Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Futbola eksperti saņem neplānotu ūdeni

Šveices pilsētā Bāzelē pirmdien vietējā nacionālā izlase "Euro 2016" kvalifikācijas mačā uzņēma Anglijas valstsvienību (0:2). Pirms spēles britu futbola eksperti pie laukuma sniedza savus komentārus televīzijā un saņēma šveiciešu ūdens šalti.

Video: AG Videos, youtube.com

Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
4

Rokasspiediens ar Pepu, atzinība no Valberga: Porziņģim liela uzmanība NBA finālā

Šonakt ar 20 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un trīs bloķētiem metieniem Kristaps Porziņģis palīdzēja Bostonas ''Celtics'' izcīnīt pirmo uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālā. To apmeklēja vairākas slavenības, tām izrādot uzmanību Porziņģim. Pirms spēles viņš sasveicinājās ar Mančestras ''City'' galveno treneri Pepu Gvardiolu, bet pēc viena no viņa gūtajiem groziem sajūsmu pauda aktieris Marks Valbergs.
Kairijs Ērvings. Foto: USA Today Sports
11

Korgijs prognozē "Mavericks" uzvaru septiņās spēlēs

Suņu meitene "Air corgi" prognozējusi NBA finālsērijas iznākumu starp "Boston Celtics" un "Dallas Mavericks" komandām.
Foto: Ekrānšāviņš
28

Kad neiztur nervi: vecāku nesaskaņas U9 vecuma grupas spēlē pārvēršas kautiņā

Aizvadītajā nedēļas nogalē Mārupes kausa izcīņas U9 grupas spēlē starp ''Basketbola klase'' un ''Daugavas sporta nama'' komandām kādā no epizodēm nervi neizturēja jauno sportistu vecākiem, izceļoties asumiem, kas rezultējās nelielā kautiņā.