Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Hosas un Brauna sadursme - NHL nedēļas labākais moments

Nacionālā hokeja līga (NHL) apkopojusi labākos momentus iepriekšējās nedēļas izslēgšanas mačos. Pirmajā vietā ierindota sadursme, kur varoņi ir Čikāgas "Blackhawks" slovāku uzbrucējs Marians Hosa un Losandželosas "Kings" kapteinis Dastins Brauns.

Video: NHL.com

, 2014-05-24 13:21, pirms 10 gadiem
Kas par seiviem. Vnk amazing!
, 2014-05-24 13:36, pirms 10 gadiem
, 2014-05-24 14:19, pirms 10 gadiem
jaa, vnk skaisti! Tāpēc arī NHL ir labākā līga pasaulē! Un vienmēr tāda būs!
Cīņa pie Artūra Šilova vārtiem. Foto: Jason Franson/AP/Scanpix

Šilovs iztur pamatīgu apšaudi, Vankūvera atgriežas priekšgalā sērijā

Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla sērijā vadību (2-1) atguvusi Vankūveras "Canucks", izbraukumā ar 4:3 pieveicot Edmontonas "Oilers". Artūrs Šilovs tika galā ar 41 no 44 edmontoniešu metieniem, aizvadot vienu no spožākajām spēlēm līdzšinējā karjerā.
Bostonas "Bruins" vārtsargs Džeremijs Sveimens. Foto: Michael Dwyer/AP/Scanpix

Bostonieši vēlreiz neiztur uzbrukumu gūzmu, Florida soli no kausa pusfināla

Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences finālam krietni pietuvojusies Floridas "Panthers" vienība, izbraukumā iedzenot divu ripu starpību un ar 3:2 pieveicot Bostonas "Bruins".
Frēderiks Andersens. Foto: AP/Scanpix
1

"Hurricanes" par spīti izlaistam pārsvaram paildzina sezonu, "Stars" uzvar izbraukumā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa otro kārtu turpina Karolīnas "Hurricanes", kas mājās ar rezultātu 4:3 pārspēja Ņujorkas "Rangers" un sērijā panāca 1-3, bet Dalasas "Stars" ar 4:1 izbraukumā pārspēja Kolorādo "Avalanche" un pārņēma vadību ar 2-1.