Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Brocēnu Ziemassvētku minihokejā uzvar mājinieki

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Trešajos Ziemassvētkos Brocēnu ledus hallē tika aizvadīts nu jau kārtējais minihokeja turnīrs amatieru komandām. 6 komandu konkurencē šoreiz dubultuzvara mājiniekiem.

Brocēnos minihokeja turnīri 4:4 notiek jau vairākus gadus un kļuvuši par neatņemamu Ziemassvētku un Lieldienu brīvdienu sastāvdaļu. Šoreiz turnīrā piedalījās 6 komandas- 2 mājinieku vienības un viesi no Liepājas, Kuldīgas, Aizputes, un trīskārtējie Brocēnu turnīru vicečempioni- HK Ledgrauži, kuri kā parasti atveda labu noskaņojumu un svaigumu no Rīgas, Jelgavas un Dobeles.

Turnīrs sākās ar apļa turnīru, kurā visas 6 komandas izpēlēja katra ar katru. Vislabāk veicās Brocēnu un Ledgraužu komandām , kas uzreiz iekļuva pusfinālā. Pārējās komandas par atlikušajām 2 vietām vēl izspēlēja papildus spēles, kur noskaidroja arī 5. un 6. vietas ieguvējas- Kuldīgas un Aizputes vienības.

Pusfinālos komanda Brocēni pārspēja liepājniekus, bet otrā pusfinālā Balexmetal komanda pārliecinoši revanšējās Ledgraužiem par zaudējumu apakšgrupas spēlē. Lielisku spēli aizvadīja jaunākais turnīra dalībnieks Rudolfs Maslovskis, kurš arī vēlāk tika atzīts par turnīra labāko spēlētāju. Ledgrauži, kā parasti, labāki bija turnīra sākumā, un izšķirošajām spēlēm pierūka tālu ceļu vestā svaiguma, tāpēc tika zaudēta arī cīņa par 3. vietu Liepājas komandai.

Finālā spraigā divu Brocēnu komandu cīņā pārāki bija Brocēni, otrie Balexmetal. Pēc turnīra notika komandu un labākā spēlētāja apbalvošana, turnīra rīkotājs Akolds Vārpiņš pateicās komandām, tiesnešiem un skatītājiem par labu pavadītu laiku un, protams, aicināja visus uz Brocēniem jau Lieldienās uz kārtējiem minihokeja svētkiem.

Video ( filmēts no spēlētāju rezervistu soliņa)