Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Vai "Stinger" izcīnīs trešo uzvaru pēc kārtas?

Andrejs Siliņš

Vai "Stinger" izcīnīs trešo uzvaru pēc kārtas?
"Stinger" un "No Fear" spēkošanās iepriekš noslēdzās ar otro uzvaru
Foto: MBL preses dienests

Šajā nedēļas nogalē Mateja Basketbola līgas (MBL) regulārajā sezonā norisināsies kārtējās spēles. Pirmie ceļus krustos "Amikus" un ARX basketbolisti, bet otrajā spēlē "No Fear" otro reizi pēc kārtas mēģinās uzveikt "Stinger", kas nav zaudējuši jau divas spēles pēc kārtas.

Pirmajā mačā tiksies turnīra līderi ARX un pastarīši "Amikus". Abas komandas šajā sezonā jau savā starpā spēlējušas divas reizes un abās pārāki bija "arxieši", pie tam ielaižot savā grozā tikai 40,5 punktus. "Amikus" visas sezonas garumā izcīnījuši vienu uzvaru, bet vēl viena piešķirta pretinieku problēmu dēļ, proti, kā tehniskā uzvara. Arī ARX pēdējā laikā nav rādījuši labāko sniegumu - savā līdz šim pēdējā spēlē komanda zaudēja "Barons" vienībai (55:63).

Otrajā sestdienas spēlē laukumā dosies "Stinger" un "No Fear" basketbolisti. Pēdējie piedzīvojuši divus zaudējumus pēc kārtas un centīsies šo sēriju pārtraukt. Interesanti, ka savu pēdējo uzvaru "No Fear" izcīnījuši tieši pret "Stinger", ar ko jāspēlē arī šoreiz. 24. janvāra vakarā "No Fear" aizvadīja teicamu pirmo un pēdējo (attiecīgi 17:9 un 20:9) ceturtdaļu, tiekot pie panākuma arī visā mačā - 60:47.

"Stinger" vienība kopš pēdējās tikšanās reizes ar "No Fear" aizvadījusi trīs spēles un divās no tām izdevies tikt pie uzvaras. Vispirms sīvā cīņā ar 51:58 nācās atzīt "Bulls" pārākumu, bet tad sekoja divi panākumi pēc kārtas - jau pēc nedēļas vēlreiz tiekoties ar "buļļiem", izdevās čempionus nolikt uz lāpstiņām (69:63), bet vēl pēc nedēļas "stingeru" priekšā krita arī "Amikus" (63:50).

MBL regulārā sezona

SpēleLaiks
Amikus - ARX19:30
Stinger - No Fear20:45

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests

     [+] [-]

, 2009-03-05 13:02, pirms 15 gadiem
Protams, ka Stinger uzvarēs!!! Vamos Stinger

  +2 [+] [-]

, 2009-03-07 23:37, pirms 15 gadiem
Nesanāca!