Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1905, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Zālītis

Reklāmas informācija: City Fitness īpašais piedāvājums Vasaras abonementam

Nepamet iesākto – turpini sportot arī vasarā! Ir svarīgi nepazaudēt iegūto rezultātu un saglabāt savu jau esošo sportisko formu!

Īpaši tam City Fitness ir sagatavojis īpaši izdevīgu cenu Tavam Vasaras abonementam!

Trīs mēnešu abonements vasarai tikai par:

Multikarte (6 klubi) – 43,50 Ls (mēneša izmaksa tikai 14, 50 Ls)
Multikarte Plus (7 klubi) – 73,50 Ls (mēneša izmaksa tikai 24, 50 Ls)

Īpašais vasaras abonementa piedāvājums spēkā no 8. maija līdz 29. maijam 2013.
Pilni akcijas noteikumi: City Fitness


2

Sportacentrs.com TV skaties raidījumu makšķerniekiem – "Copes garša"!

Cope ir hobijs, bauda, prieks, emociju gamma no veiksmes līdz neveiksmei un atkal otrādi. Tā ved ārpus mājas, dabā, tā sagādā piedzīvojumus vienatnē vai kopā ar draugiem, tā rosina sajūtas, atpūtina ķermeni un prātu un bagātina dzīves "garšu"! Pievienojies mums Sportacentrs.com TV ekrānos katru otrdienu 21:30!
Foto: GUNSnLASERS
1

Airsoft - kārtīgs sporta veids vai tikai hobijs?

Airsoft (tiek dēvēts arī par straikbolu) kļūst arvien populārāks. Par to liecina gan lielais regulāro spēlētāju skaits, gan arī interesantu pieaugums un valdības ieceres ierobežot šīs izklaides pieejamību Latvijā. Kādēļ tā?
Foto: liepaja.lv
1

“Liepājas pusmaratonam” iespaidīgs balvu fonds

Jau šosvētdien, 5. jūnijā, notiks viens no gada vērienīgākajiem sporta notikumiem Liepājā – "Liepājas pusmaratons". Reģistrēties kādā no distancēm internetā iespējams vēl līdz 2. jūnijam. Skrējēji varēs gan sajust sportisku azartu, gan izbaudīt Latvijas vējainākās pilsētas ainavu un cīnīties par vērienīgu balvu fondu.