Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

MBL čempioni sāk ar uzvaru

Mateja Basketbola līgas (MBL) čempionvienība "Bulls" sākusi jauno sezonu ar uzvaru, pirmajā mačā ar rezultātu 73:53 diezgan viegli apspēlējot "Barons" vienību. Jau šonedēļ līgas mači turpinās.

4. oktobrī ar divām spēlēm, kā plānots, sākās MBL jaunā sezona. Pirmajā mačā pagājušās sezonas finālisti "Stinger" diezgan saspringtā cīņā izrādījās pārāki par "Amikus" basketbolistiem - 66:58.

Uzvarētājiem Lorands Lapāns guva 23 punktus, Svenam Niedrītim 18 (tiesa, arī astoņas kļūdas), bet Oskara Frīdes rēķinā 16 punkti, kā arī četras atlēkušās bumbas. Zaudētāju rindās ar 20 punktiem izcēlās Pēteris Cābulis.

Otrā dienas spēlē līgas jaunākie čempioni "Bulls" tikās ar "Barons" vienību, kas starpsezonā piedzīvojusi lielas izmaiņas sastāvā. Tas gan netraucēja "buļļiem" izcīnīt pārliecinošu uzvaru - 73:53.

Lielisku sniegumu uzvarētājiem nodemonstrēja Ģirts Strikauskis - 18 punkti, astoņas pārtvertas bumbas un piecas rezultatīvas piespēles -, kā arī Edgars Antonevičs - 13 punkti, 12 atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles.

Nedēļas vērtīgākais spēlētājs

SpēlētājsKomanda
Ģirts Strikauskis"Bulls"

Šajā sestdienā norisināsies tikai viena spēle - aizvadītās sezonas trešās vietas ieguvēji ARX sacentīsies ar "Stinger" vienību.

MBL spēles norisinās Mežaparkā LU basketbola zālē, pateicoties SK "Barons".

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests


, 2008-10-09 00:35, pirms 16 gadiem
nu super ko lai veel saka !
, 2008-10-09 09:59, pirms 16 gadiem
Tad varbut ari par Kuldīgas, Libažu u.c. pilsētas čempjiem sāksiet rakstit? Ja atklati, tad kuru intrese lastit šaja portālā par kaut kādiem sētas mačiem? no pagajušā gada 1 raksta, kur bij pievienots foto, atceros, ka tur pat formas visiem speletajiem nav vienādas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-09 13:29, pirms 16 gadiem
Tas ir joks šāda līga.
, 2008-10-09 14:00, pirms 16 gadiem
Ko streso? Problemas sagremot komentārus ar nelielu kritikas devu? Atvaino, ka aizskāru Tavu "valsts nozīmes" turnīru! Ja Tev liekas, ka ziņas par šauru interešu grupu sarikojumiem jāliek vienā vietā ar ziņām par LBL, BBL un ULEB, lai tā butu. Bet tad varetu ari likt arīrakstu par to kā Rīgas 3. viduskolas 9.b klases džekiem beidzās basketbola spele otrdienas fizskultūras stundā.

Karate Berns rakstīja: Tev nav vienalga,ka raksta? Ja tev nepatiik tev tachu nav jaalasa sie raksti. Drosvien,ka pasham shauzh, ka neraxta par tavu Kuldiigas parabasketbolistu liigu,kuraa tu seedi uz benkja ne ?? meesls
, 2008-10-09 14:04, pirms 16 gadiem
starp citu, parabasketbolā nesēž uz beņkiem, bet ratiņkrēslos. dumb ass!!!

Karate Berns rakstīja: Tev nav vienalga,ka raksta? Ja tev nepatiik tev tachu nav jaalasa sie raksti. Drosvien,ka pasham shauzh, ka neraxta par tavu Kuldiigas parabasketbolistu liigu,kuraa tu seedi uz benkja ne ?? meesls
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-09 15:56, pirms 16 gadiem
db rakstīja: Ko streso? Problemas sagremot komentārus ar nelielu kritikas devu? Atvaino, ka aizskāru Tavu "valsts nozīmes" turnīru! Ja Tev liekas, ka ziņas par šauru interešu grupu sarikojumiem jāliek vienā vietā ar ziņām par LBL, BBL un ULEB, lai tā butu. Bet tad varetu ari likt arīrakstu par to kā Rīgas 3. viduskolas 9.b klases džekiem beidzās basketbola spele otrdienas fizskultūras stundā.
Bet starpskolu basketa spēles nav līga!!! Tādēļ arī raksta, ka līga, kur ir vairākas komandas. Raksta jau arī par streetball turnīriem vasarā, ja atceries, un tie arī nav tādi kā BBL, LBL vai Eirokauss, bet ir raksti, lai var uzzināt, gh.
, 2008-10-09 19:04, pirms 16 gadiem
Freimans šitajā līgā tik kabina un truļņikus met.
Kaspars Kambala. Foto: Ogres basketbola čempionāts
22

Kaspars Kambala atgriezīsies basketbola laukumā

Eirolīgas rekordists vienā spēlē gūtajos punktos Kaspars Kambala plāno atgriezties basketbola laukumā - 40 gadus vecais sportists pieteikts Ogres basketbola čempionāta komandas "Ogres milži" sastāvā.
"Viss.lv/Kandava" – divkārtējie Latvijas čempionu kausa basketbolā ieguvēji 
Organizatoru foto
1

"Viss.lv/Kandava" – divkārtējie Latvijas čempionu kausa basketbolā ieguvēji

Pagājušajā nedēļas nogalē Saldū Čempionu kausa finālā tika noskaidrota Latvijas labākā amatieru basketbola komanda. Fināla spēlē sīvā cīņā otro gadu pēc kārtas Latvijas čempionu kausu izcīnīja „Viss.lv/Kandava”, kas papildlaikā ar 81:78 pārspēja rīdziniekus „Rumba/LSPA”.
Kopbilde pēc mača "Prezidents pret prezidentu"
Foto: Ritvars Raits

Komanda "Ogres Milži" ar 1. numuru piesaka Vējoni

Ogres novada atklātā čempionāta basketbolā 2.līgā spēlēs 12 vienības. Kā pēdējā tika pieteikta komanda "Ogres Milži", kuras sastāvā ir daži ļoti pazīstami uzvārdi, tiesa – vairāk politiķu aprindās.