Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Egīls Balodis

Video: "Celtnieks" pusfināla sēriju pret "Latgols" iesāk ar pārliecinošu uzvaru

Latvijas "SynotTip" Handbola virslīgas pusfinālsērijas pirmajā spēlē, "Celtnieks" savā laukumā ar 27:21 (12:12) uzvarēja viesus no Ludzas SK "Latgols". Spēles rezultātu atklāja viesi un pamazām iekrāja pat 4 vārtu pārsvaru 7:4, bet nespēja to noturēt un pēc 1. puslaika rezultāts bija 12:12. Arī otro puslaiku labāk iesāka viesi, taču tad spēles 46. minūtē "Latgols" uzbrukums apstājās un no vadības 21:19, "Celtnieks"handbolisti panāca uzvaru 27:21, gūstot 8 bezatbildes vārtus. Nākamā pusfināla sērijas spēle notiks 15. aprīlī Ludzā un tajā "Latgols" handbolistiem nepieciešams izcīnīt uzvaru, jo pašlaik sērijā līdz divām uzvarām komanda atrodas iedzinējos ar 0-1.

"Murjāņu Sporta ģimnāzijas" handbolisti. Foto: Latvijas Handbola federācija

MSĢ handbolisti dominē Latvijas kausa finālā

Latvijas handbola Virslīgas divkārtējā vicečempione "Murjāņu Sporta ģimnāzija" Latvijas kausa finālā ar 42:29 sakāva "Ogre"/"Hydrox" komandu.
Ludzas "Latgols" handbolistes. Foto: Latvijas Handbola federācija

Ludzas handbolistes triumfē Latvijas kausa izcīņā

Latvijas kausa izcīņas finālā ASK sporta zālē Rīgā Ludzas "Latgols" ar 23:19 pārspēja "Jēkabpils Sporta skolu".
Foto: Latvijas Handbola federācija.

Spraigā nobeigumā "Jēkabpils" pārspēj LSPA un iekļūst Latvijas kausa finālā

Vakar Latvijas sieviešu kausa pusfinālā ceļazīmi uz finālu nodrošināja “Jēkabpils SS” handbolistes, kuras izbraukumā pārspēja “LSPA” komandu (19:17). Pēc nedēļas jēkabpilietes finālā Rīgā tiksies ar Latvijas čempionvienību “SK Latgols”.