Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška un Pavlovs tiksies Jūrmalas "Future" ceturtdaļfinālā

Juška un Pavlovs tiksies Jūrmalas "Future" ceturtdaļfinālā
Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Latvijas vienīgajā profesionālajā tenisa turnīrā Jūrmalas "Future" šodien aizvadītas 2. kārtas spēles. Uzvaras izcīnīja vienīgi Andis Juška un Deniss Pavlovs, kuri abi savā starpā tiksies ceturtdaļfinālā. Arī dubultspēļu pusfinālā gaidāms latviešu duelis - Juška / Pavlovs pret Lībieti / Vaski.

Vakar Jūrmalas tenisa centrā "Lielupe" tika pabeigtas visas "Future" turnīra (balvu fonds 10 000 ASV dolāri) 1. kārtas spēles, izņemot Denisa Pavlova (ATP 624.) un itālieša Frančesko Vilardo (ATP 836.) maču, kurā pēc diviem setiem bija neizšķirts. Šodien Pavlovs pretinieku uzveica taibreikā un iekļuva nākamajā kārtā - 4:6, 6:4, 7:6(5).

2. kārtā pretī stājās cits mūsu tenisists Oskars Vaskis, kurš pārāk lielu pretestību Denisam izrādīt nespēja - 4:6, 0:6 Vēl pārliecinošāks panākums sacensību galvenajam favorītam Andim Juškam (ATP 377.). Viņš ar 6:1, 6:0 sagrāva lietuvieti Gvidu Sabecki (ATP 1311.). Un izloze lēmusi tā, ka ceturtdaļfināla fāzē abām lielākajām Latvijas cerībām turnīrā jātiekas savā starpā. Juškas un Pavlova mača sākums plkst. 11:00 un ieeja sacensībās visiem interesentiem ir bez maksas.

Vienspēļu turnīra 2. kārtā šodien spēlēja arī 16 gadus vecais Arkādijs Slobodkins, kurš ar 2:6, 1:6 piekāpās francūzim Francuā Arturam Vibēram (ATP 606.). Arī dubultspēlēs mūsu sportistiem mainīgas sekmes. Ar pirmo numuru izliktie Juška un Pavlovs ar 6:1, 6:2 uzvarēja itāliešus Di Jeno / Vilardo. Lībietis un Vaskis ar 6:2, 6:0 pārspēja nīderlandieti Vervoru un francūzi Vibēru. Tikmēr Artūrs Lazdiņš pārī ar krievu Valentīnu Bazunovu piekāpās poļiem Kocilam / Šmirgalam - 1:6, 3:6.

Dubultspēļu pusfinālā Juška un Pavlovs cīnīsies pret Lībieti un Vaski.

Izmantotie resursi:
ITF - International Tennis Federation