Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Noriss: "Savā ziņā ir patīkami redzēt "Mercedes" problēmas"

Noriss: "Savā ziņā ir patīkami redzēt "Mercedes" problēmas"
Lendo Noriss. Foto: Facebook.com/landonorris1

Pilots Lando Noriss norādījis, ka "Mercedes" likstas ir patīkami redzēt un ka Lūisa Hamiltona problēmas palīdzēt F1 izaugsmei.

"Savā ziņā ir patīkami redzēt, ka "Mercedes" ne vienmēr veicas. Tas parāda: pat ja iepriekšējās sezonās tev veicies neticami labi, turpinājumā tāpat vari kļūdīties. Un F1 kļūdīties ir viegli," teica Lando Noriss, kuram pašam jaunās sezonas ievads nav bijis sevišķi sekmīgs – 15. un 7. vieta. Pērn "McLaren" pilots sezonas kopvērtējumā ierindojās sestajā vietā.

"Lai gan ir nepatīkami to teikt, bet – ir patīkami redzēt "Ferrari" atkal cīnāmies par pirmajām vietām. Tas pārējām komandām parāda, ka tas ir iespējams. Ja atkal pa priekšu brauktu "Mercedes" un "Red Bull", tas padarītu sacīkstes pārāk paredzamas," skaidroja Noriss.

"Salīdzinājumā ar iepriekšējo desmitgadi, mēs tagad redzēsim citādu Lūisu. Viens no labākajiem braucējiem, kurš vairs nav ar pašu labāko formulu. Pēdējos gados viņam nav bijuši tādi izaicinājumi, kā sezonā ar Niko Rosbergu. Varbūt Džordžs [Rasels] spēs par to parūpēties," komentējot Hamiltona problēmas, teica Noriss. Iepriekšējā posmā Hamiltons kvalifikācijā ierindojās tikai 15. vietā, bet sacīkstēs pacēlās uz 10. pozīciju.

Šajā nedēļas nogalē sportisti sacentīsies Austrālijā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/f1/news/1...


Foto: McLaren

"McLaren" komanda Monako startēs ar Sennam veltītu dizainu

"McLaren" komanda F1 pasaules čempionāta posmā Monako trasē startēs ar mašīnu krāsojumu, kas veltīts Airtonam Sennam.
Lando Noriss. Foto: Motorsport.com
3

Noriss: "Ja būtu vēl viens aplis, es uzvarētu"

Lando Noriss pēc Emīlijas-Romanjas GP sacensībām atzinis, ka, ja būtu dots vēl viens aplis, viņš tiktu Maksam Verstapenam garām un izcīnītu otro uzvaru pēc kārtas.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs: "Mums bija pavisam citāda jaudas stratēģija"

"Ferrari" pilots Šarls Leklērs Emīlijas-Romanjas F1 posmā piekāpās Maksam Verstapenam un Lando Norisam. Viņš atzīst, ka "Red Bull" un "McLaren" komandas uz šo sacīksti ar saviem dzinējiem bija paveikušas kaut ko, pēc sportista vārdiem, savādu.