Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Kurtinaitis: "Īpaša uzmanība jāpievērš Simsam"

Kurtinaitis: "Īpaša uzmanība jāpievērš Simsam"
Rims Kurtinaitis
Foto: bckhimki.ru

Krievijas basketbola kluba Maskavas apgabala "Khimki" galvenais treneris Rims Kurtinaitis pirms otrdienas ULEB Eiropas kausa mājas spēles pret Rīgas VEF atzinis, ka īpaša uzmanība pievēršama rīdzinieku centram Kortnijam Simsam, kurš regulāri guvis ap 20 punktiem.

"VEF ir ļoti laba komanda ar labu spēlētāju izvēli ar jauniem un pieredzējušiem spēlētājiem. Skaidrs, ka mūsu pretinieki apzinās to, cik ļoti grūti Eiropas kausā ir iekļūt "Final Four", bet uzvarai vienā spēlē pret labu komandu viņi ir gatavi," par saviem nākamajiem pretiniekiem izteicies Maskavas apgabala "Khimki" galvenais treneris Rims Kurtinaitis, kurš pats lielāko daļu pagājušās sezonas bija pretējā ierakumu pusē, trenējot Rīgas VEF basketbolistus. Kurtinaitis uzsvēris, ka svarīga būs koncentrēšanās visas spēles garumā, jo pretējā gadījumā VEF to izmantos savā labā. "Viņi vienmēr spēlē ar maksimālu atdevi, tāpēc, ja atslābsim, būs ļoti grūti," pauž Kurtinaitis.

"Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu komandas pamats palicis tāds pats - tas ir Valters, Janičenoks, Bērziņš, Keins. Rīdzinieki ir parakstījuši labu amerikāņu centru Kortnija Simsa personā, kurš pirms tam labi spēlējis Amerikas otrajā līgā (D-Līgā - aut.). Viņš stabili gūst pa 20 punktiem, kam mums jāpievērš īpaša uzmanība. Vispārīgi runājot VEF ir sarežģīta, ātra un neatlaidīga komanda. Gaidāms interesants mačs."

"Khimki" vienības horvātu aizsargs Zorans Planiničs jau iepriekšējos gados iepazinis Rīgas klubu, bet pirms gaidāmās spēles ir pārliecināts par sava kluba spēku. "VEF ir ne tikai mūsu pretinieks Eiropas kausā, bet arī VTB līgā - šosezon esam jau spēlējuši vienu reizi viņu laukumā. VEF ir komanda, kas spēlē ar sirdi un ir sīksta. Sastāvā ir pieredzējuši spēlētāji kā Janičenoks, Valters un Miledžs, kuri bez šaubām, ka gribēs sacensties ātrumā un citās lietās. Runājot par mūsu komandu, tad esam labi sagatavojušies, ar pārliecību un pieredzi, kā uzvarēt. Domāju, ka esam atraduši savu spēli, kas ir pretstatā pirmajai savstarpējai spēlei sezonas sākumā. Uzsvars jāliek uz aizsardzību - tā ir mūsu panākumu atslēga. Mūs gaida interesants mačs, kurā cerams uzvarēsim," tā Planiničs.

Spēles sākums Maskavas apgabala "Khimki" kluba mājvietā gaidāms pulksten 17:00 pēc Latvijas laika. Abas komandas pirmajā Eiropas kausa spēļu kārtā guva uzvaras. Otrā B grupas spēlē savā starpā Grieķijā vietājais Saloniku PAOK uzņems Francijas klubu Šolē "Cholet Basket".

