Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Alvaress pret Golovkinu cīnījies ar plaukstas locītavas savainojumu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Alvaress pret Golovkinu cīnījies ar plaukstas locītavas savainojumu
Kanelo Alvaress (no labās). Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz svētdienu pasaules čempiona titulu otrajā vidējā svara kategorijā nosargāja meksikānis Kanelo Alvaress, kurš pēc tiesnešu vienbalsīga lēmuma pārspēja Genadiju Golovkinu. Pēc cīņas bokseris atzina, ka to aizvadījis ar savainojumu kreisās rokas plaukstas locītavā un, visticamāk, viņam būs nepieciešama operācija.

Naktī uz svētdienu otrā vidējā svara pasaules čempiona titulu nosargāja meksikānis Kanelo Alvaress, kurš pēc vienbalsīga tiesnešu lēmuma uzvarēja Genadiju Golovkinu. Šī bija abu trešā savstarpējā cīņa, no kurām divās uzvarējis Alvaress, bet vienā tika fiksēts neizšķirts.

Pēc cīņas meksikānis atzina, ka ir boksējis ar ieplīsušu skrimsli kreisās rokas plaukstas locītavā. Kā norādīja bokseris, tad savainojumu viņš guvis 2021. gada 6. novembrī, kad cīnījās pret Keilebu Plāntu. Visas cīņas laikā pret Golovkinu viņam nācās arī cīnīties ar sāpēm rokā.

''Sāp visur. Man problēmas ar plaukstas locītavu biju jau pēc cīņas pret Plāntu. Uzskatīju, ka laika gaitā situācija uzlabosies, taču palika tikai sliktāk. Man ir nepieciešama operācija,'' tā pēc uzvaras nozīmīgajā boksa cīņā teica Alvaress. ''Manam ķermenim nepieciešams atpūtas laiks. Maijs, septembris - nezinu, taču man ir nedaudz jāatpūšas,'' par nākamo iespējamo cīņu teica meksikānis. Zināms, ka viņš vēlas revanšu pret Dmitriju Bivolu, kam zaudēja šī gada maijā.

''Uzskatu, ka vairāk uz cīņas beigām bija pamanāms nogurums, jo pirms cīņas nevarēju ļoti efektīvi strādāt zālē. Neskatoties uz visām problēmām, ar savu parādīto sniegumu esmu apmierināts,'' par cīņas gaitu teica Alvaress, kurš karjeras laikā uzvarējis 58 no 62 cīņām. ''Vēlējos viņu nokautēt, taču to nespēju, jo Genadijs ir labs bokseris. Tāpēc arī ir 12 raundi, kuros iespējams pierādīt, kurš ir labākais.''

Golovkins pēc zaudējuma atzina, ka abu triloģijai līdz ar šo cīņu ir pienācis loģisks noslēgums. 32 gadus vecais Alvaress karjeras laikā spējis kļūt par čempionu četrās divīzijās.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/boxing/ne...