Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere un Kondratjeva nespēj apliecināt favorītu statusu un zaudē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dekmeijere un Kondratjeva nespēj apliecināt favorītu statusu un zaudē
Līga Dekmeijere
Foto: AP/Scanpix

Līga Dekmeijere, spēlējot pāri ar Krievijas tenisisti Mariju Kondratjevu, nav spējusi pārvarēt "Australian Open" dubultspēļu turnīra 1. kārtu. Latvijas un Krievijas duets piekāpās mājiniecēm Sašai Džounsai un Bojanai Bobusičai – 4:6, 1:6.

Dekmeijeres un Kondratjevas pāris šajā spēlē bija favorītes, jo pretiniecēm gan zemākas ranga vietas, gan arī mazāka pieredze. Līga ar Mariju rangā ieņem attiecīgi 82. un 80. vietu, bet pretiniecēm vien 958. un 386. vieta, bet turnīrā iekļūts, pateicoties "wild card".

Spēle Dekmeijerei un Kondratjevai sākās lieliski, jo jau 1. geimā tika iegūts breiks. Seta turpinājumā neizmantotas vēl vairākas iespējas palielināt pārsvaru, par ko vēlāk nācās nožēlot. Esot vadībā ar 4:2, Līga ar Mašu pirmajā setā zaudēja četrus geimus pēc kārtas – 4:6. Otrajā setā "mūsējās" spēja uzvarēt tikai vienā geimā un visā mačā kapitulēja ar 4:6, 1:6.

Pērn, spēlējot kopā ar japānieti Ajumi Moritu, Dekmeijere Melburnā sasniedza 2. kārtu, kas nozīmē to, ka nav aizstāvēti 160 punkti. Prēmijā Līga saņems 4800 Austrālijas dolāru.

Izmantotie resursi:
Home - Australian Open Tennis Championships...

     [+] [-]

, 2012-01-19 10:57, pirms 12 gadiem
Nolaida lažu nu sūdīg...