Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Šodien ar četrām mačbumbām zaudē Mārtiņš Podžus

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šodien ar četrām mačbumbām zaudē Mārtiņš Podžus
Mārtiņš Podžus
Foto: Kaspars Volonts, LTS

Mārtiņš Podžus šodien sekoja brāļa Jāņa vakar parādītajam piemēram un no "Futures" turnīra Vācijā izstājās, neizmantojot mačbumbas. Tas notika mačā pret Čehijas tenisistu Petru Mihņevu – 6:3, 6:7(4), 0:6.

Ranga 469. vietā esošais Podžus mačā pret Mihņevu, kurš 26 gadu vecumā augstāk par 747. vietu nav bijis (šobrīd viņam 764. pozīcija), tuvojās drošai uzvarai, taču to izlaida no rokām. Mārtiņš vispirms pie rezultāta 6:3, 5:3 nespēja izservēt maču, pirmo reizi tiekot nobreikots.

Nākamajā geimā pie pretinieka serves Mārtiņam bija četras mačbumbas. Mačs faktiski beidzās ar taibreiku, jo pēc tā zaudēšanas Latvijas otrais labākais tenisists 3. setā palika "uz nulles".

Mārtiņš pagājušā gada rudenī Vācijā divos turnīros nospēlēja produktīvi, Hambahā tiekot līdz pusfinālam un uzvarot Leimenā. Tā tika nopelnīti 24 reitinga punkti. Šoruden Vācijā aizvadītas trīs nedēļas pēc kārtas, divos turnīros tiekot līdz ceturtdaļfinālam un kopumā iegūstot tikai piecus punktus, kas nozīmē neizvairīties no būtiska krituma reitingā.

Mārtiņš ar brāli Jāni vēlāk Badzalcdetfūrtā, kur mači notiek uz paklāja seguma, piedzīvoja vēl vienu zaudējumu, kas bija dubultspēļu finālā. Brāļi ar rezultātu 4:6, 2:6 piekāpās Mihņevam, kuram talkā nāca viņa tautietis Pāvels Nejedlijs. Fināla sasniegšana ļāva iegūt 10 punktus. Brāļi finālā zaudēja arī aizpagājušajā nedēļā Hambahā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-16 16:39, pirms 9 gadiem
Saldais Imperions rakstīja: 2. setā pie 5:2 uz Mihņeva uzvaru koeficeints bija 19.
Kamēr Mārtiņš spēlē, tikmēr Jānis uzlika pāris kantoros pa 100 eur un brauciens uz turnīru atsists + vēl kādu puvušu bembi pārdošanai vācu šrotā var paķert
Sīkāk būs nākamajā "Ievas Stāsti" numurā