Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Brocēnu zibensturnīrā spīd mājinieki un Zvaigzne

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Brocēnu zibensturnīrā spīd mājinieki un Zvaigzne
Trīskārtējie Brocēnu turnīru vicečempioni Ledgrauži ar labāko turnīra spēlētāju Normundu Zvaigzni priekšplānā

Lieldienu brīvdienās Brocēnos notika kārtējais 3 pret 3 minihokeja zibensturnīrs. Pirmo reizi pēdējo 4 turnīru laikā galveno balvu izcīnīja mājinieki Brocēni, finālā ar 5:4 pārspējot regulāros Brocēnu turnīra dalībniekus- komandu Ledgrauži.

3 pret 3 hokeju Brocēnos spēlē, sadalot laukumu 3 daļās, no kurām vidējā atvēlēta spēlētāju maiņām. Laukumā vienlaicīgi komandā ir 3 laukuma spēlētāji un vārtsargs. Spēle ilgst 15 minūtes, nav atļauti spēka paņēmieni un ripas ,,šķīlieni,, ar atvēzienu.

Turnīrā šoreiz piedalījās tikai 5 komandas, Lieldienas un , iespējams, krīze valstī bija darījusi savu. Komandas priekšsacīkšu kārtā izspēlēja katra ar katru un pēc rezultātiem par 1. vietu spēlēja Brocēni pret Ledgraužiem, bet par 3. vietu iepriekšējā turnīra uzvarētāji PNNR pret Balex Metal komandu.

Finālā pastiprinātā Brocēnu komanda izvirzījās pārliecinošā 5:1 vadībā, taču spēles beigas jau piederēja viesiem un īsu brīdi pirms spēles beigām rezultāts kļuva jau 5:4. Tā arī spēle beidzās un komanda Ledgrauži jau trešajā Brocēnu turnīrā pēc kārtas zaudēja finālā, iegūstot kārtējo kausu par otro vietu. Finālspēlē trīs vārtus guva Brocēnu turnīra organizētājs Askolds Vārpiņš un augstu individuālo meistarību demonstrēja Brocēnu komandai piesaistītais U18 izlases spēlētājs Gunārs Skvorcovs, kura dueļi ar lieliski spēlējošo Ledgraužu vārtsargu Normundu Zvaigzni tika skatītāju novērtēti.

Trešo vietu izcīnīja komanda PNNR. Tradicionāli tika pasniegta arī labākā spēlētāja balva, ko šoreiz pelnīti saņēma Ledgraužu vārtsargs Normunds Zvaigzne.

Pēc spēlēm tika pasniegtas balvas un spēlētāji atvadījās nu jau līdz Ziemassvētkiem, kad atkal tiks rīkots Brocēnu zibensturnīrs.



  +2 [+] [-]

, 2009-04-15 15:47, pirms 15 gadiem
Brocēnos ir hokeja gars

  -1 [+] [-]

, 2009-04-15 19:12, pirms 15 gadiem
Vārpiņu par Prezidentu!

     [+] [-]

, 2009-04-17 10:06, pirms 15 gadiem
Vai ir kāda līga Latvijā kurā nebūtu spēlējis Normunds Zvaigzne

     [+] [-]

, 2009-04-22 11:42, pirms 15 gadiem
belluschi rakstīja: Vai ir kāda līga Latvijā kurā nebūtu spēlējis Normunds Zvaigzne
Labi džeki visur ir pieprasīti!