Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

"REIR Dobele" uzvar un izcīna izšķirošo pusfināla cīņu Stopiņos

"REIR Dobele" uzvar un izcīna izšķirošo pusfināla cīņu Stopiņos
Laura Ņeverovska
Foto: Elvijs Ozoliņš

Latvijas sieviešu handbola Virslīgas pusfināla otrajā spēlē panākumu guvusi pagājušā gada fināliste "REIR Dobele", kas savās mājās ar 29:26 uzveica čempioni "Stopiņu NHK", izlīdzinot bilanci (1-1) sērijā līdz divām uzvarām.

Spēle aizritēja īstā play-off ritmā - nevienai no komandām pirmajā puslaikā neizdevās iegūt lielāku pārsvaru par diviem vārtiem (11:9), kas uz brīdi bija "Stopiņu NHK" komandas īpašumā. Līdz ar to pirmais cēliens noslēdzās ar visnotaļ likumsakarīgu neizšķirtu rezultātu - 12:12.

Līdzīgs handbols turpinājās līdz pat otrā puslaika pēdējām piecām minūtēm pirms kurām rezultāta tablo vēstīja par neizšķirtu 26:26.

Noslēdzošajās 300 sekundēs dobelnieces spēja parādīt lielisku spēli aizsardzībā, savu cietoksni nosargājot neieņemtu. Tikmēr pretinieču laukuma pusē Anna Aleksa Stankeviča, Laura Ņeverovska un Ieva Rozenfelde nokārtoja mājiniecēm uzvaru ar 29:26.

Stankeviča dobelnieču uzvaru kaldināja ar deviņiem, Ņeverovska ar astoņiem, kamēr Rozenfelde - ar septiņiem precīziem raidījumiem.

Sērijas izšķirošais mačs paredzēts 15. aprīlī, Stopiņos. Komanda, kas tajā gūs panākumu finālā spēkosies vai nu ar "Jēkabpils SS", vai "SK Latgols" handbolistēm. Šobrīd sērijā ar 1-0 vadībā atrodas jēkabpilietes.

Latvijas čempionāts sievietēm. Pusfināls

REIR Dobele - Stopiņu NHK 29:26 (12:12)
REIR Dobele: Stankeviča 9/4, Ņeverovska 8, Rozenfelde 7, Freiberga 2, Egle 1, Veldze 1, Veinberga 1.
Stopiņu NHK: Asare 6/2, Ozoliņa 6, Nikolajeva 5, Fenogenova 3, Sergejeva 3/1, Seržante 3.
Sērijā: Stopiņu NHK 1-1 REIR Dobele

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


Foto: Latvijas Handbola federācija.

Spraigā nobeigumā "Jēkabpils" pārspēj LSPA un iekļūst Latvijas kausa finālā

Vakar Latvijas sieviešu kausa pusfinālā ceļazīmi uz finālu nodrošināja “Jēkabpils SS” handbolistes, kuras izbraukumā pārspēja “LSPA” komandu (19:17). Pēc nedēļas jēkabpilietes finālā Rīgā tiksies ar Latvijas čempionvienību “SK Latgols”.
MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

MSĢ pieveic ludzāniešus un iekļūst Latvijas kausa finālā

Šodien Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā uzvarēja Murjāņu sporta ģimnāzijas komanda, kura ar 38:21 izbraukumā pieveica Ludzas “Latgols” vienību. Jau pēc nedēļas kausa izcīņas finālā Rīgā spēkosies “MSĢ” pret “HK Ogre/Hydrox”.
Dainis Krištopāns spēlē pret "Wetzlar". Foto: Roland Sippe/Eibner/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns trāpa pusi no metieniem, "Melsungen" vēl japagaida ceļazīmi uz Eirokausiem

Vācijas handbola Bundeslīgas 32. (no 34) kārtā Daiņa Krištopāna komanda "Melsungen" savā laukumā piekāpās (21:23) "Wetzlar" vienībai.