Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Samuilovs uguņo, DU uzvar arī līdervienību "Selver"

Agris Suveizda

Samuilovs uguņo, DU uzvar arī līdervienību "Selver"
Foto: latgaleslaiks.lv

Šovakar "Schenker" volejbola līgā noslēgušās divas spēles. Par lielāko pārsteigumu parūpējās Daugavpils Universitāte, kas savā laukumā četros setos tika galā ar Tallinas "Selver" un svinēja trešo uzvaru pēc kārtas. Tikmēr "Biolars"/"Jelgava" neatrada pretargumentus viesiem no Pērnavas (0-3).

Daugavpils Universitāte ne pārāk spoži iesāka "Schenker" līgas sezonu, trīs setos zaudējot Pērnavas un Rakveres komandām un tikai piecos setos pieveicot vienu no potenciālajām pastarītēm "Voru". Toties svētdien daugavpilieši piecos setos pārsteidza pašreizējo līgas čempioni TTU, bet šovakar DU četros setos tika galā ar turnīra tabulas līderi "Selver".

Tallinas komanda līdz šim bija zaudējusi tikai vienu punktu - uzvaras pret "Rakvere" (3-1), BIGBANK (3-2), "Voru" (3-0) un "Poliuru"/"Ozolniekiem" (3-1). Daugavpiliešiem visos setos rezultatīvākais bija Aleksandrs Samuilovs, kurš ceturtajā setā guva deviņus no komandas 30 punktiem. Kopumā Samuilovam 27 punkti, bet nākamais rindā ar 14 punktiem bija Rihards Puķītis. Viesiem spīdēja Hindreks Pulks un Dmitrijs Tucovs, kuri guva pa 21 un 19 punktiem.

Otro zaudējumu trīs spēlēs piedzīvoja "Biolars"/"Jelgava", kas trīs setos atzina "Parnu" pārākumu. Pērnavas komandai visas spēles šosezon beigušās trīs setos - pirms tam bija arī uzvaras pret DU un "Voru", kā arī zaudējums pret BIGBANK. Jelgavniekiem četriem spēlētājiem, Ansi Medeni ieskaitot, bija pa astoņiem punktiem, bet ar deviņām acēm rezultatīvākais bija Matīss Gabduļins.

"Selver" ar 11 punktiem deviņās spēlēs joprojām saglabā pirmo vietu, bet tai ar deviņiem punktiem četros mačos seko "Parnu". BIGBANK (3 spēlēs), TTU (4) un DU (5) ir pa septiņiem punktiem.

"Schenker" līga, 16.oktobris

Daugavpils Universitāte - Selver 3-1 (23:25, 25:21, 25:20, 30:28)
Biolars/Jelgava - Parnu 0-3 (20:25, 17:25, 18:25)

Izmantotie resursi:
volley.ee

     [+] [-]

, 2013-10-17 01:12, pirms 11 gadiem
abus