Izmantotie resursi:
Официальный сайт - БК «Химки»...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Domu_Lasītājs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-11-21 18:03, pirms 13 gadiem
Vēlu veiksmi puišiem!
, 2011-11-21 18:06, pirms 13 gadiem
Būs zāģis,BKV labāk būtu spēlējusi
, 2011-11-21 18:22, pirms 13 gadiem
patriotiskaiserglis rakstīja: Būs zāģis,BKV labāk būtu spēlējusi
Mīkstajiem tur nav vietas!
, 2011-11-21 18:22, pirms 13 gadiem
Pa LTV 7 būs spēle???
, 2011-11-21 18:25, pirms 13 gadiem
[quote tukshums]
Mīkstajiem tur nav vietas!
Tukšumiem arī nav vietas
Slēpts komentārs: Domu_Lasītājs
, 2011-11-21 18:57, pirms 13 gadiem
patriotiskaiserglis rakstīja: Būs zāģis,BKV labāk būtu spēlējusi
tu tak neesi normāls!
, 2011-11-21 18:58, pirms 13 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Es vef sniegumu LBL līdz šim uzskatu kā vienas nakts sakara avāriju.
pilnīgi piekrītu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-11-21 19:45, pirms 13 gadiem
vel lielakus pokemonus ka te dazus BKV un VEF kjipa fanus gruti atrast! pilniga degradacija! es to nesaku par visiem bet par lielu dalu gan!
Slēpts komentārs: daxx
, 2011-11-21 21:42, pirms 13 gadiem
daxx rakstīja: Šorīt lidojot kopā ar VEF un sēžot kopā ar Miledžu, īpašu stresu čaļiem neredzēju. Tā, ka veiksmīgu puišiem spēli


Kas tad ir,ka tu sēdēji kopā?
Vai tad mums to jāzin
Nedzīvo pasakās
, 2011-11-21 22:01, pirms 13 gadiem
Izbeidziet, BKV naw komanda, taadai komandai kaa BKV jaaspeelee Latvijas 2. ligaa. Paldies!
VEF, uzvaru riit bvuus, mees tev ticam
, 2011-11-21 22:16, pirms 13 gadiem
es lieku uz -20 peec puslaika. ja bus mazak taa jau bus vefa uzvara
, 2011-11-21 23:23, pirms 13 gadiem
AnnaKravale rakstīja: Izbeidziet, BKV naw komanda, taadai komandai kaa BKV jaaspeelee Latvijas 2. ligaa. Paldies!
VEF, uzvaru riit bvuus, mees tev ticam
Pēc zaudes BKV, sanāk ka VEF jāspēlē DAL..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-11-21 23:58, pirms 13 gadiem
динамо кепка rakstīja: cau man besi melnas vafeles un baskatbols bet ta ka tu esi smuka tad labrat ar tevi aizietu uz kadu randinu
rd kepkas velkātāji normālas vecenes nedabū
Dairis Bertāns. Foto: Mikus Kļaviņš
44

Bertāns ar trejačiem izšķir sēriju, Vefiņš kļūst par tituliem bagātāko LBL klubu

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonas kulminācijā tika sasniegta 22. maija vakarā, kad finālsērijas piektajā spēlē "VEF Rīga" ar 80:74 pieveica "Rīgas Zeļļus", saglabājot savu iesildīto vietu valsts čempionu tronī. Ar 27 gūtiem punktiem savu karjeras piekto titulu izkārtoja Dairis Bertāns.
Džeisons Teitums. Foto: AFP/Scanpix
5

NBA simboliskie piecinieki: pirmajā iekļauj Teitumu, trešajā - Saboni

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi sezonas simboliskos pieciniekus. Pirmajā iekļauts Kristapa Porziņģa komandas biedrs Džeisons Teitums, Šejs Gildžess-Aleksandrs, kā arī trīs eiropieši - Jannis Adetokunbo, Luka Dončičs un Nikola Jokičs. Trešajā simboliskajā pieciniekā atrodams lietuvieša Domanta Saboņa vārds.
Luka Dončičs. Foto. AP. Scanpix
24

Dončičam un Ērvingam 63 punkti, "Mavs" sēriju pet "Timberwolves" sāk ar uzvaru

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra trešo kārtu jeb konferences finālu ar uzvaru sākusi Dalasas "Mavericks", kas viesos ar 108:105 pārspēja Minesotas "Timberwolves". Luka Dončičs uzvaru sekmēja ar 33 punktiem un astoņām rezultatīvajām piespēlēm, bet Kairijs Ērvings Minesotas grozā iemeta 30 punktus.