Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Turpināsies cīņas Liepājas pilsētas čempionātā basketbolā

Andrejs Siliņš

Turpināsies cīņas Liepājas pilsētas čempionātā basketbolā
Foto: Jānis Priedītis

Šo sestdien un svētdien, 14. un 15. decembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadītas nākošās cīņas Liepājas pilsētas basketbola čempionātā. Kopumā tiks aizvadītas trīs spēles, no kurām viena cīņa norisināsies sestdienas vakarā pulksten 18:00, bet atlikušās divas spēles gaidāmas svētdienas pēcpusdienā no pulksten 13:00.

Sestdienas vienīgajā mačā laukumā dosies "Red Sun Buffet" un “Fēnikss” komandas. Bufetes basketbolistu rēķinā ir divas uzvaras pār “Liepājas Universitātes” un “VIA-S Modular Houses” komandām, bet "Fēnikss" kontā ir trīs neveiksmes tikpat aizvadītajās spēlēs. To, vai “Fēniksam” izdosies izcīnīt savu pirmo uzvaru čempionātā varēsim noskaidrot sestdienas vakarā pulksten 18:00.

Svētdien norisināsies divas cīņas. Pirmajā no tām pulksten 13:00 laukumā dosies "Liepājas Universitāte" un "Ģeodēzists" komandas. Mērnieki pirmajās trijās spēlēs zaudējuma rūgtumu vēl nav iepazinuši, taču “Universitāte” tikpat spēlēs ir tikusi pie viena panākuma un piedzīvojusi divus zaudējumus.

Dienas otrajā spēlē spēkiem mērosies jaunie Liepājas sporta spēļu skolas audzēkņi un "Red Sun Buffet" komanda. Gados jaunajiem sporta spēļu skolas audzēkņiem ambīcijas netrūkst, taču par viņu iespējām varēsim pārliecināties tikai svētdienas pēcpusdienā pulksten 14:30.

Ceturtā spēļu kārta (14.decembris):

18:00 "Red Sun Buffet" - "Fēnikss"

Piektā spēļu kārta (15.decembris):

13:00 "Liepājas Universitāte" - "Ģeodēzists"
14:30 "LSSS" - "Red Sun Buffet"

Norises vieta: Arēna, sporta zāle Nr. 1
Ieeja skatītājiem: bezmaksas!

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs