Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

"Stinger" atkal piekāpjas "No Fear"

Andrejs Siliņš

"Stinger" atkal piekāpjas "No Fear"
No Fear līderis Artūrs Līmanis
Foto: MBL preses dienests

Pēc diviem zaudējumiem pirmo uzvaru sestdien Mateja Basketbola līgā (MBL) izcīnīja "No Fear" basketbolisti, kuri ar rezultātu 70:53 pārliecinoši uzveica "Stinger", sagādājot tiem pirmo zaudējumu pēc divām uzvarām.

Iepriekšējo uzvaru "No Fear" bija izcīnījuši tieši pret "Stinger" vienību, un arī šoreiz, lai gan spēle iesākās līdzīgi, līdz pirmā puslaika beigām "No Fear" jau bija ieguvuši desmit punktu pārsvaru. Līdz mača beigām to izdevās tikai palielināt - 70:53. Teicamu sniegumu nodemonstrēja "No Fear" garākie vīri - Artūram Līmanim 26 punkti un 11 atlēkušās bumbas, savukārt Džo Brūks izcēlās ar 16 punktiem un deviņām bumbām zem groziem.

Otrā nedēļas spēlē pie desmitās uzvaras šajā sezonā tika ARX basketbolisti, kas saspringtā cīņā atspēlējās no 18 punktu deficīta un izcīnīja uzvaru pār "Amikus" ar rezultātu 65:58. Turnīra tabulas pastarīši teicami iesāka maču, pirmajā ceturtdaļā neļaujot "arxiešiem" iemest vairāk par trim punktiem. Tomēr lieliski spēlē no rezervistu soliņa iesaistījās Artūrs Kramiņš, pateicoties kura pūlēm ARX atguvās un beigās arī svinēja uzvaru.

Kramiņam 37 punkti un pa trim atlēkušajām bumbām un rezultatīvām piespēlēm, bet "double-double" Kaspara Reinholda rēķinā - desmit punkti un 14 bumbas zem groziem. Zaudētājiem Pēteris Cābulis iemeta 12 punktus. Tikpat arī Andim Zariņam, kuram klāt arī piecas atlēkušās bumbas.

MBL regulārā sezona

SpēleRezultāts
Amikus - ARX58:65
No Fear - Stinger70:53

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests

     [+] [-]

, 2009-03-10 21:47, pirms 15 gadiem
LAUVA rakstīja: es domaju stringi !
Tavs joks ir tikpat stulbs cik Tu