Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Šmits

Video: "Celtnieks" arī trešoreiz pārspēj "Tenax" un kļūst par čempioniem

Šodien Dobeles Sporta hallē tika aizvadīta SynoTip handbola Virslīgas finālsērijas trešā spēle starp komandām "Dobeles Tenax" un "Celtnieks Rīga". Abu klubu pirmajos divos mačos diezgan līdzīgā duelī pārāki bija rīdzinieki (31:30 ; 25:22). Arī trešajā spēlē cīņa ritēja punkts punktā, un pirmais puslaiks noslēdzās ar minimālu “Celtnieka” pārsvaru – 14:13. Otrā puslaika sākumā “Tenax” pārņēma vadību un panāca pat trīs vārtu pārsvaru (20:17), taču rīdzinieki atguvās un lauza cīņas gaitu sev par labu, beigās izcīnot panākumu ar rezultātu 30:28 (sērijā 3:0) un tādējādi izcīnot čempiona titulu.

"Murjāņu Sporta ģimnāzijas" handbolisti. Foto: Latvijas Handbola federācija

MSĢ handbolisti dominē Latvijas kausa finālā

Latvijas handbola Virslīgas divkārtējā vicečempione "Murjāņu Sporta ģimnāzija" Latvijas kausa finālā ar 42:29 sakāva "Ogre"/"Hydrox" komandu.
Ludzas "Latgols" handbolistes. Foto: Latvijas Handbola federācija

Ludzas handbolistes triumfē Latvijas kausa izcīņā

Latvijas kausa izcīņas finālā ASK sporta zālē Rīgā Ludzas "Latgols" ar 23:19 pārspēja "Jēkabpils Sporta skolu".
Foto: Latvijas Handbola federācija.

Spraigā nobeigumā "Jēkabpils" pārspēj LSPA un iekļūst Latvijas kausa finālā

Vakar Latvijas sieviešu kausa pusfinālā ceļazīmi uz finālu nodrošināja “Jēkabpils SS” handbolistes, kuras izbraukumā pārspēja “LSPA” komandu (19:17). Pēc nedēļas jēkabpilietes finālā Rīgā tiksies ar Latvijas čempionvienību “SK Latgols”.