Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

“Griquas” bez problēmām pieveic “Cavaliers”

Juris Miņins
Juris Miņins

“Griquas” bez problēmām pieveic “Cavaliers”
Foto: http://trfu.co.nz

Šovakar ar spēli starp “Griquas” un “Cavaliers” sākās DĀR regbija čempionāta sestā kārta un šajā spēlē diezgan vieglu uzvaru svinēja mājnieki – 46:22.

DĀR čempionātā, kas zināms ar nosaukumu “Currie cup”, šodien sākās jau sestā spēļu kārta un tajā tikās viena no turnīra pirmā četrinieka komandām, “Griquas” un Premjerlīgas šīssezonas debitante Bolandas “Cavaliers”.

Jau no pirmajām mača minūtem “Griquas” parādīja to, kuri ir laukuma un arī spēles saimnieki, vienu pēc otra veicot rezultatīvus uzbrukumus, tāpēc pirmā puslaika rezultāts, 25:3 nav nekāds pārsteigums. Otrajā spēles daļā gan “Kavalēristi” mēģināja turēt līdzi, taču ar to bija par maz, lai cerētu uz uzvaru – 19:21 puslaikā un 22:46 visā spēlē.

Par mača rezultatīvāko spēlētāju kļuva Klintons Svarts, kurš guva vienu piezemējumu un izcēlās ar kopā gūtiem 24 punktiem.

Mitre 10 cup

Tāpat viena spēle šodien tika izspēlēta Jaunzēlandes čempionātā, jeb “Mitre 10 cup”, kur komandas ir tikušas līdz ceturtās kārtas izspēlei un tur Mārtijs Makenzijs un viņa Taranaki komanda bez liekiem pārdzīvojumiem pārspēja Soutlendas komandu ar 30:14.

Pēc šīs spēles, kurā Makenzijs guva 15 puntus, Taranaki spēlētājs ir vēl vairāk nostiprinājies rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, jo piecos mačos ir kopā guvis 65 punktus.

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com