Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Latvijas sieviešu regbija-7 izlase nesasniedz 1/4 finālu EČ pirmajā sabraukumā

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas sieviešu regbija-7 izlase nesasniedz 1/4 finālu EČ pirmajā sabraukumā
Latvijas sieviešu regbija-7 izlase

Latvijas sieviešu regbija-7 izlase sestdien Ukrainā divreiz zaudēja un vienā mačā izrāva neizšķirtu, nesasniedzot Eiropas čempionāta otrās spēcīgākās jeb "Trophy" divīzijas pirmā sabraukuma ceturtdaļfinālu.

Turnīra ievadā Latvija ar 7:17 (0:17) piekāpās Rumānijai, vienīgo piezemējumu veicot minūti pirms beigām.

Pēc tam otrajā spēlē Latvija ar 5:45 (5:19) kapitulēja mājiniecēm Ukrainai. Spēles sākumā uzbrukumus veica Latvija, tomēr ukrainietes veiksmīgi pārtvēra bumbu un panāca 7:0, turklāt drīz vien mājinieces veica vēl vienu izrāvienu un latvietēm bija jau 14 punktu deficīts. Puslaika pēdējās sekundēs Sindija Šīraka tomēr piecus punktus atguva un Latvija bija iedzinējos ar 5:19. Otrajā puslaikā pirmajā minūtē vēl latvietes centās, bet pēc tam tika pilnībā salauztas un kapitulēja ar 5:45.

Tikmēr noslēdzošajā spēlē Latvija cīnījās 19:19 (7:19) ar Izraēlu. Spēles ievadā Latvija nokļuva iedzinējos ar 0:12, bet uz to ar piezemējumu atbildēja Anete Skrastiņa, kā arī tika trāpīta tāla realizācija. Otrajā puslaikā arī Latvija ātri ielaida piezemējumu, bet turpinājumā atkal izcēlās Skrastiņa. Savukārt vēl vienu piezemējumu Latvija veica līdz ar pamatlaika beigu sirēnu, izraujot neizšķirtu.

Latvijas izlase izcīnīja trešo vietu apakšgrupā, tomēr kā sliktākā no trešo vietu ieguvējām nesasniedza ceturtdaļfinālu. Līdz ar to svētdien latvietes cīnīsies par 9.-12. vietu turnīrā. Otrais turnīra sabraukums risināsies Zviedrijā, sliktākajām izlasēm izkrītot no "Trophy" divīzijas.

"Trophy" divīzijā Latvijas regbistes debitēja pērn, kad sabraukumos guva desmito un astoto vietu, summā tiekot pie devītās vietas, kas kopējā Eiropas izlašu vērtējumā atbilst 21. vietai.

Latvijas sieviešu regbija-7 izlase Ukrainā

SpēlētājaKomanda
Alīna AvotiņaRK Jūrmala
Anete SkrastiņaRK Selena
Anna LeškovičaLSPA/Livonia
Elīna ŠvāgereSK Imanta
Guna LimmaneRK Selena
Justīne VīksnaLSPA/Livonia
Krista VītolaSK Imanta
Lāsma ŠķēleRK Selena
Poļina ČigakaRK Jūrmala
Sabīne KuprovskaLSPA/Livonia
Sindija ŠirakaLSPA/Livonia
Zane Sirsniņa-KukaineRK Selena

     [+] [-]

, 2018-06-23 18:00, pirms 6 gadiem
regbijā realizācijas sitiens tiek izdarīts pēc piezemējuma

     [+] [-]

, 2018-06-24 10:35, pirms 6 gadiem
Ar treneri,kuram pat nav trenera licences,tas ir jautri.Tādu tik var LRF.Cerams,ka jaunā Valde veiks kādu risinājumu šajā jautājumā.Kur tad palikušas visas čempionu kluba spēlētājas?

     [+] [-]

, 2018-06-24 11:53, pirms 6 gadiem
...šodien par 9.-12.vietu bezcerīgs zaudējums citā apakšgrupā pēdējo vietu ieņēmušajai Austrijai 5-36. ...vnk apskrien mūsu spēlētājas.

     [+] [-]

, 2018-06-24 15:04, pirms 6 gadiem
Arī spēlē par 11.vietu sakāve 0-31 pret Izraēlu. ...pilnīga bezcerība, ne ātruma, ne kombināciju.