Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Autors: wischuks

,,Zemgale,, -ZAHL augstākās līgas čempions

,,Zemgale,, -ZAHL augstākās līgas čempions
ZAHL Pirāti - Igate;

Zelta un sudraba medaļu ieguvēji zināmi - Zemgale un Karāts, par bronzu jautājums paliek atklāts .

Aizvadītās nedēļas nogalē notikušas trīs svarīgas spēles , kuru rezultāti varēja salikt visus punktus uz i . Taču jāatdzīst , ka pilnīgas skaidrības medaļu sadalījumā vēl joprojām nav.

KARĀTS - ZEMGALE 2:4 (2:2) (0:2)

Izšķiroša cīņa bija gaidāma starp abiem čempionāta līderiem , Karāta un Zemgales hokejistiem , kur uzvarētājs jau varētu justies bez maz vai pārliecināts par iegūto medaļu spožumu.
Spēli aktīvāk un ar bīstamākiem uzbrukumiem iesāka Karāta hokejisti ,kas arī bija pirmo vārtu guvēji . Jau otrajā minūtē pēc Ulda Buša radījuma rezultāts 1 : 0 . Cīņa laukumā pamazām izlīdzinājās , kam sekoja abpusēji bīstami uzbrukumi . Taču pie vārtu guvuma spēles 14 minūtē atkal nonāca Karāta hokejisti 2 : 0 .

Šķita , ka ar to arī būs izlemts spēles liktenis , taču Zemgalieši nedomāja , bet darīja un jau pēc pusotras minūtes tikai 2 :1 Karāta labā . Vārtus Zemgales labā guva Roberts Titiņš , vēl pēc pusotras minūtes Zemgale izlīdzina rezultātu 2 : 2 (Ģirts Vasīļjevs) . Tā arī noslēdzas spēles pirmais periods.

Turpinājumā spēle pašsaprotami kļuva asāka , spēka paņēmieniem un arī noraidījumiem bagātāka .

Karāta puišiem vairs neizdevās gūt vārtus , kaut gan izdevību bija gana .Savukārt Zemgalieši vēl divas reizes pamanījās pārspēt Karāta vārtsargu Mihailu Koturovu . Rezultāts kļuva 4:2 Zemgales labā.

Ceturtos vārtus Zemgales hokejisti (Guntis Pujats) guva izmantojot skaitlisko pārsvaru , kad laukumā pret viņiem cīnījas tikai trīs Karāta hokejisti.

Rezultāts skaidrs , pirmo divu vietu liktenis izlemts , jo Zemgalieši izcīnot uzvaru kļuva nepanākami , taču notikumi laukumā ar to nebeidzās .

Kaujas arī Jelgavā.

Jau atskanot beigu sirēnai izcēlās incidents , kas pārvērtās kautiņā . Te nu der lieki atgādināt , ka zaudēt arī ir jāmāk . Viss sākās ar grūšanu mugurā , kas pārvērtās par pašsaprotamu atbildes reakciju . Taču arī tai nav attaisnojuma . Rezultātā , katrā komandā divi spēlētāji saņēma (5 + 20) minūšu sodu un katrā komandā pa vienam spēlētājam spēles lielo sodu (25). Par pēdējo divu pārkāpumu un piešķiramo soda bardzību vēl lems līgas valde.

OLAINE - PIRĀTI 2:3 (2:1) (0:1) Pēcspēles soda met. 0 : 1

Spēle , kurā Pirāti varēja sev nosacīti nodrošināt bronzas medaļas . Taču mazliet pietrūka , jo uzvaru izdevās izraut tikai pēcspēles soda metienos , kas komandai garantēja divus punktus nepieciešamo trīs vietā .

Gan spēles sākums un visa tās gaita neliecināja , ka Olaines hokejisti šai spēlē atdāvinās puntus , taču dzīvē viss notika savādāk. Tādējādi , tagad izcīnītie punkti bronzas medaļu tīkotājiem Pirātiem un Mītavas hokejistiem ir vienādi pa 22 . Abām komandām atlicis aizvadīt pa vienai cīņai . Ja abas izcīnīs uzvaras , tad bronzas medaļas nonāks Mītavas komandas īpašumā , komandu savstarpējos rēķinos Mītaviešu rādījumi ir labāki.

MĪTAVA - IGATE 8:1 (2:0) (6:1)

Tikai spēles pirmajā periodā Igate spēja kaut cik aizturēt Mītavas aktivitātes , bet otrajā acīmredzami pietrūka spēka un izturības , lai pretotos acīmredzamam pārsvaram.

Augstākajā līgā atlikusi vairs viena kārta(7 martā) un neizspēlētā Bokovas - Bauskas spēle (1 martā) 7 martā notiks arī regulārā čempionāta laureātu apbalvošana .

Īsa atelpa un sāksies ZAHL ceļojošā kausa - 2009 izcīņa.


, 2009-02-24 15:34, pirms 15 gadiem
kas ir ZAHL? :d
, 2009-02-24 16:19, pirms 15 gadiem
Zemgales Amatieru Hokeja Līga
, 2009-02-24 16:52, pirms 15 gadiem
oddijs rakstīja: kas ir ZAHL? :d
Īss ZAHL vēstures kurss šeit: Jelgava - ZAHL

Aicina pieteikties Zemgales Amatieru Hokeja līgas 16. sezonai

Jau 16. reizi šoruden Jelgavas ledus hallē startēs Zemgales Amatieru Hokeja līgas sezona. Atšķirībā no galvaspilsētas, kur jaunas amatieru hokeja organizācijas rodas un tikpat ātri pazūd un komandas sērfo no līgas un līgu, Jelgavā kopš pirmās sezonas nemainīgi spēlē 15-20 komandas. ZAHL aicina pietiekties 2016./ 17.g. sezonai, kas nesīs izmaiņas arī noteikumos.
2014./15. gada sezonas ZAHL 2.līgas kausa ieguvēji- HK Ledgrauži/Sportacentrs.com
5

Stabili un pārliecinoši jau 15 gadus. ZAHL aicina komandas pieteikties jubilejas sezonai

Jau 15. reizi šoruden Jelgavas ledus hallē startēs Zemgales Amatieru Hokeja līgas sezona. Atšķirībā no galvaspilsētas, kur jaunas amatieru hokeja organizācijas rodas un tikpat ātri pazūd un komandas sērfo no līgas un līgu, Jelgavā kopš pirmās sezonas nemainīgi spēlē 15-20 komandas. ZAHL aicina pietiekties 15. sezonai, kas nesīs izmaiņas noteikumos. Atgādinām, ka 2014./15. gada sezonā par ZAHL kausa ieguvējiem kļuva arī HK Ledgrauži, ko atbalsta portāls Sportacentrs.com
14

Šodien EHL fināla izšķirošā spēle

Tas brīdis ir klāt - Entuziastu Hokeja Līga, kas savu darbību uzsāka sezonas sākumā, ir nonākusi līdz kam ievērības cienīgam - šodien, Play-off finālkārtas piektajā spēlē tiks noskaidrots viens vienīgais 2011/2012 sezonas čempions.