Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Krofords kļūst par absolūto čempionu pusvidējā svara kategorijā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Krofords kļūst par absolūto čempionu pusvidējā svara kategorijā
Foto: EPA/Scanpix

LETA--AFP. ASV bokseris Terenss Krofords sestdien Lasvegasā kļuva par absolūto pasaules čempionu pusvidējā svara kategorijā.

Krofords devītajā raundā ar tehnisko nokautu pārspēja amerikāni Erolu Spensu.

Pēc uzvaras Krofords savai Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostai pievienoja Spensa Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Pasaules Boksa padomes (WBC) un Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) jostas.

Amerikānis kļuva par pirmo absolūto čempionu pusvidējā svara kategorijā, kā arī ir pirmais bokseris, kuram izdevies kļūt par absolūto čempionu divās svara kategorijās.

Iepriekš viņš 2017.gadā neilgu laiku bija absolūtais čempions pirmajā pusvidējā svarā kategorijā, taču neilgi pēc tam viņš sāka cīnīties pusvidējā svara kategorijā.

Krofords karjeras laikā aizvadījis 40 cīņas un uzvarējis visās no tām, 31 cīņu noslēdzot ar nokautu. Spenss aizvadījis 29 cīņas un 28 reizes ringu pametis kā uzvarētājs, pirmo zaudējumu piedzīvojot pret Krofordu.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-07-30 13:00, pirms 9 mēnešiem
Man liekas nav pirmais kurš absolūtais čempions 2 kategorijās liekas Holifilds bija krūzeros un smagsvaros tākā autors labāk izpildi mājasdarbu

     [+] [-]

, 2023-07-30 13:05, pirms 9 mēnešiem
Šis un monstrs ir boksa fenomeni šajos laikos.

     [+] [-]

, 2023-07-30 13:06, pirms 9 mēnešiem
Visticamāk domāt ka četru jostu ērā.

     [+] [-]

, 2023-07-30 13:08, pirms 9 mēnešiem
Bet jā, Kroufords principā dominēja visu cīņu, neatstājot Spensam iespējas pat pēc punktiem, ja tik tālu būtu nonācis.