Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Flaksis arī nākamsezon paliks ASV komandā

Ints Megnis
Ints Megnis

Flaksis arī nākamsezon paliks ASV komandā
Andžs Flaksis (no labās)
Foto: Holowesko Citadel Racing team

Latviešu riteņbraucējs Andžs Flaksis uz vēl vienu sezonu pagarinājis līgumu ar ASV komandu "Hincapie Racing", kas 2019. gadā brauks kontinentālajā statusā.

Andžs Flaksis, kurš 2012. gadā kļuva par Eiropas U23 čempionāta sudraba medaļnieku grupas braucienā, jau ilgāku laiku pārstāv ASV vienības. 2012. un 2013. gadā viņš brauca komandās "Chipotle – First Solar Development team" un "Bontrager Cycling team”, bet 2015. gadā pievienojās "Hincapie Racing Team", ko tagad pārstāvēs jau piekto sezonu. Tiesa, iepriekšējos trīs gadus tai bija nosaukums “Holowesko Citadel Racing team”.

Šogad vienībai bija profesionālais kontinentālais statuss, kas ir uzreiz zem pasaules tūres, tomēr nākamajā sezonā tā brauks līmeni zemāk. Šajā rudenī bija neskaidrība par vienības nākotni, bet piektdien tā paziņojusi, ka sponsori "Arapahoe Resources" un "BMC Switzerland" dos lielāku ieguldījumu, kas ļaus komandai pastāvēt arī nākamajā sezonā.

Džordža Hinkapija komanda pavēstījusi, ka parakstījusi līgumus ar deviņiem braucējiem, kuru vidū ir arī Flaksis. Šogad latviešu braucējs izcīnīja trešo vietu nacionālā čempionāta grupas braucienā, kā arī bija trešais velobrauciena "Baltic Chain Tour" prologā, bet citās sacensībās bez augstiem rezultātiem iztika, turklāt jau augusta beigās aizvadīja pēdējos mačus.

Izmantotie resursi:
Hincapie Racing Confirms Arapahoe Resources and...