Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Suaresam otrais "US Open" tituls, šoreiz uzvarot kopā ar Paviču

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Suaresam otrais "US Open" tituls, šoreiz uzvarot kopā ar Paviču
Mate Pavičs un Brunu Suaress. Foto: AFP/Scanpix

"US Open" vīriešu dubultspēļu turnīrā uzvarēja neizsētais Horvātijas un Brazīlijas pāris Mate Pavičs/Brunu Suaress, finālā ar 7:5, 6:3 pieveicot ar astoto numuru izlikto Nīderlandes un Horvātijas duetu Veslijs Kolhofs/Nikola Mektičs.

Abiem duetiem sacenšoties pirmoreiz, topošie čempioni aizvadīja komfortablu maču, pirmoreiz "Grand Slam" finālā spēlējušajiem pretiniekiem nedodot nevienu breika iespēju, kamēr paši realizēja divas no sešām breikbumbām.

Suaress otro reizi uzvarēja "US Open", viņam pirmais tituls bija 2016. gadā kopā ar Lielbritānijas tenisistu Džeimiju Mareju. Abi kopā tajā sezonā uzvarēja arī "Australian Open".

Savukārt Pavičs ieguva otro "Grand Slam" trofeju, viņam pirmais triumfs bija 2018. gadā Austrālijā kopā ar Austrijas tenisistu Oliveru Maraku.

Pagājušā gada čempioni Huans Sebastjans Kabals un Roberts Farahs, kuri pērn uzvarēja arī Vimbldonā, šoreiz Ņujorkā paklupa jau 2. kārtā. Ar pirmo numuru izsētie kolumbieši ar 6:4, 3:6, 4:6 zaudēja 2017. gada čempioniem Žanam-Žuljēnam Rožē un Horijam Tekau.

Tā kā šogad Ņujorkā koronavīrusa pandēmijas dēļ spēlēja mazāk komandu nekā iepriekš, čempioni saņēma pusi no ierastā punktu daudzuma jeb 1000 punktus.