Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Tkačakam 3+1, Mārneram 2+2, Nīlanderam 0+3, Kolumbusai bez Merzļikina 0:5

Tkačakam 3+1, Mārneram 2+2, Nīlanderam 0+3, Kolumbusai bez Merzļikina 0:5
Metjū Tkačaks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvarām šonakt tika arī Tampabejas "Lightning", Toronto "Maple Leafs", Anaheimas "Ducks", Floridas "Panthers", Vinipegas "Jets", Edmontonas "Oilers", Arizonas "Coyotes" un Kalgari "Flames" komandas.

• Trešo spēli pēc kārtas ārpus pieteikuma palika Elvis Merzļikins, un trešo spēli pēc kārtas Kolumbusas "Blue Jackets" vārtus sargāja Daņiils Tarasovs, kurš kapitulācijā Vinipegā gan atvairīja tikai 18 metienus – 0:5. Ar 2+1 atzīmējās Kouls Perfeti.

• NHL līdere Vinipegas "Jets" izcīnīja septīto uzvaru pēc kārtas, pamatlaikā nezaudēja 13. spēlē pēc kārtas (11-0-2) un svinēja 15. uzvaru 18 maču nogrieznī (15-1-2).

• Floridas "Panthers" bez Uvja Balinska izbraukumā ar 5:1 sakāva Sentluisas "Blues" un izcīnīja astoto uzvaru pēc kārtas. Trešajā trešdaļā hat-trick nopelnīja Metjū Tkačaks, kuram arī rezultatīva piespēle.

• Toronto "Maple Leafs" mājās ar 7:1 sagrāva Sanhosē "Sharks" un tika pie ceturtā panākuma pēc kārtas. Četri punkti Mičelam Mārneram (2+2), pa trijiem – aizsargam Džeikam Makeibam (1+2) un kluba rekordlīgumu ieguvušajam Viljamam Nīlanderam (0+3).

• Atlantijas divīzijas līdere Bostonas "Bruins" tika pie punkta Arizonā (3:4), pagarinājumā pirms ielaistajiem vārtiem veicot vārtsargu piespiedu maiņu, bet Edmontonas "Oilers", pa vārtiem gūstot Leonam Draizaitlam un Konoram Makdeividam, Čikāgā tika pie astotās uzvaras pēc kārtas (2:1).

• 500. uzvaru pie Tampabejas "Lightning" stūres svinēja Džons Kūpers, kura vadītā komanda pamatlaika beigās atspēlēja divas ripas un pagarinājumā pieveica Losandželosas "Kings" (3:2). Pa 1+1 uzvaras vārtus guvušajam aizsargam Nikam Pērbiksam un Brendonam Heigelam. Kūpers amatā ir kopš 2013. gada marta, sakrājot bilanci 500-267-72.

• Kalgari "Flames" trešajā trešdaļā guva četrus vārtus un sarūpēja Otavas "Senators" ceturto neveiksmi pēc kārtas. Divi vārti Bleikam Koulmenam, aizsargam Noā Henifinam 1+2.

• Piecu zaudējumu sēriju pārtrauca Anaheimas "Ducks", kas viesos ar 5:3 uzveica Nešvilas "Predators", būdama vadībā arī ar 5:0. Čehu vārtsargs Lūkašs Dostāls atvairīja 39 metienus.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Sabres – Kraken2:5
Lightning – Kings3:2 P
Maple Leafs – Sharks7:1
Islanders – Canucks2:5
Predators – Ducks3:5
Blues – Panthers1:5
Jets – Blue Jackets5:0
Blackhawks – Oilers1:2
Coyotes – Bruins4:3 P
Flames – Senators6:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2024-01-10 09:27, pirms 4 mēnešiem
Elvim meklē maiņu, tas nu ir skaidrs, bet kāpēc? Vai Elvim pašam ir apnicis zaudēt un sāk izrādīt nepatiku?
, 2024-01-10 09:49, pirms 4 mēnešiem
Tarasovs tāds pats caurums.
, 2024-01-10 11:28, pirms 4 mēnešiem
Tur Kolumbusa visi būs caurumi 😂 labāk nespēlēt vispār kamēr aizmaina. Nav ko sabojāt savu statistiku, tas skaidrs komandas jau tankojas.
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
27

Vankūvera ielaiž piecus vārtus un cieš sakāvi, ''Oilers'' panākot septīto spēli

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sestajā spēlē sakāvi cietusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas izbraukumā ar 1:5 atzina Edmontonas ''Oilers'' pārākumu. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3.
Mets Dušeins. Foto: AP/Scanpix

Dušeins ar vārtiem otrajā papildlaikā ieved "Stars" konferences finālā

Izceļoties ar precīzu metienu pret savu bijušo komandu, Mets Dušeins Stenlija kausa izcīņas otro kārtu ļāvis pārvarēt Dalasas "Stars" komandai, kas sestajā sērijas mačā ar 2:1 uzvarēja Kolorado "Avalanche", tādējādi kļūstot par trešo pusfinālu sasniegušo komandu.
Floridas spēlētāji pēc vārtu guvuma. Foto: USA Sports Today. Scanpix
5

Forslings ar vēliem vārtiem nodrošina "Panthers" vietu Stenlija kausa pusfinālā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā otro kārtu pārvarējusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv latvietis Uvis Jānis Balinskis. "Panthers" sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspēja Bostonas "Bruins", gūstot uzvaras vārtus izšķirošajā mačā vien pusotru minūti pirms pamatlaika beigām (2:1).