāksies ZAHL ceļojošā kausa - 2009 izcīņa.

  -1 [+] [-]

, 2009-02-24 15:34, pirms 15 gadiem
kas ir ZAHL? :d

  +1 [+] [-]

, 2009-02-24 16:19, pirms 15 gadiem
Zemgales Amatieru Hokeja Līga

     [+] [-]

, 2009-02-24 16:52, pirms 15 gadiem
oddijs rakstīja: kas ir ZAHL? :d
Īss ZAHL vēstures kurss šeit: Jelgava - ZAHL