Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: NHL finālsērijas labākie momenti

Nacionālā hokeja līga (NHL) apkopojusi finālsērijas labākos momentus. Pirmajā vietā ir Losandželosas "Kings" amerikāņu aizsarga Aleka Martinesa zelta vārti.

Video: NHL, youtube.com

, 2014-06-20 09:23, pirms 10 gadiem
Topa pirmā un otrā vieta ir vienkārši KONFEKTE!
Frēderiks Andersens. Foto: AP/Scanpix

"Hurricanes" par spīti izlaistam pārsvaram paildzina sezonu, "Stars" uzvar izbraukumā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa otro kārtu turpina Karolīnas "Hurricanes", kas mājās ar rezultātu 4:3 pārspēja Ņujorkas "Rangers" un sērijā panāca 1-3, bet Dalasas "Stars" ar 4:1 izbraukumā pārspēja Kolorādo "Avalanche" un pārņēma vadību ar 2-1.
Mirklis pēc Edmontonas "Oilers" vārtu guvuma. Foto: Derek Cain/AFP/Scanpix
31

Makdeivids un Draizaitls paveic līderu pienākumus, "Oilers" uzspīd veiksme pagarinājumā

Stenlija kausa Rietumu konferences pusfināla sērijā līdzsvaru (1-1) atguvusi Edmontonas "Oilers", izbraukumā trīsreiz atspēlējoties un ar 4:3 pagarinājumā pieveicot Vankūveras "Canucks", kuras vārtsargs Artūrs Šilovs atvairīja 27 no 31 metiena.
Mirklis pēc Evana Rodrigesa (Nr. 17) vārtu guvuma. Foto: Winslow Townson/USA Today Sports/Scanpix
1

Floridieši otrajā kaujā pēc kārtas satriec Bostonu

Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfinālā Floridas "Panthers" izbraukumā sakāva (6:2) Bostonas "Bruins", sērijā pārņemot vadību (2-1).