Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Noslēgušies ceturtdaļfināli Nacionālajā un 1. līgā

Jānis Celmiņš

Aizvadītajā nedēļā tika aizvadītas visas ceturtdaļfināla spēles Latvijas volejbola čempionāta Nacionālajā līgā un 1. līgā. Krietni aizraujošākas cīņas risinājušās 1. līgas ceturtdaļfināla pāros, kamēr Nacionālajā līgā tikai vienā pārī bijusi ievērojama intriga.

Nacionālā līga

Nacionālās līgas ceturtdaļfinālos spēkus mēroja – „RTU” un „Vecumnieku”, „Aizkraukles” un „Kuldīgas NSS”, „Burtnieku” un „Cēsu”, kā arī „Limbažu” un „Mārupes” komandas. Šajā turnīra stadijā cīņas risinājās līdz kādas komandas divām uzvarām un tikai divos pāros bija nepieciešam vairāk nekā seši seti. Pārliecinoši savus konkurentus apspēlēja „RTU” un „Aizkraukles” komandas, abās spēlēs uzvarot ar 3:0. Vienu setu no „Burtniekiem” pirmajā abu komandu cīņā paņēma „Cēsis”, taču tas arī bija viss. Divu spēļu summā – 1:6. Vislielākā intriga bija sērijā starp „Mārupes” un „Limbažu” komandām. Neticamā veidā zaudējot divas mača galotnes (piekto setu), „Mārupes” komanda (regulāro turnīru noslēdza 7. vietā) tomēr ļāva limbažniekiem (pēc regulārā turnīra 2. vieta) iekļūt pusfinālā un par pārsteigumu parūpēties nespēja… 2:3 abās spēlēs un pusfinālā iekļuva „Limbažu” komanda.

Pusfināla pāros spēkus samēros „RTU” un „Burtnieki”, kā arī „Aizkraukle” un „Limbaži”. Arī pusfinālā cīņas ritēs līdz kādas no komandu divām uzvarām (pirmā spēle augstāko vietu ieguvušās komandas laukumā).

Nacionālās līgas1/4 finālu rezultāti un 1/2finālu kalendārs: Latvijas Volejbola Federācija | NACIONĀLĀ LĪGA...

1. līgā

Nosacīti pārsteidzošāki rezultāti fiksēti 1. līgas ceturtdaļfinālos, kur no regulārā čempionāta pirmajām četrām komandām pusfinālā iekļuvušas tikai divas – „LSPA” un „Valgunde/Jelgava”, kas divās spēlēs pieveica attiecīgi „Ozolnieku” un „LU” volejbolistus. Vēl pusfinālos iekļuvušas „RTU UPS” un „Balvu” komandas, kas ceturdaļfinālos apspēlēja attiecīgi „Zeimeļkurzemes” un „RVS/Lāse-Juniors” volejbolistus.

Pusfinālos „LSPA” spēlēs ar „RTU UPS”, bet „Valgundes/Jelgava” mēros spēkus ar „Balvu” volejbolistiem. Līdzīgi kā Nacionālajā līgā arī līgu zemāk pusfinālā cīņas ritēs līdz kādas no komandu divām uzvarām (pirmā spēle augstāko vietu ieguvušās komandas laukumā).

1. līgas1/4 finālu rezultāti un 1/2finālu kalendārs: Latvijas Volejbola Federācija | 1.LĪGA...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-20 15:30, pirms 12 gadiem
Ko var darīt, ja cēlājam trauma! Bet pārējiem jāapmeklē regulāri treniņi pie Bomiņa un tad jau kaut kas sanāks!

     [+] [-]

, 2012-03-21 09:02, pirms 12 gadiem
nacionālā līgā būs diezgan karsti pusfināli. Tā kā Limbažniekiem trūkst daži vadošie spēlētāji,tad dodu 60pret 40 par labu Aizkrauklei. Bet otrajā pārī Burtnieki pēdējās divās spēlēs ļoti labi izskatījās, tā ka šajā pārī dodu 50 pret 50. Būs interesanti