Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere tomēr startēs "Australian Open"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere tomēr startēs "Australian Open"
Līga Dekmeijere

Latvijas labākā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere tomēr ieguvusi iespēju startēt dāmu dubultspēļu turnīrā. Kāds no duetiem atsaucis savu dalību un Līga kopā ar krievieti Mariju Kondratjevu ieņēmušas viņu vietu. Rīt gaidāmajā mačā pretiniekos būs mājinieču duets Saša Džonsa un Bojana Bobusiča.

Dalībai „Australian Open” Līga Dekmeijere par pārinieci bija sarunājusi krievieti Mariju Kondratjevu. Dubultspēļu rangā viņām šobrīd attiecīgi 82. un 80.vieta. Diemžēl izlozes dienā bija skaidrs, ka ar šādu reitinga punktu summu nepietiek, lai tiktu pamatturnīrā – Latvijas un Krievijas duets palika aiz svītras.

Tomēr šodien parādījušās labas vēstis - kāds no sākotnējiem duetiem atsaucis savu dalību un Līga kopā ar krievieti Mariju Kondratjevu ieņēmušas viņu vietu. Pirmās kārtas mačs jau rīt – pēc trijiem naktī cīņa pret mājiniecēm Sašu Džonsu un Bojanu Bobusiču, kurām dubultspēļu rangā tikai 958. un 386. vieta (pamatturnīrā iekļuva ar wildcard).

Izmantotie resursi:
Home - Australian Open Tennis Championships...

  +2 [+] [-]

, 2012-01-18 15:08, pirms 12 gadiem
Laba pariniece un pretinieces ari nekas special nav.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-18 20:07, pirms 12 gadiem
Lai veicas!!!