Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Brāļi Podžus Polijā turpina tikai vienspēlēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Brāļi Podžus Polijā turpina tikai vienspēlēs
Mārtiņš Podžus
Foto: Jānis Blaus

Jānis un Mārtiņš Podžus Bitomas (Polija) "Future 15 000" turnīru turpina tikai vienspēlēs, kur abi sasnieguši 2. kārtu. Tikmēr dubultspēlēs zaudējums otrajā mačā.

Šodien vispirms Mārtiņš Podžus aizvadīja vienspēļu turnīra 1. kārtas maču, ar 6:3, 6:2 sagraujot Polijas tenisistu Mikolaju Jedruščaku (ATP 1174.). Pirmajā setā bija trīs posmi ar trim uzvarētiem geimiem pēc kārtas. Vispirms tāds padevās Mārtiņam, pēc tam polim un tad atkal Latvijas tenisistam. Otrajā setā līdzīga spēkošanās bija tikai četrus geimus.

Mārtiņam pēc dažām stundām kortā pievienojās brālis Jānis, kurš šodien no vienspēlēm bija brīvs. Pāru sacensību 2. kārtā latvieši ar 2:6, 3:6 piekāpās Polijas duetam Andrejs Kapass un Gžegožs Panfils. Dubultspēlēs reitinga punktus iegūt neizdevās, bet vienspēlēs katram pagaidām pa vienam punktam.